Stokke Tripp Trapp stoel in soft mint; Joa test

De Stokke Tripp Trapp stoel is natuurlijk al een begrip in de meeste gezinnen met kinderen. Een groot deel van de Nederlandse gezinnen kennen deze handige Stokke stoel al en maken er jarenlang gebruik van. Deze stoel wordt niet alleen voor de kinderen gebruikt, er zijn zelfs volwassenen die graag op de stoel van Stokke zitten. Een nieuwe Stokke stoel uitvinden is dan ook niet nodig, maar verfrissing door middel van nieuwe modekleuren kan natuurlijk altijd! Er zijn dan ook twee nieuwe kleuren beschikbaar, Soft Mint en Warm Red. Joa test met veel plezier een hapje vanuit haar nieuwe stoel. Is de stoel bij jullie ook al populair? Dan wijzen we je meteen graag op de stoelverhoger voor de favo zitplek van je mini-me!

Stokke stoel in Soft Mint en Warm Red

Los van de bovenstaande nieuwe kleuren is deze stoel sowieso een plaatje in je interieur! Het moderne model van de Stokke stoel spreekt bijna iedereen aan en met een bijpassende babyset voor de kleintjes en mooie kussensets kun je de stoel helemaal naar eigen smaak afstylen.

Voor wie nog niet bekend is met de Stokke Tripp Trapp stoel: dit is een echte musthave wanneer je kinderen hebt! De stoel in ontzettend eenvoudig in elkaar te zetten. Zelfs voor de mannen en vrouwen met twee linkerhanden (jaja die kennen we stiekem genoeg) is dit klusje zo geklaard. Meer lezen over de Stokke Tripp Trapp kinderstoel? We schreven er eerder al een uitvoerig blog over met alle ins en outs.

Stokke stoel met babyset in soft mint

Een ideale meegroei stoel met newborn en babyset

We weten allemaal hoe ontzettend snel kleine kinderen groeien. Hoe snel ze kleren en schoenen niet meer passen en hoe snel ze weer aan nieuw speelgoed toe zijn. Maar deze stoel groeit met je kind mee. Je schaft hem een keer aan en kan er de hele kindertijd mee doen. En zelfs nog langer dus als je wilt (voor jezelf bijvoorbeeld). Je draait de schroefjes aan de linker- en rechterkant eenvoudig los en versteld de planken naar de gewenste hoogte. Klaar. Geen extra kosten dus als je deze stoel eenmaal in huis hebt, ideaal.

Voor de allerkleinsten is er de newborn set. Erg gezellig, want dan zitten (of eigenlijk liggen) ze lekker op ooghoogte aan tafel bij de rest van het gezin. Die kan je er dus nog extra bij aanschaafen om de Stokke stoel al van baby af aan te kunnen gebruiken.

babyset stokke tripp trapp stoel
Je klikt de babyset er zo in bij de Stokke stoel

Als je kleine eenmaal kan zitten, kan hij of zij zittend met een babyset waar de beentjes doorheen gaan aan tafel. Wij zijn inmiddels zover dat Joa zittend gebruik kan maken van deze Tripp Trapp stoel van Stokke. Gezellig met ons aan tafel een hapje doen. Met een riempje kan je je kindje vastmaken, zodat ze goed vastzitten. De kussenset maakt het een comfortabele stoel voor je kleintje, deze is dan ook onmisbaar vind ik. Deze kussensets zijn er in vele verschillende kleuren en prints en maakt de stoel ook nog eens leuk en hip in je interieur. Je kan hierbij kiezen voor een basic kleur of juist een kleur die eruit springt.

Wanneer de babyset niet meer nodig is kan jouw kindje gewoon op de bovenste plank zitten. De onderste plank is gemakkelijk te verstellen, zodat je de stoel kunt aanpassen aan de lengte van jouw kind. Ideaal toch? Is de Stokke Tripp Trapp toch niet zo jouw ding? Kijk dan eens naar de Stokke Clikk stoel. Deze stoel van Stokke heeft een compleet ander design maar is ook enorm praktisch.

Je koopt de Stokke stoelen onder andere bij Babypark en bij Babyentiener

stokke stoel soft mint, de nieuwe  Tripp Trapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven