In bikini of tankini deze zomer?

Ook zo’n zin in de zomer? Ik wel, echt enorm! Het enige waar ik een beetje tegenop zie is het rondlopen in mijn bikini. Maar er zijn tegenwoordig veel meer keuzes te maken waar ik me wellicht wat meer in op mijn gemak voel, zoals bijvoorbeeld een tankini met ingebouwde bh. Ik laat je wat super leuke exemplaren zien en vertel je waarom ik een tankini overweeg.

tankini met ingebouwde bh

Een tankini met ingebouwde bh? Yes please!

Het gaat voor mij de eerste zomer worden waarin ik op zoek ga naar een tankini. Een tankini met ingebouwde bh zelfs omdat ik me daar wat zelfverzekerder in voel denk ik. En nu ga ik je natuurlijk vertellen waarom 😉 .

Tot nu toe heb ik eigenlijk altijd in mijn bikini vertoefd, ook al is mijn lichaam niet helemaal bikiniproof. Aan het zwembad op vakantie, op het strand, maar ook gewoon thuis in mijn achtertuin. Ook al voelde ik me niet helemaal op mijn gemak, ik deed het wel. En juist nu -terwijl ik weer een aantal kilo’s ben kwijtgeraakt- overweeg ik dus een tankini met ingebouwde bh. Om de boel een klein beetje te maskeren. En dit laatste komt omdat ik verwacht dat we aankomende zomer heel veel pubers in onze tuin zullen hebben. We gaan namelijk een zwembad in de tuin leggen.

Zwembad in de tuin en veel pubers in en om huis

Helemaal te gek natuurlijk dat we een heus zwembad in de tuin gaan leggen. Een zwembad van 10×4 meter, dus ook best een aardig formaat. Ik kijk hier enorm naar uit. Voor mezelf, want ik hou er wel van om even lekker een duik te nemen als het warm weer is. Maar ook voor onze kinderen natuurlijk. Ik weet zeker dat zij hier heel erg van gaan genieten, mét hun vrienden en vriendinnen.

En daar ligt voor mij dus de uitdaging. Ik verwacht dat we de komende zomers nogal wat aanloop zullen krijgen van pubers. De vrienden van Luc hebben al aangegeven dat ze in de zomer graag bij ons in het zwembad komen hangen en de vriendinnen van Lotte? Tja, daar hoef ik niet eens over te twijfelen, die zullen er ook zeker zijn. Super gezellig natuurlijk en ze zijn allemaal hartstikke welkom.

Ik denk dus alleen dat ik me niet heel erg op mijn gemak zal voelen in mijn bikini in de tuin. Normaal -met mijn eigen gezin- maakt dat me niet zo uit, maar met allemaal andere pubers vind ik dat toch wel een dingetje. En helemaal als ik eraan denk dat de vrienden van Luc hier rond hangen. Lijkt me toch een beetje akward om dan in mijn bikini rond te lopen. En dus dacht ik dat een tankini met ingebouwde bh dan een beter idee zou zijn. Denk je niet? Ik heb er inmiddels een paar gespot, wat vind je van deze?

Bron: Blancheporte
Bron: Blancheporte
Bron: Bonprix

Stiekem vind ik deze tankini’s met ingebouwde bh eigenlijk ook heel erg leuk. En het lijkt me net wat lekkerder om zo in de tuin te zitten. Want eerlijk is eerlijk, zitten met een bikini laat bij mij toch de nodige vetrollen zien.

Tankini met of zonder ingebouwde bh

En ik weet het allemaal wel…’accepteer jezelf zoals je bent’, ‘hou van je lijf’ etcetera etcetera. Ik ben het er allemaal mee eens. En toch voelt het niet zo. Wat vinden jullie? Zouden jullie met al die pubers om je heen toch in je bikini in de tuin gaan zitten of snap je mijn keuze voor een tankini met (of zonder) ingebouwde bh?

En dan nog even over dat laatste… ook al zijn ze bij mij best stevig, een tankini zonder ingebouwde bh lijkt me toch niet zo’n succes. Dus mijn voorkeur gaat zelf dan uit naar iets van beugels erin zodat de boel netjes op zijn plek blijft. En i k ook nog met een balletje kan gooien met al die pubers 😉 .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven