The Bohemian Girl ‘popt up’ in Amsterdam

Hebben jullie ook zo’n zin om je garderobe zomerklaar te maken? In de webshop  van The Bohemian Girl staan nieuwe artikelen die je alvast in zonnige sferen brengen, zoals zonnige jurkjes, vrolijke sandalen en boho tassen. En als je de items eens in het echt wilt zien en passen, kun je dat tot en met 15 april doen in de Berenstraat in Amsterdam. The Bohemian Girl zit dan namelijk in een pop-up store.

Pop-up stores zijn tijdelijke winkelruimtes die ondernemers huren om zo producten en items te laten zien en te verkopen. Deze panden worden steeds populairder en duiken overal op. The Bohemian Girl kun je twee weken lang vinden in de Berenstraat, één van de Negen Straatjes in Amsterdam. Deze Negen Straatjes bevinden zich middenin de Jordaan en staan bekend om de vele vintage winkeltjes, gezellige eettentjes en ateliers.

In de pop up store van The Bohemian Girl vind je de nieuwe zomercollectie van Plus Fine, de nieuwste sieraden van Melz, Depeche clutches, Ibiza tassen van Photo-Label en veel andere boho items, die zorgen voor het echte zomergevoel.

Tot en met 15 april is er een speciale voorjaarsactie: zo ontvang je in de winkel 20 procent korting op de zomercollectie kleding. Let op: dit geldt alleen voor de winkel en niet voor de webshop.

Adres: Berenstraat 24, Amsterdam

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven