Stokke Steps kinderstoel; comfort en design kunnen prima samen gaan!

Een Stokke Steps kinderstoel, de beste meegroei stoel in zijn soort! Op de groei kopen: iedere ouder heeft zich er wel eens ‘schuldig’ aan gemaakt. Met kinderen in de groei past alles ook maar zelden. Voor je het weet zijn ze alweer een maatje verder. Dus dan maar eventjes in een sloebertrui of een iets te grote jas. Gewoon, om wat kosten te besparen. Maar hoe doe je dat met de kinderstoel? Die kan je tegenwoordig juíst op de groei kopen, de Stokke Steps kinderstoel. Anno 2017 is de Stokke Steps kinderstoel een stoel die met je kind meegroeit en eigenlijk niet in je assortiment kinderspullen mag missen. Ken jij deze praktische kinderstoel en heb je hem ook zelf in huis? Dan weet jij precies waar ik het over heb.

Maar wist je ook dat je deze prachtige kinderstoel inmiddels he-le-maal naar eigen wens kan samenstellen? Deze stoel is namelijk tegenwoordig óók in het zwart leverbaar. En dan heb ik het niet alleen over de poten, maar ook over de babyset. Zó cool, ik zou er bijna weer voor aan een baby beginnen.

Zelf zat ik vroeger met een stel kussens achter mijn rug en onder mijn pamper in de kinderstoel, zo ging dat vroeger. Niet alleen licht onverantwoord qua veiligheid, maar een gezonde zithouding is het zeker niet.

Lees ook: wat kost een baby eigenlijk?

stokke steps kinderstoel black

Met de Stokke Steps kinderstoel gezellig met het hele gezin aan tafel

Je hebt het er maar druk mee als kleintje. Alles moet je leren, en ondertussen groeit je lijfje maar door. Netjes aan tafel eten blijkt een hele uitdaging. Toch is het goed (en heel gezellig!) om met het hele gezin aan tafel te gaan. Met de Stokke Steps kinderstoel schuiven ook de (aller)kleinsten aan. En word je spruit groter, dan bouw je de stoel stap voor stap om tot ‘grote mensen stoel’. Zo leert je kind stapje voor stapje om op een echte stoel aan tafel te zitten. Nu nog leren stilzitten en je bent er.

Hier bestel je deze handige meegroeistoel.

Van baby naar brugpieper, Stokke Steps groeit mee

Zoals gezegd: de Stokke Steps kinderstoel groeit met je kindje mee. Voor je baby begin je met een zacht wipstoeltje. Deze kan je op de kinderstoel poten klikken, waardoor ook de allerkleinsten heel comfortabel aan de eettafel zitten. Heel handig en een stuk veiliger dan een los wipstoeltje op tafel. Is je kindje de wipstoel fase voorbij, dan ga je voor het volgende onderdeel. Voor peuters scoor je een kuipstoeltje, waar ze met hun beentjes doorheen gaan. Ook kan je dan een tafelblad toevoegen, waar het fruithapje op geparkeerd kan worden. Is ook die fase voorbij, dan kan je voor een ‘normaal’ stoel model gaan.

Op deze manier kan je de Stokke Steps kinderstoel gebruiken van 0 tot ongeveer 8 jaar. Ideaal toch? Qua design is het dan ook zeker de moeite waard om hier even goed over na te denken. Natuurlijk, Stokke Steps is niet echt de goedkoopste kinderstoel die je kan vinden. Maar met zijn stoere Scandinavische look is het zeker wel de mooiste. En denk er even over na… acht jaar lang een specifieke kinderstoel in je interieur? Dan wil je toch wel graag iets wat ook mooie smoelt!

stokke steps kinderstoel

Stokke Steps kinderstoel concept volgt de ontwikkeling van je baby

Dat is ook de hele gedachte achter deze kinderstoel. De kinderstoel is uit onderdelen opgebouwd en afhankelijk van de leeftijd (en grootte) van je kind gebruik je de passende items!

De Stokke Steps kinderstoel bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. De Stokke Steps Bouncer
 2. Een Stokke Steps Chair
 3. Stokke Steps Babyset
 4. De Stokke Steps Babyset Cushion
 5. Een Stokke Steps Babyset Tray

stokke steps wipstoel

De Stokke Steps Bouncer

De wipstoel van Stokke -in de volksmond ook wel wippertje genoemd. Deze kan op zichzelf gebruikt worden, of vastgeklikt worden op de Stokke Steps kinderstoel. Dat is wat ik zelf wel gemist heb met mijn eigen kinderen. Een wippertje hadden we wel, maar deze stond altijd op de grond, of heel soms op de tafel. Echt gezellig is anders. Je kan de wipstoel in verschillende zitposities instellen zodat ook deze ‘meegroeit’ met de ontwikkeling van je baby. Daarnaast is hij plat op te vouwen wat uiteraard makkelijk is met vervoeren.

De adviesprijs voor de Stokke Steps Bouncer is € 169,00

Lees ook: Mijn baby weigert de fles

Een Stokke Steps Chair

Deze kan je dus al vanaf de geboorte gebruiken, mits je ook het wipstoeltje van Stokke erbij hebt. Het leuke hiervan is dat je baby direct mee aan tafel kan zitten als je bijvoorbeeld zit te eten. Daarnaast zijn alle extra accessoires eenvoudig op deze stoel te klikken. Je hebt geen gereedschap nodig om het te bevestigen. Een groot voordeel hiervan is dat ook schoonmaken een stuk makkelijker gaat. Je klikt de accessoires eraf, maakt even schoon, en je klikt ze er weer op.

De adviesprijs voor de Stokke Steps Chair is € 189,00

Stokke Steps Babyset

Klik deze babyset op de Stokke stoel en maak er in een handomdraai een comfortabele kinderstoel van die geschikt is voor baby’s vanaf 6 maanden. De verstelbare rugpositie zorgt ervoor dat het stoeltje meegroeit met je baby en het veiligheidstuigje… nah jah… je snapt ongetwijfeld waar dat voor bedoelt is!

De adviesprijs voor de Stokke Steps Babyset is € 89,00 

De Stokke Steps Babyset Cushion

Een comfortabel kussen voor in de Babyset om niet alleen je eigen styling door te voeren, maar ook het zitcomfort voor jouw kindje verder te verhogen. Gemaakt van waterafstotend materiaal waardoor je het makkelijk schoon kan vegen, maar ook nog eens wasmachine wasbaar! Ideaal voor in een druk gezin.

De adviesprijs voor de Stokke Steps Babyset Cushion is € 39,00

Een Stokke Steps Babyset Tray

Het grootste gemak voor jouw kindje, een eigen tafelblad bij zijn stoeltje! Handig om te eten uiteraard, maar ook makkelijk om even te kunnen spelen. Daarnaast is het tafelblad makkelijk schoon te maken, horizontaal te demonteren (héél handig voor als er veel op gemorst is) én heeft het een opstaand randje waardoor het eten er niet zomaar afglijdt.

De adviesprijs voor de Stokke Steps Babyset Tray is € 45,00

stokke steps kinderstoel zwart

Stokke Steps kinderstoel: design én comfort ineen

Zoals gezegd bouw je deze kinderstoel gemakkelijk om zonder gereedschap, een van de grotere voordelen van de stoel. Daarnaast is de trede van de kinderstoel verstelbaar. Af te stellen op de lengte van de benen van je kindje, zodat het makkelijk zit, maar ook nog eens handig omdat je kind zo zelf de stoel in kan klimmen om aan tafel te gaan zitten. Ik kan me het gehannes in en uit de kinderstoel die we zelf hadden voor de kinderen nog goed herinneren. Dat was duidelijk géén Stokke Steps kinderstoel! Bij het zelf in de kinderstoel klimmen zijn de wijder uitstaande poten trouwens ook goed overwogen, zo staat de stoel een stuk stabieler.

Lees ook: De voordelen van een kinderoppas aan huis of kinderdagverblijf op een rij

Veiligheid Stokke Steps kinderstoel

Veiligheid gaat boven alles, uiteraard! Deze kinderstoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988 en zoals hierboven omschreven kan deze stoel door de wijder uitstaande poten niet omvallen. Daarnaast is de stoel vrij van schadelijke stoffen als ptalaten en bisfenol en gemaakt van Europees hoogwaardig beukenhout.

https://youtu.be/rGjVX1DOxhM

De Stokke kinderstoel zelf samenstellen

De stoel zelf is tegenwoordig verkrijgbaar in het wit of matzwart (supermooi als je het mij vraagt), net als het bijbehorende eetblad. Ook de treetjes waarmee je kleine klimaap straks zelf zijn of haar stoel kan opklimmen worden in zwart of wit meegeleverd. Verder zijn de 6 poten en de kussens er in allerlei tinten. Je kan de Stokke Steps kinderstoel dus ook nog eens heel gemakkelijk naar eigen smaak samenstellen.

Design je eigen kinderstoel:

 • 6 houten gekleurde poten van hoge kwaliteit. In massief beukenhout kan je kiezen tussen Natural, Whitewash, Storm Grey en Hazy Grey. In premium massief eikenhout kan je kiezen tussen Natural en Black met een exclusieve matte finish.
 • 2 kleuren voor de kinderstoel: White en Matzwart.
 • 3 kleuren waarmee je de baby set matcht met de kinderstoel: White, Black en Pink.
 • 2 kleuren voor het eetblad: White en Black.
 • 4 waterafstotende kussens in: Blue, Greige, Pink en Grey Clouds.
 • 2 Tray colors; White and Black.
 • 4 interieurvriendelijke kleuren voor de wipstoel: Jeans Blue, Greige en Soft Pink op een witte wipstoelbasis en een cool Grey/Grey Clouds patroon op een zwarte wipstoelbasis

Je eigen Stokke Steps

Wil jij ook zo’n persoonlijke Stokke Steps kinderstoel? Je kan met de design configurator héél eenvoudig je eigen Stokke Steps samenstellen. Hiermee word je niet alleen begeleidt in alle onderdelen die je kan bestellen, maar je kan ook direct zien hoe hij eruit komt te zien.

Je bestelt je Stokke Steps kinderstoel hier online.

En wij mogen er eentje weggeven!

Winnen?

Wil jij kans maken op een Stokke Steps kinderstoel met Babyset? Laat ons dan weten welke kleurencombinatie je wel ziet zitten bij jou aan de eettafel. Een like en deel wordt uiteraard gewaardeerd! En wie weet zit jouw kleine knoeipot binnenkort in zo’n kekke Stokke Steps kinderstoel!

De winactie loopt tot 20 Januari 2017.

Let op: deze winactie is verlopen. De winnaar heeft bericht gehad.

98 gedachten over “Stokke Steps kinderstoel; comfort en design kunnen prima samen gaan!”

 1. Avatar foto
  Selina van bers

  WOWOWOWOWOWOWWWWWWW

  IK STA MET EEN OVERDREVEN VETTE GRIJNS OP MIJN GEZICHT DIT BERICHT TE LEZEN!
  WAT EEN VOORPRET AL!

  Houten gekleurde poten; Whitewash.
  Kleur voor de kinderstoel dan heel graag wit!
  Kleur om te matchenmet de kinderstoe ook wit.
  Wit eetblad!
  Kussens; Grey Clouds.
  Tray color; wit.

  EN NU…………AFWACHTEN! Spannenddddddddddddd

  ???????????????????
  ???????????????????
  • Interieurvriendelijke kleur voor de wipstoel: Grey Clouds patroon op een zwarte wipstoelbasis

 2. Ik kan een heel verhaal beginnen, maar wie zou nu niet zo’n mooie stoel dankzij Mamasatwork.nl willen winnen❤❤??

  ✘ matzwart
  ✘ geliked
  ✘ fingers crossed
  ✘ duimen
  ✘ nog meer duimen

 3. Top zeg! Zou ik graag cadeau willen doen. ik vind de offerte White mooi met een wit stoeltje erbij. Nogmaals, top actie:)

 4. Wauw hoe leuk is dit! ik zou voor een helemaal wit desing gaan met een roze kussen er in lijkt me echt geweldig mooi!!!

 5. Avatar foto
  Janneke Nijmeijer

  Begin vorig jaar hebben mijn dochter en schoonzoon helaas afscheid moeten nemen van hun eerste kindje met 16 weken zwangerschap. Nu zijn ze alweer 25 weken in verwachting van de 2e, en alles ziet er gelukkig goed uit.
  Als ik deze geweldig mooie en handige stoel win word dit een cadeau voor hen.

  De kleuren die goed bij hun interieur passen:
  – Hazy Grey poten
  – Witte kinderstoel
  – Witte babyset
  – Wit eetblad
  – Grey Clouds waterafstotende kussens
  – Wit Tray
  – Witte wipstoelbasis met greige

 6. Ik zie mijn eerste reactie niet vandaar een nieuw berichtje.
  Wauw wat een onwijs gave prijs. Ik doe graag mee voor onze 3 maanden oude dochter Fenna!
  Mijn kleurencombinatie:
  Poten: eikenhout naturel
  Kinderstoeloel: White
  Babyset: White
  Eetblad: White
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: White
  Wipstoelbasis wit: Black with grey clouds

  Ik like en deel zeker even 🙂

 7. Wauw wat een mooie actie!! Ik doe graag mee voor m’n knul!
  Toevallig de kinderstoel compleet bij een collega zien staan, wat is hij gaaf zeg!!!!

  Deze kleuren matchen zo perfect in ons huis 🙂

  • Houten poten ; hazy grey
  • Kleur voor de kinderstoel: White.
  • Kleur waarmee je de baby set matcht met de kinderstoel: White.
  • Kleur voor het eetblad: White
  • Waterafstotende kussens in: creige
  • Tray color; White.
  • Interieurvriendelijke kleur voor de wipstoel: creige

  Spannend!!!

 8. Mooie stoel!

  Stoelpoten: Eikenhout Natural
  Kinderstoel: Matzwart
  Baby Set: Black
  Eetblad: Black
  Kussens: Greige
  Tray: Black
  Wipstoel: Greige

 9. Gaaaaaaaaf ….. wij doen graag mee voor een witte stoel met eikenhout Natural poten. Deze stoel zou gaaf staan in ons nieuwe huis!

 10. Deze stoel is GEWELDIG!!!!! heb de oudere variant gehad voor mijn kinderen…en nog steeds hebben we ze in gebruik… nu zoek ik HET cadeau voor mijn schoonbroertje. In maart uitgerekend van hun eerste kindje…alles natuurlijk zelf gehaald.. maar … natuurlijk nog geen kinderstoel? dus daar komt tante steph om de hoek kijken!!! Alles wit behalve de poten en het kussen en ik zeg???

 11. Heel erg cool! Voor baby 2 zijn we eigenlijk nog op zoek naar een stoel. Zo’n matzwarte zou niet alleen goed staan bij de zwarte eettafel en stoelen, maar stiekem vindt deze papa hem ook wel super stoer! Ik doe dan ook graag mee!

 12. Waaauw, deze zou ik ontzettend graag winnen! 😀 :O Ik zou gaan voor de beige poten met een grijze ‘stoeltje’. Super mooi vind ik die!

 13. Avatar foto
  Jacques (Opa)

  ik ken als Opa het merk Stokke, de meeste kleinkinderen heb ik erin zien opgroeien, ook zelf wel eens op gezeten i.v.m. plaatsgebrek.. Stevig genoeg daarvoor. Nu wil ik graag een nieuwe uit laten zoeken door mijn schoondochter die de 2.e hands “Marktplaats” variant wil vervangen. Mag zij zelf de combinatie doorgeven..? Wel eerst ff winnen natuurlijk.. Ben benieuwd

 14. Wat een geweldige winactie. Deze stoel ziet er super fijn uit, maar ik heb helaas niet het geld om zo’n dure stoel te kopen.

  Ik zou hem graag willen winnen met de stoelpoten van beukenhout in de kleur Storm Grey, Wipstoel Grey Clouds, Stoel zitting White, Baby set White en de Baby Set Cushion Grey Clouds.

  Ik heb dit bericht gerepost op facebook (lieke van veen), twitter (_liekeee) en google + liekeee24

 15. OOOOOO ik word helemaal WILD van deze stoel!
  Wat gaaf dat jullie dit gaan weggeven! Ik doe super graag mee want dit is ZO welkom bij ons! Even op een rij hoe we de stoel zouden samenstellen:

  We zouden gaan voor:
  Poten: storm Grey
  kinderstoel: white
  baby set: white
  eetblad: white
  waterafstotende kussens: grey clouds
  tray: white

  en op de fantastische wipstoelbasis de: cool grey clouds patroon! Dit is echt het duimen waard!!! Gaan super duimen en hopen al eerder op de roze wolk te komen door het winnen van deze stoel 😉

 16. Wat een gave prijs!!
  Dit zou echt een heel mooi cadeau zijn voor mijn broertje die net een klein dochtertje heeft gekregen <3
  Poten: Hazy Grey
  Wipstoel: Pink
  Babyset: Pink
  Kussenset: Greige

 17. Dit is echt een hele gave winactie ♡ ik maak dus heel graag een kansje.. echt leuk om de stoel helemaal naar wens te maken met de configurator en te kunnen bekijken.. en erbij te dromen hoe het zal zijn om die hier in de woonkamer te hebben staan.

  Dit zou onze ideale stoel zijn:
  Stokke® Steps™ Stoel poten eikenhout Natural
  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  Stokke® Steps™ Baby Set White
  Stokke® Steps™ Baby Set Cushion Grey Clouds

  Nu maar heel hard duimen!! (dromen komen wel eens uit toch..)

 18. Normaal gesproken zou ik voor wit gaan, maar ik word heel erg nieuwsgierig naar het matzwarte variant. Het geeft deze kwaliteitsstoel een nog luxere uitstraling vermoed ik. Zou enorm gaaf zijn voor ons derde kindje.

 19. Avatar foto
  Saskia Sluiman

  Wij zijn in verwachting van ons eerste wonder!
  Wat een gave actie!!

  Wat helemaal bij ons whitewash interieur gaat passen is het volgende:
  • Houten gekleurde poten van hoge kwaliteit. In massief beukenhout kleur: Whitewash.
  • Kleur voor de kinderstoel: White.
  • Kleur waarmee je de baby set matcht met de kinderstoel: White.
  • Kleur voor het eetblad: White
  • Waterafstotende kussens in: Grey Clouds.
  • Tray color; White.
  • Interieurvriendelijke kleur voor de wipstoel: Grey Clouds patroon op een zwarte wipstoelbasis

  Nu overal delen en FingersCrossed!!

 20. Wat een mooie stoel is het toch! Wij zoeken voor ons 2 maand oude dochtertje nog een goede kinderstoel. Deze vinden we erg mooi, maar valt buiten ons budget. Er een mogen winnen zou dan ook fantastisch zijn! Ik zou gaan voor de nieuwe kleur, een geheel zwarte kinderstoel en babyset. De kussenset is dan uiteraard roze!

 21. De perfecte stoel voor onze dochter ziet er zó uit:
  Stoel poten beukenhout Natural
  Wipstoel Orange
  Stoel zitting White
  Baby Set White
  Baby Set Kussenset Orange
  Baby Set Tray White

 22. Avatar foto
  Adriana de Ruiter

  Goedemorgen! Wat een geweldige winactie zeg! Al jaren lees ik mee, maar ik reageer bijna nooit… Nu met de komst van een nieuwe pleegbaby én deze winactie, kán ik het niet laten om toch een kansje te wagen…

  Welke ik zou kiezen? Ik zou gaan voor de Naturel Eikenhouten poten, een wit tafelblad én de roze babyset! Voor onze nieuwe aanwinst! 😀

 23. Avatar foto
  Lisette Kleiweg

  Prachtig, alles in matte Black met de Grey Clouds gecombineerd, het wordt een jongen, de eerste van mijn zoon.
  Dit zou ik zo graag aan mijn eerste willen schenken !

 24. Wat zouik graag onze huidige $&$*^^%#^%#*^(% rotstoel vervangen door zo’n fijne Stokke Steps! Een natural oak met zwarte zitting past het beste in ons interieur.

 25. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, echt een prachtige kinderstoel, de zwarte kleur is prachtig bij mijn zwarte tafel en zwarte stoelen, ik waag graag een kansje !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 26. Wat weer een mooie winactie.
  Als ik mocht kiezen dan zou ik voor de Wit/donkerblauw kleurencombinatie gaan.
  Kan het goed gebruiken als ik op mijn kleinkinderen pas. Ik heb ze in alle leeftijden tot 7 jaar.
  Het zou heel wat zit problemen oplossen bij ons thuis.
  Kan zo nog jaren verder.
  Graag doe ik mee. en volg je op Bloglovin.

 27. Ik wordt oma van een kleinzoon maar omdat er misschien nog meer kleinkinderen komen vind ik storm grey met grey clouds het mooiste met witte accessoires. Wat een fantastische stoel.

 28. Te gek! Ik zou ontzettend graag de compleet zwarte set willen voor in ons nieuwe huisje. Onze kleine kan nog niet zitten, maar als ie zit, dan ook meteen in stijl :)! Voor de oudste hebben we een simpele plastic kinderstoel aangeschaft, maar ik heb er nog steeds een klein beetje spijt van dat we niet in een Stokke hebben geïnvesteerd. Het is ook echt een mooi item voor in je interieur. Onze jongste wil er heel graag bij zijn en sputtert tegen als we met zijn drieën aan tafel gaan. Nu zetten we de maxi cosi midden op tafel om hem mee te laten genieten, maar daardoor hebben we zelf weinig eetruimte. Deze stoel zou dus een prachtige aanvulling zijn.

 29. Wat een geweldige actie. Ik doe supergraag mee voor mijn zusje die zwanger is van kindje nummer 3.. De baby wordt in februari verwacht en de oudste wordt in mei 3 jaar, dus ze kan alle hulp en hulpjes gebruiken. De 2 oudsten zitten graag in hun kinderstoel als zij kookt. Ze heeft daar echt plezier en rust van, dus ze zit al te denken hoe ze dat gaat doen als de baby er is. De oudste is nog niet oud genoeg (ook qua lengte) voor een juniorstoel, dus deze droomstoel zou perfect zijn voor haar. Qua kleuren zou ik dan de basis wit / white wash houden, met de kussenset en wipstoel in roze, want ik krijg er nog een nichtje bij <3. Ik ga hier megahard voor duimen

 30. Jaaaa, dat die wil ik wel graag winnen.:) De stokke stoel hadden we vroeger al voor onze eigen kinderen ( die zijn nu 25 – 28 en 31 ) Echt een TOPPER ! De beukenhout white wash zou het best passen, maar ik vind een goede stoel belangrijker dan de kleur. En met een vierde kleinkind op komst bied een extra stoel heel veel meer mogelijkheden.

 31. Met een prinsessen meisje misschien heel erg voor de hand maar roze roze en nog eens roze.. Super gave actie bidden en hopen maar!!

 32. Mijn babykamer is helemaal grijs met wit en daarom ga ik ook voor deze set voor de kleur wit in combinatie met storm grey
  hoe cool is dat ? Wat een leuke actie.Ik zie het (mannetje) wel zitten .

 33. Stokke® Steps™ Stoel poten beukenhout Hazy Grey
  Stokke® Steps™ Wipstoel Red
  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  Stokke® Steps™ Baby Set Pink
  Stokke® Steps™ Baby Set Kussenset Red

 34. Wow wat een gave winactie!
  We zijn nog op zoek naar een mooie set voor als ons kleintje over 2,5mnd komt:)!!

  Ik zou gaan voor:
  Poten: Massief Beukenhout White wash
  Kinderstoeloel: White
  Babyset: Wit
  Eetblad: Wit
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: Wit
  Wipstoelbasis wit: Gretige

 35. Stokke® Steps™ Stoel poten beukenhout Hazy Grey
  Stokke® Steps™ Wipstoel Grey Clouds
  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  Stokke® Steps™ Baby Set White
  Stokke® Steps™ Baby Set Kussenset Blue

  Ik zou echt in de ‘Grey Clouds’ zijn als ik win. Lijkt me echt geweldig!!
  Deze stoel heb ik in gedachten en de ‘meidenclub’ waarschijnlijk ook. We komen met 7 zwangere dames elke week samen en dan kletsen we over de nieuwste leukste baby hebbedingetjes. Ik denk echt ‘hebbe hebbe hebbe’ maar ik ga u eerst maar ‘duimen duimen duimen’ haha

 36. Als ik het budget had dan…..
  Stokke® Steps™ Stoel poten beukenhout Whitewash
  € 79,00

  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  € 110,00

  Stokke® Steps™ Baby Set White
  € 89,00

  Stokke® Steps™ Baby Set Cushion Grey Clouds
  Zoonlief zit wel goed in zijn gepimpte kinderstoel van de weggeefhoek maar als baby’s zouden kunnen praten en hij mocht kiezen, ging hij ook vast voor de Ferrari onder de stoelen dus waag graag een kansje

 37. Avatar foto
  Sieneke van Biessum

  Heel graag de kleuren grijs en mintgroen voor mijn kleinzoon.
  Ik ben in gedachten nu al verliefd op de Stokke kinderstoel!

 38. Wow wat een gave winactie!
  Dat maakt mijn nieuwe eettafel en stoelen helemaal compleet met een super gave stoel voor de kleine!

  Poten: Massief Beukenhout White wash
  Kinderstoeloel: White
  Babyset: Wit
  Eetblad: Wit
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: Wit
  Wipstoelbasis wit: Greige

 39. Avatar foto
  froukje bruinsma

  Stokke® Steps™ Stoel poten eikenhout Natural
  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  Stokke® Steps™ Baby Set White
  Stokke® Steps™ Baby Set Cushion Grey Clouds

  Ik vind hem prachtig, heerlijk om in weg te dromen…

 40. Zo zou de perfecte stokke stoel eruit komen te zien:
  Stokke® Steps™ Stoel poten beukenhout Hazy Grey
  Stokke® Steps™ Wipstoel Grey Clouds
  Stokke® Steps™ Stoel zitting White
  Stokke® Steps™ Baby Set White
  Stokke® Steps™ Baby Set Cushion Grey Clouds

 41. All black everything! Dus zowel de kinderstoel als babyset in de (nieuwe) zwarte kleur. Dat zou super staan in ons interieur en vind ik heel stoer voor mijn zoontje. Mijn dochter heeft een Tripp-Trapp die heel goed bevalt. Het zou daarom fantastisch zijn om een stoel voor mijn zoontje te hebben met net zoveel comfort, maar een totaal andere en stoerdere look!

 42. Supertoffe stoel voor als onze dame over een maandje haar eerste groentehapje gaat krijgen
  Ik zou de zwarte poten willen met de witte kinderstoel, babyset en eetblad.
  Voor de kussens vind ik de Grey Clouds zooooo schattig!
  En nu maar duimen

 43. Ik reageer voor mijn dochter . Zij start net een gastouderbureau op , en heeft zelf een kleine boef van 2 jaar .Omdat de gastkinderen van alle leeftijden zijn is dit de ideale oplossing . Ik zou voor haar een set samenstellen met White Wash poten , White kinderstoel, White eetbaar, White om te matchen , kussens en wipstoel greige. En nu maar duimen.

 44. Wat een gave actie! Ik zou graag kans willen maken op de volgende kleurencombinatie:
  Poten: Massief beukenhout whitewash
  Kinderstoeloel: white
  Babyset: Wit
  Eetblad: Wit
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: Wit
  Wipstoelbasis wit: Greige

 45. Ik ben fan van de stokke steps sinds dat ik dat ik er achter kwam dat ik zwanger ben! Ik heb vroeger zelf de stokke tripp trapp gehad en hoelang we daar wel niet meegedaan hebben.
  ik zou kiezen voor de naturel poten met wit met een grijze kussenset! zo past hij het beste bij ons interieur.

 46. Wat geweldige idee dat je eigen kinderstoel kan design! Ik ga voor de witte kinderstoel met beukenhout natural stoelpoten. In deze combinatie past het stoeltje super bij onze eettafel.

 47. Wat een mooie persoonlijke winactie!
  Wij zouden de poten in de kleur Hazy Grey kiezen. Samen met de witte babyset en de witte zitting past het dan goed bij onze eethoek. Wanneer de zwarte uitvoering beschikbaar is, zou ik deze zeker overwegen. Het lijkt me in het gebruiksgemak nog handiger namelijk met knoeisels en vlekken enzo.
  Ik volg je nu ook op Bloglovin’ (meermyr).

 48. Avatar foto
  Floor Verseveldt

  wat een super actie!

  graag maak ik kans op de eiken poten in de kleur NATUREL met een matzwart zitje en baby set in het zwart , ook de babyset graag in de kleur zwart en als kussens set wil ik graag de schattige Grey Clouds en de Tray ook graag in het zwart
  ik hoop dat het duidelijk is. wat een mooie stoere stoel om te zien. ook voor als mijn zoontje wat ouder is.

  groetjes floor.

 49. wow, zwart!! i love it.

  zo;n gave actie!! <3

  ik zou dan kiezen voor: poten: zwart
  kinderstoel: zwart
  babyset: white
  eetblad: black
  waterafstotende kussens: grey clouds
  tray color: black
  en de wipstoel in de kleur: jeans blue op een witte basis

  geliked en gedeeld op fb en twitter

 50. Dit is de droomstoel van elk kind en ouders 🙂 We zouden het helemaal leuk vinden als we de witte Stokke stoel mochten winnen en dan een pink set voor erin.

 51. Hele gave stoel en idem actie. Ik zou gaan voor eikenhout naturel stoelpoten, wipstoel greige, zitting white, baby set white en baby set clouds voor onze tweede.

 52. Wow, deze is wel heel erg gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn zus, die nu zwanger is van haar eerste. Wij hebben zelf voor allebei onze kinderen een Stokke en zijn hier nog steeds enorm tevreden mee!
  Mijn zus vindt de vormgeving van de traditionele Stokke niet zo mooi, maar deze vast prachtig (ze heeft ook een Stokke bedje gekocht).
  Haar kennende zou ze gaan voor de volgende combinatie: beukenhout Hazy grey poten, een witte zitting en babyset en de Grey Clouds bekleding. Nu ga ik heel hard duimen, want ze gaat dit zeker weten fantastisch vinden!

 53. Gave winactie! Mijn zusje is voor het eerst zwanger, zou super leuk zijn als ik haar kan verrassen met het winnen van deze stoel! Ik denk dat zij de volgende combi het mooist zou vinden: Stoel poten eikenhout Natural, wipstoel greige, stoel zitting White, baby set White, baby set Cushion Grey Clouds 🙂

 54. ahhhhh wat een kans

  mijn kleurencombinatie:
  Poten: Massief Beukenhout White wash
  Kinderstoeloel: White
  Babyset: Wit
  Eetblad: Wit
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: Wit
  Wipstoelbasis wit: Greige

 55. Avatar foto
  Marita Cuypers

  Ik wil voor ons kleinzoontje meedoen, zodat hij bij oma en opa ook een mooie stoel aan tafel heeft!
  De natuurlijke poten, met een witte zitkuip en een zwarte babyset, mooi monochroom

 56. Avatar foto
  Jolein koolske

  Oh ja ik ben schuldig. Ook hier wel eens wat gekocht met het idee daar groeien ze nog wel in ? hahahah. Ik zou graag voor neutrale kleuren van de stokke set zodat beide een meisje of jongen er allebei plezier van kunnen hebben. Want het is een ideale stoel en daar wil je optimaal gebruik van maken ? Ik denk dat ik voor zwart/wit zou gaan of grijs/wit ?

 57. Wat een supermooie stoel en zo handig dat ie meegroeit met het kindje! Ik doe graag mee voor het kindje in mijn buik. Ik zou graag de stoel kiezen met antracietkleurige poten en de babyset met die leuke lieve wolkjes! Nu maar duimen!

 58. Avatar foto
  Alicia Hofman-Voshol

  Wauw! En in het zwart.. Echt super mooi. Nu zou dat niet direct in ons interieur staan maar ik vind ‘m prachtig!!

  Ik zou als ik mocht dromen voor de natural gaan met witte zitting en witte baby set, kussenset roze! Prachtig die zachte kleuren!

  Uiteraard ook gedeeld en geliked!

 59. nou een hele gave mat zwarte zou ik super gaaf vinden en dan de kussen set in een
  hippe aquablauw/fel blauw kleurtje….gaaaaaaaaaf!!!

 60. Wat tof dat je deze stoel nu helemaal custom made kan samenstellen! Ik zou gaat voor deze combi
  Voor-en achterpoten: Massief Oak Natural
  Kinderstoel: wit
  Nu maar heel hard duimen!

 61. Wauw, wauw, wauwie! Wat een verwennerij mamsatwork en stokke! Met zo een eyecatcher (naturel poten met White en kussenset Grey) maken jullie mijn dochter (en later de kinderen in mijn logopediepraktijk) heel erg blij. Mijn kleine prinses zou de stoel met sprankelende glitterogen onthalen en zou er als ze erin zit helemaal in stralen! Wij hopen dat jullie ons binnenkort zullen mailen en dat de stokke hier in huis de show mag komen stelen. Nu maar hopen dat we mogen winnen, dan kan het genieten gaan beginnen.

 62. Jeetje, wat een gave stoel!
  Ik ben over 2 maandjes uitgerekend van ons eerste kindje en wat is leuker dan meteen al aan de eettafel plaats nemen!
  Ik heb me zeker al georiënteerd in een goede babystoel en Stokke is toch wel een prachtige stoel!
  Als ik mag kiezen voor de kleur, dan kies is voor: Stoelpoten beukenhout Whitewash en de stoel zitting White <3
  De babyset ook in White en kussenset in Greige!
  Ik ga heel hard duimen voor mijn kleintje 🙂

  Ik volg je op twitter (tijgermika) en het het bericht geretweet en geliked
  En ik volg je ook op facebook (Lisa Postma) en het bericht ook gedeeld en geliked!

  Liefs Lisa

 63. Avatar foto
  Miekske Dingens

  Wat een leuke actie! heel graag een kansje voor ons wondertje!
  De kleurencombi die wij hier zouden willen, zou eerder neutraal zijn:
  poten: natural
  kinderstoel: Matzwart
  babyset: White
  <3 <3 <3
  Met veel liefde ook gedeeld!

 64. Avatar foto
  Maaike Noteboom

  Wow! Wat een gave stoel ? wij doen graag mee voor de helemaal ZWARTE variant van Stokke Steps met de wipstoel en kussenset in Grey Clouds.

  In zo’n design stoel kan het niet anders dat onze stoere boys goed mee eten aan de eettafel. Gezellig samen met de hele familie! Ook past de stoel zwarte Stokke Steps perfect in ons nieuwe huis met Scandinavische inrichting! Een hele goede zet van Stokke Nederland 😉

  Uiteraard geliked en gedeeld… Nu duimen en afwachten ??????

 65. Wauw daar zie ik Harper al wel in zitten!
  Mijn droom Stokke zou zijn met de licht houten poten en zwarte babyset. Om het geheel wat op te fleuren zou ik hem combineren met de grey clouds. Zo leuk!

  X

 66. Wauwwww wat een actie!! Zou super zijn voor ons meisje!! Ik zou gaan voor een combinatie van matzwart (hoe gaaf is dat!!) en pink: matzwarte stoel/poten, pink babyset, zwarte tray en afgemaakt met een vrolijk pink kussentje erin 🙂 en nu heeeeel hard duimen!!

 67. Jaaa ik kan hier mijn droom stoel winnen voor de kleine beeb die over paar weekjes komt. Omdat wij niet weten of het een jongetje of meisje is zou ik graag de zwarte willen winnen met grijze kussens:).
  Ga zo hard duimen dat ons kleintje hier straks in kan zitten

 68. Zou graag een matzwarte kinderstoel willen met naturel poten een zwarte babyset en daarbij een Grey Clouds kussenset en eventueel ook een Grey Clouds wipstoeltje. Zou super zijn voor een lieve vriendin die gastouder is en kleine kids ook opvangt

 69. Wat een mooi design. Voor mijn zoon heb ik een ouderwetse in een mooie zeegroen kleur. Deze zou ik graag helemaal zwart willen winnen zoals op de voorbeeld foto, prachtig! En zeker even handig als de oude stokke stoelen

 70. Ooooh woww wat een te gekke winactie… ik heb de Stokke steps bij vriendinnen gezien en ik mlet zeggen dat het zeker een van de betere kinderstoelen is, helaas was ons budget niet toeteikend, maar ik zou heeeel graag willen winnen…
  mijn kleurencombinatie:
  Poten: Massief Beukenhout White wash
  Kinderstoeloel: White
  Babyset: Wit
  Eetblad: Wit
  Kussenset: Grey Clouds
  Tray kleur: Wit
  Wipstoelbasis wit: Greige

  Dit zou echt een droom zijn!! ??
  Facebook: An Na

 71. Dit is echt onze droomstoel voor de baby. Maar de prijs liegt er niet om… toch heb ik ‘m in gedachten al volledig uitgezocht. We gaan voor de zwarte variant en combineren deze met de grey clouds. Stoer en meteen een eyecatcher in ons interieur. Waarom wij direct gecharmeerd waren van dit principe? Je kleintje kan meteen bij je aan tafel zitten. Wel zo gezellig. En goed om mee te beginnen, omdat ik vind dat je met een gezin de fijnste momenten aan tafel hebt. Daar kun je de dag pas echt doornemen en van het eten genieten. Met zn twee eten we veel te vaak op de bank voor tv. Laten we in deze drukke periode dus zo wel aandacht voor elkaar houden en een mooie gewoonte aanleren die ik vanuit mijn opvoeding altijd als heel fijn heb ervaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven