TACOYO op het Noordwijkse strand

Met de zomerzon op het gezicht, zilte zeelucht in de longen en blote voeten in het zand heerlijk ontsnappen aan de hectiek van alle dag. De trainers van de ultieme body & mind workout TACOYO maken dit zomerse tafereel voor iedereen mogelijk. Op zaterdag 14 juli organiseren zij TACOYO on the Beach bij strandpaviljoen ‘De Klink’ in Noordwijk aan Zee waarbij iedereen gratis twee uur (of natuurlijk korter) mee kan doen aan een effectieve workout methode. Inspannende series met gevarieerde bewegingen worden afgewisseld met ontspannende oefeningen. Uniek is dat deze ontspannende oefeningen worden begeleid met klassieke live muziek. via dit inspirerende evenement kunnen bezoekers kennis maken met de workout methode die helemaal in het tijdsbeeld past waarin bewustwording steeds meer centraal staat.

Training Ademhaling Conditie Ontspanning Yoga en Omgaan met stress
30 Jaar geleden heeft Taco Veldstra de ultieme workout TACOYO ontwikkeld en inmiddels wordt er op meer dan 40 locaties door heel Nederland op dezelfde effectieve manier getraind. Tijdens een TACOYO les bouw je eerst spanning op door je een korte tijd hevig in te spannen om vervolgens door rustgevende oefeningen die spanning weer los te laten. Hoewel er veel oosterse ontspanningstechnieken aan bod komen is er zeker geen sprake van zweverigheid. De cursus heeft een eigentijds en ‘westers’ karakter en muziek staat tijdens de lessen centraal. Om de ontspanning nog beter te kunnen ervaren zijn  er tijdens TACOYO on the Beach een pianist en violist aanwezig die de workout live ondersteunen met heerlijke klanken.

Workout met trouwe aanhangers
Ten opzichte van het ruime aanbod aan bewegingsvormen in de Nederlandse sportscholen, is TACOYO uniek door de combinatie van inspanning en ontspanning en de steeds wisselende mooie muziekmix. Het is een zeer intensieve en energieke bewegingsvorm met praktische oefeningen, die voor iedereen op eigen niveau te doen zijn. TACOYO leert je bewust te worden van signalen die je lijf aangeeft en verbetert je algemene conditie, lenigheid, spierkracht en vetverbranding enorm. Een echte totaaltraining voor jong en oud. De workout heeft daarom al veel aanhangers die trouw elke week de lessen volgen. Speciaal voor de trouwe fans, maar ook voor de mensen die graag in comfortabele kleding naar de lessen gaan heef TACOYO een eigen workout-wear kledinglijn ontwikkeld, die verkocht wordt in hun webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top