The Body Shop adventskalender: een cadeautje voor de decembermaand

De klok is weer verzet. En tegelijk met de wintertijd, lijkt ook het winterweer meteen op de stoep te staan. Na twee minuten op de fiets heb ik al dooie vingers op het moment. Wat een kou en wat een regen. Yagh. En hoewel ik het begin van de winter altijd nog een best wel knusse tijd vind, is het eigenlijk gewoon afzien. Tijd om een flinke dosis persoonlijke verwennerij te krijgen! Heb je meteen wat voor op je verlanglijst. Of neem het zekere voor het onzekere, en doe jezelf the Body Shop adventskalender cadeau. Hoef je ook niet af te wachten of dat de sint zo lief is om die voor je mee te nemen zodat je tot kerst lekker kan uitpakken!

Update: The Body Shop Adventskalender 2018

Inmiddels zijn de adventskalenders van The Body Shop voor 2018 weer verkrijgbaar. The Body Shop adventskalender 2018 was er in 3 varianten, maar momenteel lijken er nog maar 2 op voorraad te zijn. Wees er dus snel bij voor ook deze verdwenen zijn!

The Enchanted Advent Calender van The Body Shop

Met een waarde van € 99,00 is dit een heerlijke adventskalender waar je 24 vakjes in kan openen.

Deze kalender kost € 55,00 en kan je hier bestellen ⇒

The Enchanted Deluxe Advent Calender

Deze luxe versie van The Body Shop adventskalender heeft maarliefst een totale waarde van € 138,50. Gelukkig kost de kalender maar € 85,00 en hij zit bomvol met allerlei heerlijke skincare producten die je in 25 dagen kan openen. Iedere dag weer een nieuwe  verrassing!

Alle producten in deze adventskalender vind je hier ⇒

Wil je naast The Body Shop adventskalender nog weten welke andere beauty adventskalenders er in 2018 verkrijgbaar zijn? Lees dan even dit artikel.

The Body Shop adventskalender

Waarschijnlijk hoeven we The Body Shop niet aan je voor te stellen. We hebben er al meerdere blogs aan gewijd. Ik ben namelijk dol op de producten van The Body Shop. Onlangs nog deed ik een review van the Body Shop banana shampoo en conditioner. Nu gebruik ik die nog steeds en ik word er bij ieder gebruik weer even blij van! Herken je dat? Dan is er goed nieuws. In december geniet je namelijk iedere dag van het uitpakken van een echt Body Shop cadeautje. The Body Shop adventskalender is uit!

En deze kalender vol heerlijke beauty producten is echt een cadeautje. Iedere dag een vakje openmaken waar je blij van wordt.

the body shop adventskalender

De Seasonal Gifts van The Body Shop

Doe je jezelf The Body Shop adventskalender cadeau? Dan doe je meteen wat voor een ander. Van ieder verkocht product uit de ‘Seasonal Gift Collection’ gaat namelijk een deel naar projecten in derdewereldlanden en oorlogsgebieden. Het doel: vluchtelingenkinderen weer kind laten zijn. Een mooi streven toch? En daar kan jij nu dus ook een steentje aan bijdragen. Daar krijg je nog een mooie adventskalender voor terug ook.

Advent: wat is dat ook weer?

Nog even een kort geschiedenislesje. Advent, zegt je dat nog wat? Het is de naam voor de 24 dagen vóór kerst. Vroeger de tijd voor gelovigen om zich voor te bereiden op het heilige feest. Tegenwoordig vooral 24 dagen van stress. De Goedheiligman komt langs. Als je kids hebt 100% garantie voor chaos. En daarna kan je je alweer lopen opwinden over het volgende feest: kerstmis. Tel daar het gure winterweer en de korte donkere dagen bij op en we kunnen wel concluderen: de adventperiode, da’s afzien.

the body shop adventskalender

Misschien dat de adventskalender daarom eigenlijk altijd populair is gebleven. Unlike alle andere adventsgebruiken. Dé oppepper voor deze donkere periode. Iedere dag een vakje met wat lekkers openmaken, daar word je toch blij van? En The Body Shop adventskalender is er eentje die je zéker voor jezelf wilt houden.

The Body Shop adventskalender, welke soorten?

Iedere dag een chocolaatje is lekker, maar gezien deze periode die toch al volop lekkers ziet misschien niet zo verstandig. Iedere dag een fijn beauty product daarentegen? Daar kan je nooit genoeg van hebben toch?

The body Shop adventskalender is er nu nog in drie soorten.

 1. De luxe adventskalender, deze kost € 99,00
 2. De adventskalender 25 days of Game Changing Advent-ures, voor € 85,00
 3. De adventskalender 24 Days of Beauty, voor € 55,00

Je vindt deze kalenders bij The Body Shop online.

De laatste, the Body Shop adventskalender 24 Days of Beauty heb ik ontvangen en daar gaat deze review over.

Spoiler alert! Ben je dol op verrassingen en wil je vooral NIET weten wat er in The Body Shop adventskalender zit? Scoor dan snel je kalender in de webshop van The Body Shop of in een van de winkels en lees vooral niet verder.

Achter elk vakje ’n heerlijk pakje

Je bent er nog? Heel goed. Hieronder gaan we ‘onthullen’ wat er allemaal in de 24 Days of Beauty adventskalender van The Body Shop zit. Ga er maar even voor zitten, want het is heel wat. Wij mochten zoals gezegd de 24 dagen box uitpakken. We wensen je alvast een hele fijne decembermaand 😉 .

the body shop adventskalender

The Body Shop adventskalender bevat:

 • Mango Shower Gel (60 ml)
 • Coconut Shower Cream (60 ml)
 • Pink Grapefruit shower gel (60 ml)
 • Mango Whip Body Lotion ( 60 ml)
 • Strawberry Shower Gel (60 ml)
 • Camomile Gentle Eye Make-Up Remover (60 ml)
 • White Musk Body Lotion (60 ml)
 • British Rose Instant Glow Body Butter (50 ml)
 • Coconut Hand Cream (30 ml)
 • Almond Hand & Nail Manicure Cream (30 ml)
 • Mango Lip Butter (10 ml). Een veilige lippenbalsem.
 • Born Lippy Strawberry Lip Balm (10 ml)
 • Shea Lip Butter (10 ml)
 • Frosted Plum Soap (25 g)
 • Frosted Berries Soap (25 g)
 • Vanilla Soap (25 g)
 • Glitter Dust Shade: Gold (1,5 g)
 • Eye Definer Shade (1,1 g)
 • Nagelvijl
 • Wimperkruller
 • Gezicht sponsje
 • Scrubhandschoenen
 • Badspons
 • Oogpotloodje
 • Wenkbrauw- en wimperkammetje

Het is een mooie mix tussen full size producten en mini flesjes. De handschoen vind ik persoonlijk heerlijk om te gebruiken en het enige waar ik niet echt om zit te springen is de wimperkruller. Daar heb ik wat nare ervaringen mee vanuit het verleden, en dan laat ik toch liever een wimperlifting doen. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk!

Heb jij al eens een adventskalender van the Body Shop gekocht of gekregen? En zo ja… wat vond je daarvan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven