Stoere cowboys, wilde indianen en rockende leeuwen!

G-rilla: webshop alleen voor jongens!

Stoere cowboys, wilde indianen, rockende leeuwen; dat is maar een greep uit de ontwerpen van G-rilla. G-rilla is een webshop met exclusieve t-shirts, ontworpen door verschillende illustratoren, voor stoere mannen van 1 t/m 7 jaar. Naast t-shirts verkoopt G-rilla ook ubercoole accessoires van Chicken Rythm en van onszelf, met deze leuke strijkapplicaties zijn gaten in je broek geen probleem meer. Maar ook naar school gaan is veel leuker met een stoere etui of funky rugzak.

Omdat G-rilla graag wil meewerken aan een mooiere wereld is de laatste collectie gemaakt van een goede kwaliteit biokatoen en wordt een deel van de opbrengst overgemaakt naar de stichting Bungamati, een stichting die ervoor zorgt dat kinderen in Nepal naar school kunnen.

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website (onder kopje nieuws) en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en leuke kortingsacties.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven