Flaneer jij in een Sylvie Meis bikini of ben je onzeker in zwemkleding?

Even zonder gein. De Sylvie Meis bikini is mooi hoor! Het maakt niet uit welke bikini je bekijkt van de Sylvie lijn, ze zijn allemaal even prachtig. Misschien soms een beetje te Saphh of Marlies Dekkers achtig, maar mooi zijn ze! Je zou bijna denken dat je je niet onzeker hoeft te voelen in die zwemkleding. Maar ik zie toch een paar haken en ogen 😉 .

Qua prijs hoef je het niet te laten. De Sylvie Meis bikini is helemaal niet zo belachelijk duur! Nee, dat zeg ik verkeerd. Hij is zelfs héél betaalbaar! Ik heb zelf een Marlies Dekkers Bikini, al een aantal jaren. Dat ding was duur! Maar wel mooi 😉 , en hij is nog steeds prachtig van kwaliteit. Ondanks het feit dat mijn figuur de laatste jaren van zomer tot zomer verschilt 🙁 weet deze bikini mij iedere keer weer te verrassen.

sylvie meis bikini

Sylvie Meis bikini of badpak ?

Niet dat ik helemaal overtuigd ben van mezelf, verre van zelfs. Maar uit de cijfers van een recent onderzoek blijkt dat dat helemaal niet zo gek is. Ook al draagt het merendeel van de vrouwen een bikini op vakantie, maar liefst 57% van deze vrouwen voelt zich onzeker in bikini. Me too! Het zijn toch die babybubbels die mijn lijf ‘hullen’ in een zacht, vetachtig rollenpatroon vanaf mijn borsten tot aan mijn schaambeen zeg maar. En in bikini vind ik dat nèt wat minder charmant dan in badpak. Misschien dat een Sylvie Meis bikini het beter doet, dat weet ik nog niet.

Maar hé, een badpak met 40° is ook niet echt je van het. Dus de allereerste dag kruip ik bijna met klotsende oksels naar het zwembad. Ik wéét dat mijn kinderen er al bijna een jaar op wachten om mij weer mee in het water te sleuren. Het maakt hun niet uit hoe onzeker in ben in mijn zwemkleding. En ondanks het feit dat ik mezelf bestempel als loedermoeder wil ik ze zo nu en dan tóch plezieren, dat snap je. En dat betekent dus mee het water in. In bikini. Want ik laat me niet kennen!

Babybubbel of überfit ?

Ondanks al die lieve strakke überfitte mama’s die he-le-maal geen baby bubbel hebben (maar dan ook nergens op hun lichaam!) gaat deze mama gewoon in bikini! Vanuit mijn ooghoeken bekijk ik eerst alle concurrentie in het zwembad. Uiteraard nog voordat ik mijn beach dress uitdoe! Dan ga ik op mijn handdoek zitten want staand val ik teveel op naar mijn zin. En als er even niemand kijkt dan trek ik snel mijn alles-verhullend niemandalletje uit en glij ik in ligstand op mijn handdoek. Zo, geen bubbel meer te zien 😉 . Totdat mijn kroost me met geweld en luide klanken van mijn handdoek aftrekt om mee het water in te gaan.

Oké, oké, ik kom al. Snel trek ik mijn bikini broekje nog even over het bolste gedeelte van mijn buik (dat kan nog nèt) en off we go. In tegenstelling tot mijn man die er uren over doet om van zijn teen tot zijn kruin nat te worden plof ik per direct in het water. De reden waarom… die snap je vast wel. Juist! Mijn onzekerheid in zwemkleding. Zodra ik in het water ben valt het allemaal wat minder op. Ik slik dus die huivering weg en zak met stijve tepels van de kou direct onder water. Best stoer al zeg ik het zelf.

Een Sylvie Meis bikini, gewoon voor de mooi

De buitenwereld heeft natuurlijk helemaal niet in de gaten dat ik alles-behalve-stoer ben. Dat het mijn onzekerheid is waardoor ik als een bikkel het koude water in zak. Maar zelf weet ik wel beter. En toch kijk ik nog steeds verlekkerd naar een Sylvie Meis bikini op de website van Hunkemöller. Gewoon, omdat ik toe ben aan iets anders. En omdat ik liever met stijl mezelf onderdompel in het koude water.

Het enige jammere is dan weer dat al die extra bandjes in die Sylvie Meis bikini ’s zorgen voor nóg meer babybubbels! En juist die probeer ik enigszins te verdoezelen zonder dat ik meteen een truttige loedermoeder wordt met zwemkleding tot aan mijn oksels. Ik wil gewoon een beetje tussenin hangen. Kan dat? Niet überstrak, want daar heb ik de wil en de drive niet voor. Maar ook niet in mijn volle glorie zeg maar!

Is dit ook maar enigszins herkenbaar voor je, of bazel ik maar wat? En hoe los jij dat op ?

 

6 gedachten over “Flaneer jij in een Sylvie Meis bikini of ben je onzeker in zwemkleding?”

  1. Ik heb 1 kind van 1.5 jaar en ben slank, maar de bikini’s van Silvie trek ik ook niet aan. Teveel touwtjes en lage broekjes ik lijk wel een rollade haha! Volgens mij staat het alleen mooi als je een topfiguur hebt a la Silvie. Ze zijn idd wel erg mooi. Ik trok er van de week nog 1 aan in een pashokje. Heel snel weer uitgetrokken 😉 Ik heb overigens gisteren bij Perry Sport een hele leuke bikini gekocht. Ze verkopen daar tenminste normale bikini’s!

  2. Ik heb een mooie Sylvie bikini gekocht en ben er echt superblij mee. Misschien omdat Sylvie ook een klein vrouwtje is zoals ik maar het zit me echt als gegoten!
    Weliswaar heb ik geen babybobbels maar wel bobbels waar ik ze ook niet mooi vind. De slimme verkoopster wees me eventjes op de leuke omslagdoeken die ze hebben in de lijn van de bikini’s. Ik vind het echt een uitvinding, als ik een stukje wil rondwandelen sla ik gewoon de omslagdoek om! 🙂

  3. Herkenbaar 🙂 ! Na de 2e baby al mijn bikini’s gepast en de beste bleek een streepjes variant die mijn buikje wat verdoezeld. Tja, kwestie van passen en dragen waar je je prettig in voelt…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven