Teletubbies serie back in business met nieuwe afleveringen

Vorige week zondag organiseerde Movie Unlimited exclusief een speciale Kinderbioscoop bij Pathé met drie gloednieuwe afleveringen van de Teletubbies in verschillende Pathé’s in Nederland. Wij mochten gaan kijken in Pathé Arena in Amsterdam om de Teletubbies serie in Nederlands te aanschouwen. Waarom? Omdat ze weer terug zijn!

teletubbies serie

Vanaf nu is de Teletubbies serie back

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po zullen vanaf 9 mei terug komen op de TV met nieuwe aflevering. Na al die jaren blijven de Teletubbies een hit onder de allerkleinste. Ter ere van dit heugelijke feit werden de eerste 3 nieuwe afleveringen van de nieuwe Teletubbies serie vertoont op groot scherm tijdens de Kleuterbios. Ik dacht dat mijn meiden daar misschien al te groot voor zouden zijn, maar toen ik het opperde om er heen te gaan, kreeg ik meteen enthousiaste reacties en dikke knuffels.

Mamsatwork.nl was zo lief om voor ons 4 kaarten beschikbaar te stellen. Ik vroeg de oudste nog of ze niet liever iets anders ging doen met papa, maar nee, ze wilde ook graag mee. Dat betekende dat papa ook gezellig met ons mee ging en we er een familie-uitje van hebben gemaakt.

De kleuterbios was op zondagmorgen al om 10.30, dus we moesten vroeg uit de veren. Aangekomen bij de Pathé Arena zagen we een grote boog gekleurde ballonnen en de groene loper lag voor ons uit. Alle kinderen kregen een Teletubbies diadeem. Wat een leuke verrassing. Maar dat was nog niet alles, want boven aan de grote roltrap stonden de Teletubbies op ons te wachten! Alle kinderen mochten ze knuffelen en met ze op de foto.

teletubbies serie

Ook waren er suikerspinnen, schmink, kleurplaten en kregen alle kinderen een Kids Box met daarin wat te drinken, popcorn, een zakje snoep en een speeltje. Voor de papa’s en mama’s was er koffie/thee met een lekkere koek of muffin. Alles dik voor elkaar dus!

Tijdens de Kleuterbios wordt het licht niet helemaal gedempt en staat het geluid wat zachter, slim bedacht voor de kleintjes onder ons die je misschien niet wilt overladen met prikkels. We kregen 3 afleveringen te zien van de gloednieuwe serie. De opzet van de afleveringen is nog hetzelfde (inclusief het kinderfilmpje, dat tweemaal wordt vertoont 😉 , maar wel zijn de special-effects verbeterd en heeft de woning van de Teletubbies een mooie make-over gekregen.
De uitwerking van de Teletubbies serie is nog geen spat veranderd. Alle kinderen in de zaal zongen enthousiast mee met de begintune en lachte hard om de grapjes van de 4 schattige bolle knuffels.

Na afloop krijgen alle kinderen ook nog een kleurplaat, een mooie heliumballon en een heus filmdiploma van de Kidsclub. Na een laatste knuffel zwaaiden de Teletubbies ons gezellig uit. Daaaag Tinky Winky, Dipsy Laa-laa en Po, tot een volgende keer!

Bedankt Fleur van Mamasliefste dat je voor ons aanwezig wilde zijn om de Teletubbies in levende lijve te ontmoeten!

1 gedachte over “Teletubbies serie back in business met nieuwe afleveringen”

  1. We hebben afgelopen week inderdaad een nieuwe aflevering op TV gezien! Fiene vindt de Teletubbies sinds kort hartstikke leuk, dus dat komt goed uit dat er weer wat nieuwe afleveringen aankomen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven