Summer is Fun met Zenner!

Met twee meiden in huis is optutten soms ‘serious business’. Gezien hun leeftijd (3 en 5) is dat vooral nog eenzijdig. Mama shopt tot ze dropt en de meiden hebben ermee te dealen wat ze in hun garderobekast aantreffen. Zolang ze nog inschikkelijk zijn (en het einde daarvan komt nabij) leef ik me uit. Zwierende rokjes, kleurrijke jurkjes, frisse topjes, stoere jeans en hippe sneakers…het kan en mag allemaal.

De finishing touch van het aankleedritueel zijn de haarcoupes. Vlechten, staartjes, knotjes of gewoon los. Maar op z’n minst een leuke haarband. De toilettas is aardig gevuld met speldjes, elastieken, klemmen en haarbanden..maar toch zie ik altijd weer iets leuks van Zenner bij de drogist hangen dat een mooie aanvulling is op de verzameling. Vooral in de zomer mag een (haar)accessoire opvallen. Daarom word ik zo blij van Zenner’s nieuwste themacollectie ‘Summer Fun’ voor kids.

De nieuwe collectie Summer Fun van Zenner
De nieuwe collectie Summer Fun van Zenner

 

Hippe meiden in de zomerzon
De collectie is uitgevoerd in stralende zomerse kleuren. Wat dacht je van zoetroze bloemen op clips of haarband met glitters? Haarspeldjes met kobaltblauwe bloemen of glitter mintgroen in de vorm van een hart? Of een elastiekkoord met een multicolour bloem? En natuurlijk mag de ‘Tie for tail’, met en zonder stoere studs, niet ontbreken aan de polsen van de überhippe meiden. Genoeg variatie voor vrolijke coups en een zomers gevoel!

Zelf ben ik echter helaas geen volleerde haar styliste en veel verder dan eenvoudige vlechten, staartjes en opsteken, kom ik niet. Maar daar heeft Zenner iets op gevonden! Op de meeste verpakkingen staat een QR-code die je, wanneer je deze scant, leidt naar een how-to filmpje zodat je direct ziet hoe je jouw accessoire in een kapsel kunt verwerken. Op de site van Zenner vind je trouwens meer (in)vlecht- en opsteektechnieken terug. Handig!

De Zenner accessoires vind je bij de drogist en de prijzen van de Summer Fun collectie variëren tussen de €2,50 en €3,99. Wil jij kans maken op één van de 5 gift sets ter waarde van €12,50? Vul dan snel het onderstaande formulier in en like ons op Facebook.  Deze winactie loopt tot 4 September 2014

[Form id=”20″]

 

1 REACTIE

  1. Hier nog een Zenner fan! Echt een super fijn merk en alles blijft keurig zitten. Buiten het feit dat ze natuurlijk altijd leuke accessoires hebben en het je gehele outfit compleet maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here