TabZoo: beestachtig leuke koptelefoons en tablethoezen speciaal voor kids

TabZoo is het nieuwe en beestachtig leuke webshop voor kids. Je vindt er allerlei toffe accessoires voor bijvoorbeeld de tablet. Want elke ouder weet dat je kind die stiekem maar al te vaak in handen heeft… Ben jij nog de baas over eigen scherm 😉 ?

Om die dure spullen in ieder geval nog enigszins te beschermen kan je ze in een kids-proof tablet hoes stoppen. Wat vind je van het exemplaar hiernaast? Zo kan ‘ie in ieder geval tegen een stootje. En speciaal voor jouw trommelvliezen verkopen ze bij TabZoo trouwens ook leuke kinder koptelefoons. Het is maar een tip… 😉

Lees ook: Leuke dingen om met de kids te doen als het weer wat minder is

TabZoo: voor de kids die ‘connected’ blijven

TabZoo is dus een webshop vol hippe gadgets en accessoires voor kids. Ze hebben een groot assortiment tablethoezen voor jongeren. Er zijn momenteel 4 dieren in de TabZoo-familie. Hiermee geef je jouw tablet persoonlijkheid, een uitstekende bescherming en tanden! De populariteit van tablets blijft explosief groeien en ook dit jaar staan tablets natuurlijk torenhoog op de verlanglijstjes.

De TabZoo tablethoezen zijn absoluut kidsproof. Zeker omdat je als extraatje de tablet kan klemmen tussen de tanden van het “beest/hoes” en zodoende een kijkstand kan creëren. De TabZoo personages zijn voorzien van heldere kleuren en expressieve grote ogen en tanden. Ze weten daarom zowel jongeren als volwassenen enorm aan te spreken. Voor tablets tot 8” zijn de Tijger, Panda, Krokodil en Leeuw beschikbaar (geschikt voor tablets tussen 100mm – 140mm breed en 175mm – 210mm hoog). Voor tablets tot 11” zijn Panda en Tijger beschikbaar (geschikt voor tablets tussen 160mm – 190mm breed en 240mm – 275mm hoog).

Beestachtig leuke koptelefoons voor kids

Naast tablethoezen vind je bij TabZoo ook hele leuke koptelefoons, speciaal voor de kids. En als ouder heb je daar natuurlijk ook baat bij 😉 . Ze zijn speciaal gemaakt om het gehoor van je kinderen te beschermen. En dat vindt je eigen gehoor vast ook niet erg 😉 . Kijk vooral eens rond in de webshop van TabZoo. Maar lees eerst nog even door, want wij mogen een toffe tablethoes weggeven!

Winnen?

Doe mee en win!

Wij mogen één beestachtig leuke tablethoes weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag:

Welk hoesje mag de tanden in jouw tablet zetten? 

Deze winactie duurt tot 7 december. Let op: de winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Met Circle with Disney houdt jij als ouder ook de digitale controle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven