Superbellen maakt je groot, groter én grootst in bellen blazen

Bellen blazen, wie is er niet groot mee geworden? 😉 Als klein meisje kon ik er al intens van genieten. En zelfs de huidige generatie tabletkids wordt nog gewoon hartstikke blij van ordinaire zeepbellen. Het is zo simpel: wat zeepsop. Een bellenblaas. Liefst een klein zuchtje wind… En je hebt garantie voor uren speelplezier. Wist je dat je dat nóg leuker kan maken? Ga voor superbellen! En wij mogen een prijzenpakket van ze weggeven, dus lees vooral nog even door!

Lees ook: Lekker buiten spelen; 7 spelletjes voor in eigen tuin

Superbellen: bellen blazen wordt groots

Bij bellen blazen is er natuurlijk één grote uitdaging. Een zo groot mogelijke bel blazen! O, en zorgen dat je hond hem niet te pakken krijgt. Ook huisdieren kunnen namelijk, net als kinderen, veel lol beleven aan een potje bellenblazen. En dat levert voor de grote mensen dan weer een leuk stukje entertainment op 😉 . Blaas jij ook mee? Ga dan volgende keer eens voor supersop. Daar kan je namelijk superbellen mee blazen!

Magische zeepbellen

Wie heeft de grootste? Als je voor het magische zeepsop van Superbellen gaat kan je wel érg grote bellen blazen! Superbellen is meteen ook de naam van de webshop waar je het magische zeeppoeder kan bestellen. Zij verkopen al sinds 2012 dit magische sop. En het is geen gebakken lucht: je kan echt monsterlijk grote bellen blazen…

Hoe werkt het? Je bestelt gewoon een setje magisch zeepsop in de webshop. Daar voeg je zelf nog dreft, honing en water aan toe. Even goed mixen… En je zeepbellenfeest kan beginnen! Wil jij kans maken om een prijzenpakket van Superbellen te winnen? Lees dan vooral nog even door, want hieronder lees je hoe je dat doet 😉 .

 

Let’s play!

Ben je klaar voor een zeepbellenparty? De superbellen zijn ook een tof idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. En houd je camera paraat, want het gaat gegarandeerd leuke plaatjes opleveren. Op de website koop je niet alleen zeepsop, maar lees je ook fototips om de gigantische bellen in optima forma vast te leggen.

Winnen?

Van Superbellen mogen we een superbellenpakket t.w.v. € 50,- weggeven. Hiermee maak jij (of je kind) in no-time ook van die enorme superbellen!

“Op welke website kan je dit superbellenpakket bestellen?”

  •  Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. #Superbellen met hierin je antwoord en je adres
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Deze winactie duurt tot 1 april 2013. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Bijziendheid bij kinderen: minder achter dat scherm, en meer naar buiten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven