Lekker warm op de bank: ultiem genieten met Stoov!

Ik vind het heerlijk om in deze periode te cocoonen. Liefst met een dekentje of plaid op de bank zoals ik pas al beschreef. Nu ben ik echter niet de enige hier in huis. Mijn kinderen doen regelmatig wedstrijdje wie er het eerst op de meest favoriete plek op de bank zit. Gelukkig hebben we sinds kort een Stoov warmtekussen en kunnen we meerdere heerlijke plekjes creëren om in weg te kruipen.

Stoov warmtekussen buiten

Review: Stoov warmtekussen voor ieder moment

Eigenlijk had ik het Stoov warmtekussen in mijn hoofd om te gebruiken op mijn bureaustoel als ik het koud heb, of wat last heb van mijn rug tijdens het werken. Maar zoals altijd denken mijn kinderen daar anders over. Het warmtekussen wordt dus ingepikt zodra een van de kids thuis is. Wat ik daar in ieder geval wel uit af kan leiden is dat het kussen prima bevalt, haha. En dat ik er te weinig van in huis heb misschien 😉 .

Waarom een warmtekussen gebruiken?

Mijn idee was dus dat ik dit warmtekussen zou gebruiken om mijn rug een klein beetje warm te houden als ik wat stijf ben. Ik sport tegenwoordig meer en ben daardoor de dag erna vaak wat stijf als ik dan de hele dag achter mijn bureau zit. Ideaal om dan een tijdje met het kussen van Stoov in mijn stoel te zitten en mijn rug warm te laten worden. De infrarood warmte verlicht de pijn.

Maar je kan het kussen bijvoorbeeld ook heel goed gebruiken als de dagen wat kouder worden en je in de avond toch graag nog buiten wilt zitten in je tuin.

Of als je een winterbarbecue organiseert en als ‘bbq keeper’ aan de slag moet.

Stoov warmtekussen review

Hoe werkt een Stoov warmtekussen?

Super easy kan ik wel zeggen. Maar het leukste ervan vind ik eigenlijk nog dat je het warmtekussen van Stoov heel mooi in je interieur kan laten passen. Zo heb ik bijvoorbeeld een knitted exemplaar in mint kleur die prima tussen de rest van mijn kussens past. Hij ligt dan ook standaard tussen de kussens op de bank. Opgeladen en wel.

stoov warmtekussen werking

In bovenstaande afbeelding zie je dat er een infrarood verwarmingselement in het kussen zit (2) mét overhittingsbeveiliging. Hierdoor kan het kussen aan de voorzijde in 3 standen lekker verwarmen tot wel 42° c. Nummer 3 is de batterij die in het kussen gaat (aan de achterzijde, daar voel je niets van). Deze laadt je op met een magnetische oplaadconnecter welke je heel eenvoudig op het kussen aansluit. Heb je het kussen gewoon op de bank liggen vlakbij een stopcontact? Dan kan je de oplaadkabel simpel aan het kussen klikken en laad het warmtekussen van Stoov direct op. Als de batterij vol is kan je de oplaadkabel weer opbergen.

stoov warmtekussen
Je kan aan haar glimlach zien dat ze hem ‘ingepikt’ heeft, die stiekemerd!

Het rode label bevat aan de achterkant de aanlsuiting voor de smartlader. Op het label zit tevens de aan- en uitknop. Eenvoudig drukken op die knop zorgt ervoor dat je kan switchen tussen de standen 1-2-3-uit.

De hoes van het kussen is gewoon te wassen, of je kiest ervoor om er nog een hoes bij te bestellen, zodat je een beetje af kan wisselen in je interieur.

Duurzaam idee, zo’n warmtekussen

Buiten het feit dat dit kussen dus heel lekker is om jezelf even mee te verwennen is het ook een duurzaam product. Heb je dit kussen in je rug, dan kan je namelijk zomaar de verwarming een graadje lager zetten. Zo lekker warm wordt het. Ben je met vieren in huis, dan wil je er misschien wel meer aanschaffen, maar het kussen rouleren kan natuurlijk ook.

Naast het warmtekussen heeft Stoov trouwens nog meer producten die van infrarood warmte straling gebruik maken. Ze hebben ze bijvoorbeeld een warmtedeken die je op je stoel legt en waar je op kan zitten. Ook ideaal voor de wat koudere avonden!

Zoek je een warmtekussen voor je rug of je nek, dan kan ik de Stoov in ieder geval zeker aanbevelen. Beter dan zo’n kersepit ding dat ook nog eens in de magnetron kan ontploffen!

Je vindt alle warmteproducten op hun website.

RECENSIEOVERZICHT
stoov warmtekussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here