STOP kindermisbruik, inzamelen met Ingrid

Ingrid Claasen zet zich in voor STOP Kindermisbruik. 30 mei doet ze mee aan de FREE A GIRL, LOCK ME UP! actie die opgezet is door The Red Sun. Ze gaat van 20.00 – 8.00 in 1 van de 2 hokjes zitten in de etalage van The Red Sun in Amsterdam om aandacht te vragen voor de HEL waarin de meisjes van onder andere de Aziatische landen zich bevinden. De hel die ELKE DAG weer door gaat!

Meisjes in o.a. Aziatische landen worden al jong verkocht aan een bordeel en worden 20 – 30 keer per dag misbruikt en mishandeld. Zij zitten opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter en veel meisjes overleven deze traumatische ervaringen niet.

Zij hebben recht op een betere toekomst. Ben je zelf moeder, vader, opa of oma? Dit leed is toch niet om aan te zien! WIJ KUNNEN ONZE OGEN HIER TOCH NIET VOOR SLUITEN? Help mee om zoveel mogelijk meisjes te kunnen bevrijden en op te vangen?

Je kan dit doen door Ingrid financieel te steunen, net als wij dat doen! Elke euro HELPT!  Bezoek haar actiepagina en steun!

1 gedachte over “STOP kindermisbruik, inzamelen met Ingrid”

  1. Pingback: STOP kindermisbruik, inzamelen met Ingrid | Het online platform … | Stop Kinderporno & Kinderseks Geplakt Pedofielen Nieuws Nu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven