Stop Jo Frost? Ben jij voor- of tegenstander van ’the Nanny on tour’?

Ze zitten klaar. Met smartphones en i-pads in de aanslag. Om te twitteren. De fans en ’tegenstanders’ van Jo Frost. Je kunt twee kanten op #stopjofrost of #gojofrost. De eerste uitzending van het nieuwe RTL4-programma ‘Jo Frost, the nanny on tour’ heeft voor ophef in opvoedland gezorgd. Vanavond de tweede. Ben jij voor of tegen de opvoedmethode van the nanny? Dus met andere woorden, ben jij een Stop Jo Frost type of een Go Jo Frost?

Een ander geluid

De strenge aanpak van de britse tv-persoonlijkheid Jo Frost, alias The Nanny, zorgt voor veel kritiek, maar ook voor veel bijval. Opvallend is dat de groep ’tegenstanders’ aangeeft Jo Frost niet te willen stoppen, hoewel de hashtag stop Jo Frost die zij gebruikt dit wel doet vermoeden. Ze willen echter vooral een ander geluid laten horen. Dat doet de groep door te twitteren, blogs te schrijven en de media actief te benaderen. Met succes, programma’s als Editie.nl en shownieuws hebben aandacht besteed  aan de actiegroep, net als diverse kranten. De groep heeft een website in het leven geroepen, www.stopjofrost.nl, met links naar diverse artikelen en sites over andere manieren van opvoeden.

De fans van Jo Frost hebben vooralsnog geen actiegroep opgericht en beperken zich voornamelijk tot twitter en het online reageren op artikelen over het onderwerp.

Wil je de actie ‘stopjofrost’ steunen ga dan naar: stopjofrost, steun onze actie. Vul daar het formulier in, dat kan ook anoniem.

De serie ‘Nanny on tour’ is in 2016 door de Amerikaanse televisiezender ‘Up TV’ uitgezonden. De serie bestond uit tien afleveringen van een uur. Inmiddels heeft de televisiezender een tweede seizoen in de planning staan. Jo Frost speelt in deze serie niet alleen de hoofdrol, ze ze is tevens producent van de show.

stop Jo Frost

En jij? Ben jij voor een strenge aanpak of kies je voor meer liefde in je opvoeding? Of kunnen die twee wel samen gaan? Zeg jij Go of Stop Jo Frost?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven