Studio Stationery: pimp je werkplek en richt je kantoor eens anders in

Zit jij nog in een grijze-muizen kantoor? Achter een saai bureau? Leeg, afgezien van de bergen werk die nog op je wachten? Dat is een gemiste kans! De sfeer in je werkplek kan behoorlijk bepalend zijn voor je prestaties. Zorg voor een plekje dat jou inspireert! Enne, vrouw-eigen: maak het een beetje gezellig 😉 . Of juist strak, met een lekker stukkie design. Whatever inspires you 😉 . Op zoek naar bureau accessoires? Of papier- en schrijfwaren? Studio Stationery lanceert een eigen collectie papierwaren onder de naam Studio Stationery ft Elma.

Lees ook: Kantoorinrichting voor working girls: restyling van mijn kantoor aan huis

studio-stationary-planblok

Gezelligheid én stijl op de werkplek? Ja gráág!

O zo blij zijn wij met ons nieuwe kantoor. Het behoeft alleen nog wel de nodige glans. Heb je het over mijn huis? Dan kan ik niet stoppen met inrichten. Maar mijn kantoor is toch anders. Niet dat ik het niet gezellig zou vinden. Ik neem er alleen geen tijd voor. Als ik daar ben dan ben ik aan het werk (ok toegegeven… er wordt ook gekletst). Er ligt dan altijd een berg werk (i love it) waardoor ik niet de tijd heb om om me heen te kijken. Stom toch?

En als ik dan met een lekkere cappuccino om me heen kijk dan valt me ineens op hoe ongezellig het eigenlijk is. De stagiaires hebben er geen moeite mee (zeggen ze) maar ik begin me er nu toch wel een beetje aan te irriteren. Maar gelukkig hebben we dan nu Studio Stationery ft Elma.

studio-stationaryStudio Stationery

Weg met de saaie werkplek, elk bureau wordt omgetoverd tot een vrolijke en kleurrijke plek. Notitieblokjes in alle kleuren voor ‘happy notes’, ‘sweet notes’, ‘pillow notes’ of ‘notes to self’. Ze hebben bovendien miniposters voor aan de muur met ludieke teksten (one favoriet is ‘Fuck Perfect’). Deze teksten zijn ook te vinden op de postkaarten. Erg handig om van alles op bij te houden en te organiseren (je hoofd leeg maken, je weet wel) zijn de planners voor tijdens het werk. Voor je to do, de boodschappen en ook een wekelijkse planner voor hem én haar brengt structuur in de week.

In no time je werkplek pimpenstudio-stationary-miniposters

Wat nog mist is wat leuks voor op het bureau. Ook daarvoor kunnen we bij de webshop van Studio Stationery terecht. Een kleurrijke opbergpot, coffee cup en thermosfles (alledrie in dezelfde print) met bijpassende vrolijke retro klokjes, bureaulampen en een tijdschriftenrek en het geheel gaat er al heel anders uit zien. Nog een mooie plant erbij and we’re good to go!

Lees ook: Van je passie je werk maken? Zie kansen in plaats van problemen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven