Terwijl jullie nog bij me zijn, Ali B. zingt met Ruben Annink

terwijl_jullie_nog_bij_me_zijn_ali_b

Wat mij betreft heeft Ali B. zichzelf overtroffen met het prachtige nummer ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’. In één liedje kan hij exact omschrijven wat iedere vader of moeder voelt als hij of zij aan zijn kleine kind(eren) denkt. Aan het opgroeien, het sneller groter worden, het moeten missen van de hartverwarmende knuffels. Aan het kind zijn, het veilig in je armen nemen en het voor altijd willen beschermen.

Er komt een tijd dat onze kinderen gaan doen wat wij deden vroeger, en waar onze ouders wellicht niet blij mee waren. Pas nu we zelf kinderen hebben beseffen we ons dat er een tijd komt dat wij hetzelfde gaan meemaken als onze ouders. Dat wij hetzelfde moeten doorstaan en dat we moeten loslaten. Dat we onze kinderen dezelfde fouten moeten laten maken als dat we zelf gedaan hebben. Er komt een tijd dat we gaan proberen ze voor die fouten te behoeden. Tevergeefs. Want we beseffen ons nu al… ze gaan toch niet luisteren.

terwijl_jullie_nog_bij_me_zijn

Terwijl jullie nog bij me zijn

‘Terwijl jullie nog bij me zijn’ van Ali B…. een ongekend emotioneel en pakkend nummer. Niet voor niets houdt Ali B. het zelf niet droog en ontroerd hij ook veel vrouwen in het publiek van De Wereld Draait Door. Niet voor niets staat het kippenvel op mijn lijf als ik luister naar zijn optreden met Ruben Annink. Hij verwoord wat ik voel, en met mij nog veel anderen.

‘Ik mis jullie nu al, terwijl jullie nog bij me zijn’.

Thanks Ali B.

xxx

ps… wil je ook even janken? Hier vind je het filmpje van het optreden bij De Wereld Draait Door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven