Stokke Clikk; de kinderstoel die awards binnensleept

Stokke® heeft met haar nieuwste kinderstoel, de Stokke Clikk, de befaamde Red Dot Award in de wacht gesleept. Deze award is een van ’s werelds meest prestigieuze design awards. De Clikk sprong er tussen alle 6.500 inzendingen uit en is bekroond met de felbegeerde Red Dot: Best of the Best award voor de hoogste kwaliteit en het unieke design. Dat hebben ze goed gedaan bij Stokke!

Stokke Clikk kinderstoel en placemats

Stokke Clikk; hoogste kwaliteit en uniek design!

Op de vraag wat de Stokke Clikk onderscheidt, zegt hoofdontwerper Anders August Kittilsen van Stokke: “De Clikk is ontworpen om ouders precies te kunnen bieden wat je nodig hebt als je kind op het punt staat om zelfstandig te leren zitten en vast voedsel te eten. We hebben alle overbodige functies niet in het design meegenomen en ons gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van peuters en het bieden van gemak voor de ouders.”

Met meer dan 18.000 inzendingen is de Red Dot Award een van ’s werelds grootste ontwerpwedstrijd. De internationale jury bestaat uit ervaren deskundigen van verschillende disciplines en komt al zo’n 65 jaar bijeen om de beste ontwerpen van het jaar te selecteren. De procedure duurt enkele dagen en is gebaseerd op twee essentiële criteria: de juryleden testen alle inzendingen, waarbij niet alleen esthetiek beoordeeld wordt, maar ook de gekozen materialen, het niveau van het vakmanschap, de structuur van het oppervlak, de ergonomie en de functionaliteit.

Stokke weet wat handig is

Dat ze bij Stokke goed weten waar ouders van baby’s, peuters en kleuters op zitten te wachten dat weten we al langer dan vandaag. Het is niet voor niets dat we al meermalen uitgebreide reviews hebben geschreven zoals bijvoorbeeld over de Stokke Xplory V6 kinderwagen, de Stokke Tripp Trapp en de Stokke Steps kinderstoel. Stuk voor stuk positieve ervaringen dus dat de Stokk Clikk goed uit de verf komt dat verbaasd ons niets.

Stokke Clikk kinderstoel

Etenstijd eenvoudig gemaakt

Stokke heeft de echte experts, namelijk ouders, gevraagd wat ze van een nieuwe kinderstoel van Stokke verwachten. Door de inbreng van de ouders te combineren met de kennis van Stokke, is er een kinderstoel ontworpen die voldoet aan de dagelijkse behoeften van moderne gezinnen tijdens het eetmoment, de Stokke Clikk.

Strakke, eigentijdse vormgeving zonder hoekjes of gaatjes. Ideaal natuurlijk want dat betekent dat er niet meer overdreven geboend hoeft te worden. Daarnaast hoef je geen restjes brood, groenten en aardappelpuree meer uit te graven. Gewoon schoonvegen en het blad in de vaatwasser plaatsen. Dat is ongetwijfeld een toevoeging van de ouders, denk je ook niet?

De Stokke Clikk heeft daarnaast drie standen, die eenvoudig aan te passen zijn. Ze bieden optimale rug- en beensteun voor comfort en ergonomie op elke leeftijd tussen 6 maanden en 3 jaar. Het minimalistische ontwerp biedt de beste balans tussen ruimte en veiligheid. De Clikk zorgt voor een goede rechtop zittende houding, stimuleert de natuurlijke beweging en ondersteunt de ontdekkingstocht terwijl de kleintjes leren en zich ontwikkelen aan de eettafel voor het hele gezin.

Stokke Clikk High Chair – In een oogopslag

  • Binnen 1 minuut zonder gereedschap in elkaar gezet
  • Kan worden gebruikt vanaf 6 maanden tot 3 jaar
  • Verstelbare voetsteun, voor comfort op elke leeftijd
  • Eenvoudig schoon te maken en vaatwasmachinebestendig
  • Inclusief hoge stoel, tuigje en dienblad
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren: Sunny Coral, Clover Green, Cloud Grey en White
  • Een fijn kussen als accessoire

Je koopt de Stokk Clikk stoel bijvoorbeeld bij Babypark of bij Babyentiener

Ezpz placemats voor de Stokke Clikk kinderstoel

De tijd die we spenderen aan tafel is belangrijk en bovenal gezellig. Maar het kan ook nogal rommelig zijn nietwaar. Daarom lanceert Stokke de exclusieve ezpz™ placemat die op maat gemaakt is voor het dienblad van de Stokke Clikk™ kinderstoel. Zo is de kinderstoel nog makkelijker in gebruik tijdens het eetmoment.

Deze alles-in-één placemat – placemat, het bordje en de bekerhouder – is gemaakt met het doel om stevig te passen in het Stokke Clikk tafelblad. Dankzij de anti-sliplaag aan de onderkant blijft de ezpz goed op zijn plaats liggen en voorkomt zo omvallende bordjes. Dat scheelt een hoop geknoei! En last but not least, hij maakt het gemakkelijker voor je kleintje om zelf te leren eten. Als het eetmoment voorbij is, is het schoonmaken ook easy peasy – de placemat kan namelijk gewoon in de vaatwasser. 

De ezpz is gemaakt van hoogwaardig voedselkwaliteit silicone. Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor hij lang meegaat. Daarbij is hij veilig om te gebruiken om maaltijden in de magnetron op te warmen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven