Stop staand plassen

Ooit op een toilet geweest waar de verwarming vlak bij de toiletpot hangt ? Nou, ik wel. En die verwarming zag er NIET uit. Al het gespetter had zichzelf ingevreten in de verwarming en die zag er behoorlijk gehavend uit! Vanaf dat moment was me direct duidelijk dat staand plassen in mijn huis een no-go zou worden (in ieder geval voor diegene waar ik wat invloed op kan uitoefenen zeg maar).

Wil jij iedere dag poetsen?

Werkende moeders (en ook niet-werkende) hebben wel iets beters te doen dan onnodig vaak het toilet schoonmaken.
Omdat veel mannen en jongens staand plassen, vervuilt menig toilet meer dan nodig is. Staand plassen is een vreemde, vieze en zelfs ongezonde gewoonte. Veel mannen zijn zich hier echter niet van bewust. Of vinden zittend plassen niet stoer. Tot ze een keer met blote benen hebben staan plassen en de soms haast onzichtbare druppeltjes op hun benen hebben gevoeld …

Dan komen ze erachter dat ze meermalen per dag het toilet en zichzelf bevuilen. De macht der gewoonte speelt ook een grote rol. Iets wat je van kleins af aan gewend bent, verander je uit jezelf niet zomaar. Vandaar dus dat ik thuis mijn best doe op de oudste het een en ander daar over bij te brengen! Op de website stop-staand-plassen tref je een assortiment met wel hele leuke toiletbordjes waarmee je de bezoekers van je toilet duidelijk maakt dat je niet liever niet hebt dat er staand geplast wordt. Een uitkomst voor iedereen die een eind aan het gespetter op het toilet wil maken! En nog een goeie opfrisser voor je toilet ook.

2 gedachten over “Stop staand plassen”

 1. Geweldig! Had ik dát eerder geweten!
  Met een mannenhuishouden waarbij
  brandweerwens & werkelijkheid een feit is,
  is zo’n bordje helemaal op zijn plek.
  Het toilet zit overigens niet in mijn takenpakket,
  dat is ook een prima oplossing, een aanrader zelfs!

 2. Avatar foto
  Jeanne van Dijk

  Helemaal mee eens Joyce!
  Mijn twee mannen plassen zittend en daar ben ik heel erg blij mee. Het scheelt echt veel schoonmaakwerk. En ik kan het weten want man ex-man is een staand plasser. Hoe vaak heb ik me niet geërgerd aan al die gele spetters op de potrand…. Hij deed wel de bril omhoog, dat moet ik hem nageven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven