Susan Veninga, working mam van week 41

Eeuwige roem en erkenning, die twee heb ik mooi te pakken, want ik ben Working Mom Of The Week!

Het leven lacht me toe met een fijne man, drie mooie dochters (waarvan 2 zelfgemaakt en 1 kado gekregen). Naast mijn gezin heb ik een flinke portie ambitie over om de dingen te doen die ik echt leuk vind & I feel blessed!
In april ben ik begonnen met het maken van ´sparkles´ofwel handgemaakte sieraden die je laten sprankelen. Het loopt compleet uit de hand. Wat begon als gave give away voor mijn andere site Kledingwinkel.nl is uitgemond in flinke voorraden aan edelstenen, swarovski´s, zilveren onderdelen, ringetjes, kettingen, armbanden, tangetjes..Een paar jaar terug ben ik gestart met de portal www.kledingwinkel.nl, een verzameling van leuke webshops en kleding items voor vrouwen en mannen.
Inspiratie voor kledingcombinaties op de site creëert de stijlvolle dresscoach Glancy, of ik stel ze zelf samen.

M´n webshop Sparkles by Susie staat vol met elegante, frisse en vrouwelijke sieraden. Mijn missie is ´spreading sparkles´, ik hoop dat elke vrouw die rondloopt met mijn armband, ketting, ring of oorbellen even extra sprankelt als ze in de spiegel kijkt. Ik maak elk sieraad met een speciale gedachte erachter. En dat is zo leuk om te doen!

Naast mijn webshop sta ik regelmatig op gezellige lifestyle marktjes zoals de Swan Market of de Home Made Market met mijn sparkles. Een te gekke extra is het klantcontact, de hebberige blik in de ogen van vrouwen. Zeer gezellig en verslavend..

Wat ik doe, past nu erg goed bij mij en mijn gezin. Ik word er heel gelukkig van en ik geloof mijn omgeving ook. Daarom wil ik elke working mom die dit leest iets meegeven.
Volg je hart en doe wat je leuk vindt. Je sprankelt zoveel meer als je blij bent met wat je doet. Als je dat niet kunt doen wat betreft werk, begin dan in het klein, in je vrije tijd. Ga op onderzoek uit, want het is zoveel waard dat je je eigen weg vindt.

Nu klinkt het alsof het zo eenvoudig is. Een gezin en ondernemen blijft zoeken naar balans, de spreekwoordelijke ballen in de lucht houden. Ik denk dat dat niet verandert.
Maar, zolang je zelf moeite blijft doen voor je persoonlijke top 5, komt het helemaal goed!

Liefs, Susan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top