Tea in Motion: hét online shopadresje van en voor theedrinkers

Even bijkomen van een drukke werkdag. Of van de spelletjes met je peuter of kleuter.  Voor mij is het rond 16.00 uur altijd theetijd. En ’s avonds ga ik dan nog lekker op herhaling. Voor een bijzonder kopje thee hoef ik de deur niet meer uit, ik ontdekte laatst een nieuwe webwinkel Tea in Motion.

Ben jij ook een echte theedrinker? En is je theemomentje voor jou ook zo heilig? En terecht: laat die mannen maar bier drinken. Mijn ware geluksmomentje vind ik gewoon in een kop hete thee. Oké, en in een wijntje op zijn tijd 😉 . Maar daar hebben we het nu niet over… Want het is nu time for tea!

Lees ook: Ontzuren met thee, is dat een sterke bak of werkt het echt?

Tea in Motion: made by theegekkendiverse-soorten-thee-van-tea-in-motion

Tea in Motion is opgericht door echte theegekken. Door reizen naar diverse theelanden kwamen ze in aanraking met de allermooiste theesoorten, die met veel liefde werden geoogst en bewerkt. De liefde voor thee werd omgezet in een webwinkel , zodat iedereen van de heerlijke smaken kan genieten. Zo ontstond meteen de slogan: Tea for everyone, everywhere. En eigenlijk was: from everywhere geen verkeerde toevoeging geweest 😉 .

De eigenaren van Tea in Motion bezoeken zelf landen waar de thee uit de shop vandaan komt en ze kennen verschillende boeren. Dus voor wie écht de herkomst van z’n kopje thee wil weten ben je hier aan het goede adres. Voor theeliefhebbers is de website van Tea in Motion naast de webshop ook een aanrader voor het vergaren van informatie. Hier lees je namelijk alles over de productie, de smaak, de soorten, maar ook over legendes en de oorsprong van de verschillende namen van thee. Voor de echte beleving, volg je de blog van de eigenaren of bezoek je een open theeavond!

Een abonnement op… thee?

Je kan tegenwoordig overal wel een abonnementje op nemen. Maar op thee? Jawel, beste theedrinker. U leest het goed! Omdat het nu eenmaal lastig kiezen is welke thee nou favoriet is, biedt Tea in Motion een thee abonnement aan, variërend van drie maanden tot een jaar: vier theesoorten per maand, nieuwsbrieven vol aanvullende informatie en leuke recepten. Zo wordt theedrinken een echte beleving. Voor zover het dat voor de échte fans (zoals ondergetekende) nog niet was, natuurlijk… 😉 . Wij zouden zeggen: daar mag op geproost worden! Met een goeie kop thee dan 😉 .

Lees ook: Voor wie het nog niet geloofde: thee officieel gezond volgens de schijf van 5

Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd. Nou ja, als ik geveld ben door een griepje wil er nog wel eens een dag voorbij gaan dat er geen zin op papier verschijnt. Verder is schrijven, het spelen met woorden, het delen van mijn gevoelens, mijn hersenspinsels mijn lust en mijn leven.
Beroepsmatig, ik ben eindredacteur van een lokale krant, en privé, ik hou hier een blog bij en op mijn facebookpagina is ook van alles te vinden dat uit mijn pen komt. Of eigenlijk toetsenbord.
Mijn leven als werkende moeder, ik mag zorgen voor twee dochters van 10 en 6 jaar en een zoon van 8 jaar, en echtgenote levert mij doorgaans genoeg inspiratie. En anders de wereld om mij heen wel. Met een brede interesse voor kunst, cultuur, literatuur, films, beauty & lifestyle, mode, heel soms een beetje sport, tja wat eigenlijk niet, valt er altijd wel iets te schrijven voor mij. En wellicht dus iets te lezen voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven