Stoere tassen voor stoere jongens

Een leuke jongenstas vinden is nog niet zo makkelijk. Daarom zijn we blij dat De Kunstboer in de nieuwe collectie wederom een aantal zeer coole boybags en rugzakken heeft opgenomen.

De boybags zijn praktische jongenstassen van kunstleer die lekker ruim zijn en voorzien van een typische “Kunstboer” print. Daarmee maak je op school zeker de blits. Onze persoonlijke favoriet is “So What” waar een stoere hond met snor je aankijkt alsof je ‘m inderdaad niets kunt maken.  Vind je  een leuke zeehond met bril nog cooler? Dan is de boybag “Chill” echt iets voor jou.

Sommige jongens vinden een rugzak echter makkelijker. Ook daarvan heeft De Kunstboer een aantal zeer stoere exemplaren ontworpen voor jongens, zoals de “Tiger”. Deze rugzak met afbeelding van een tijger is zo echt, dat je het gevoel krijgt een echte brullende tijger te horen. Ook bij de rugzakjes is de coole “Chill” variant verkrijgbaar.

Kun je onverhoopt niet slagen bij die te gekke collectie van De Kunstboer? Geen nood, ook van diverse andere merken heeft Hippebeestjes.nl zeer coole kindertassen voor jongens in het assortiment! Een tas van Phineas and Ferb, Mickey Mouse en nog veel meer is er te vinden in het ruime assortiment.

Shop nu deze stoere jongenstassen bij Hippebeestjes.nl!

P.S. Natuurlijk heeft De Kunstboer ook weer zeer hippe meisjestassen opgenomen in haar collectie, dus zoek je een leuke meisjestas, neem dan vooral ook een kijkje in de webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven