Sweet Belladonna komt met de bag-in-bag: nooit meer chaos in je tas

Mijn hele leven lijkt soms wel een chaos. Werken, family time, de kids naar voetbal en ballet, boodschappen doen… Mijn handtas is daar een mooie afspiegeling van. Net zo’n chaos. Maar daar hebben we nu een hele fijne oplossing voor gevonden! Offe, laten we niet met de eer gaan strijken… Dat heeft Sweet Belladonna gedaan.

Misschien heb je er inmiddels wel van gehoord want deze tassen zijn echt een begrip geworden in tassenland. De handige bag-in-bag, ook wel tas-in-tas genoemd, of bagorganizer, binnentas. Allemaal dezelfde termen voor een bijzonder gemakkelijk, èn hip artikel.

Lees ook: Tips om korte metten te maken met de chaos in je handtas

De bag in bag van Sweet Belladonna

Bij Sweet Belladonna zijn de binnentassen in verschillende maten verkrijgbaar, en in hele trendy kleuren, voor ieder wat wils. gebruik je een binnentas, dan kan je voorgoed afscheid nemen van de rommel in je tas. Nooit meer iets kwijt, want alles is netjes georganiseerd en opgeruimd. En wil je wisselen van tas? Geen probleem, dat gebeurd in een handomdraai! Je tilt eenvoudigweg je bagorganizer uit je tas, en zet hem in de tas die je vandaag wilt meenemen. Zo kun je iedere dag een andere tas meenemen, zonder moeite, èn zonder iets te vergeten.

Deze binnentas werkt niet alleen voor mij (sinds ik kinderen heb ga ik niet meer zonder tas de deur uit), maar ook voor jou! Hij is van een goede, stevige kwaliteit en heel eenvoudig te wassen op 30 graden.

Haal maar binnen, die binnentas

Bij Sweet Belladonna zijn de binnentassen in verschillende maten verkrijgbaar, en in hele trendy kleuren. Daarnaast zijn er ook hele handige diaperbags te verkrijgen. Hiermee maak je in een handomdraai van je strandtas, je sporttas of een designertas een handige luiertas!

Ook leveren ze de bagonbelt. Ideaal voor het netjes ophangen van 12 tassen. Je hebt dan zo de tas gepakt die bij je outfit past, zet je binnentas over, en je bent klaar om de deur uit te gaan. Je scoort de tassen van Sweet Belladonna online, in hun webshop.

Shoppen met korting?

MamsatWork mag van Sweet Belladonna een extreem hoge korting aanbieden aan haar lezeressen. Bestel je tussen 15 januari 2011 en 15 februari 2011, onder vermelding van MamsatWork en uw verzendgegevens, via bestellen@sweetbelladonna.nl, dan krijg je 40% korting op een bagorganizer, of op de diaperbag.

Maar dat is nog niet alles. Omdat Sweet Belladonna het initiatief van MamsatWork zo geweldig vindt  stort zij voor iedere verkochte binnentas ook nog eens € 2,50 op rekening van Mamacash. Door het aanschaffen van zo’n mooie, hippe tas steun je dus niet alleen jezelf, maar ook nog eens Mamacash!

Let op: deze kortingsactie is afgelopen.

Lees ook: Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? Handig, zo’n fietstas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven