Superhelden pak voor mannen; onbetwiste helden en schurken

Als je man dan toch in een superhelden pak wil rondlopen, dan liefst in een superhelden pak voor mannen wat er ook nog eens mega sexy uitziet. Dan hebben wij vrouwen er ook nog wat aan, toch? In het kader van de superhelden heeft opposuits een aantal pakken beschikbaar waar onze mannen zich in kunnen presenteren zonder consessies te doen aan hun stoere uiterlijk.

superhelden pak voor mannen

Superhelden pak voor mannen, maar dan sexy

Geen superhelden pak zoals onze kids graag dragen, met de spierballen er al in genaaid, maar een superhelden pak voor mannen waar je u tegen zegt. Heeft jouw man stiekem een zwak voor spiderman of voor de hulk? No worries, je kleed hem zo als zijn favoriete held. En wat dacht je van Batman en the Joker? Dat mogen dan wel geen superhelden zijn, toch zijn er een hoop guys die voor een dagje best even in hun huid willen kruipen. En dat kan!

superhelden pak voor mannen

Superhelden pak van Opposuits

Ben je op zoek naar een fantastisch pak voor een thema feestje, ga je deze zomer naar tig festivals of wil je man graag naar de nieuwe film van the Avengers, maar dan wel in stijl? Dan ben je bij Opposuits aan het juiste adres.

Ze bieden officiële Marvel pakken die gebaseerd zijn op de meest iconische personages uit de stripboeken en films. Momenteel in zeven uitvoeringen beschikbaar.

superhelden pak voor mannen

7 uitvoeringen van superhelden pakken en schurken pakken:

  • Badaboom
  • Batman
  • The Joker
  • Superman
  • Spiderman
  • Captain America
  • Marvel Comics

superhelden pak voor mannen

Nu is mijn man geen superhelden fan – in ieder geval niet voor zover ik weet- maar wij hebben wel eerder allebei een kerstpak van Opposuits gedragen. Uitstekend qua maatvoering en kwaliteit en écht de moeite waard als je graag eens iets anders wilt. Je weet in ieder geval zeker dat je de ’talk of the town’ bent als je in een pak van Opposuits op het toneel verschijnt.

Wat vind je ervan? Zie jij jezelf, of in dit geval je man, al in zo’n tof pak lopen?

<3 Je koopt de pakken van Opposuits hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven