The Boss Baby: blijkt je eigen kindje toch heel erg mee te vallen

Het toppunt van schattig? Dat is een makkelijke voor mama’s: baby’s natuurlijk! Draai jij je hoofd richting iedere langsrijdende kinderwagen? Kan je je ogen niet van die wolken van baby’s af houden? Heel goed. Baby’s houden namelijk wel van een beetje aandacht. Of wat zeg ik, een beetje? Die kleine spruiten zijn gebouwd om aandacht te trekken! Met gekrijs, een stinkende poepluier… maar natuurlijk ook de allerliefste glimlach ter wereld. Als we DreamWorks’ nieuwste ‘kindje’, de film The Boss Baby, moeten geloven, zijn die kleintjes wel érg dol op liefde en aandacht. En misschien ook een stukje minder schattig dan ze er uit zien. Heb je een kinderwens? Dan hoop ik dat je klok ook nog tikt na het zien van deze film 😉 .

the boss baby film

DreamWorks The Boss Baby © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Where is the love?

Oudere broers en zussen kunnen het misschien beamen. Zodra er een volgend kindje op komst is, moet jij als oudste toch echt een stapje terug doen. Daag, aandacht! Want wie kan dat nieuwe kleintje weerstaan? Baby’s zijn toch gewoon het allerschattigste wat er bestaat? Zo voelt Tim dat tenminste, die in The Boss Baby een nieuw broertje krijgt. Maar dit kleine broertje is niet zomaar een baby’tje. Hij draagt een pak, en kan zelfs praten. Waarom? Het principe van deze film is simpel: er is een beperkte hoeveelheid liefde in de wereld. Volgens de baby’s is die er voor één helder doel: henzelf. Maar in plaats van dat mensen al hun liefde op de kleintjes projecteren, wordt die verdeeld! Een slechte zaak dus, in baby-land.

Het is dan ook crisis. Baby-crisis. Volgens de bazige zuigeling in de film The Boss Baby althans. Want: baby’s krijgen niet meer zo veel liefde als vroeger! Vooral huisdieren zijn hem een doorn in het oog. En dan vooral, het ergste van het ergste: puppy’s. Met hun grote ogen en pluizige vachtjes pikken ze zo al die mensenliefde in. Maar hoe met het dan met de baby’s? Die kunnen dat toch niet zomaar laten gebeuren? Precies. En daarom komt The Boss Baby in actie.

Lees ookBroer en zus, hoe verbeter je hun band

The Boss Baby: baas boven baas

Als je denkt dat jouw baby je leven domineert, dan ken je The Boss Baby nog niet. Hij is niet zomaar een baby: hij is een baby met een missie. Namelijk het terugwinnen van de liefde – voor kleintjes. En dan niet voor kleine hondjes, die kan ‘ie namelijk wel schieten. Al snel ontdekt The Boss Baby dat zijn leeftijdsgenootjes daar anders over denken. Tijd voor een spoedcursus dus, om die softies wat harder te maken.

The Boss Baby heeft het zo druk met zijn missie, dat zijn grote broer al snel ontdekt waar hij mee bezig is. Dat was niet de bedoeling! Aan de andere kant is broerlief ook al gauw klaar met dat kleine baasje. Hij werkt dan ook graag mee aan zijn missie. Des te eerder is dat onderkruipsel weer verdwenen. Vanuit het perspectief van Tim ontdek je – met een goede knipoog – wat de impact is van de komst van een klein broertje of zusje. En dat is dus niet altijd een pretje! Hun ouders zijn ondertussen juist in de wolken; wat eigenlijk een missie is, is in hun ogen ‘lief samen spelen’. Ook deze papa en mama zien hun spruiten toch iets rooskleuriger dan ze daadwerkelijk zijn.

Lees ook: baby eten, ga je voor een potje of verse hap?

Een echte familiefilm

The Boss Baby draait vanaf 19 april in de bioscopen, in 2D en 3D. Ook kan je kiezen of je voor de Engelstalige of Nederlandstalige versie wilt. De kleintjes kunnen dus gewoon mee! Al zouden ze door dit script zomaar op rare ideeën kunnen komen. Een echte familiefilm, die afkomstig is van dezelfde makers als Shrek. De heerlijke humor in de films is dan ook vergelijkbaar.

Leuk om te weten: de stem van The Boss Baby is in de Nederlandse variant ingesproken door Guido Weijers. Die niet alleen op een podium, maar ook als stemacteur de lachspieren weer goed weet wakker te maken! De stem van het oudere broertje is die van Stijn van der Plas. Ook Buddy Vedder en Dionne Slagter zijn van de (vocale) partij.

Winnen?

Wil jij kans maken op kaartjes voor The Boss Baby? Wij mogen 2×4 vrijkaartjes weggeven! Zie jij een familie-uitje naar de bios wel zitten? Laat ons dan in een reactie weten hoe jouw blagen je aandacht proberen te trekken (en steevast krijgen)… en wie weet kunnen ze straks inspiratie opdoen bij The Boss Baby!

De actie loopt tot 25 April 2017.

Let op: Deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

70 gedachten over “The Boss Baby: blijkt je eigen kindje toch heel erg mee te vallen”

 1. Ik doe graag mee!
  Ze trekken vooral snel en makkelijk aandacht door dingen kapot te maken 😉
  Niet handig natuurlijk!

 2. Deze film lijkt ons erg leuk! We hebben 2 meiden van 4 en 1,5 jaar. De kleinste is duidelijk de baas! Ze wijst en roept duidelijk wat ze wilt, geven we er niet binnen 10 seconde gehoor aan dan schreeuwt ze zo hard dat ze je bijna gedwongen word te luisteren. We noemen haar niet voor niets de grote baas in huis? een beetje zoals in de film dus?

 3. Ik heb het vermoeden dat ze dat doen door ruzie te maken… tenminste dat doen ze de hele dag door, dus het lijkt erop dat dat de manier is. En, eerlijk is eerlijk, die krijgen ze ook. Soms word ik er knetter van 😉

 4. Zou heel graag gaan samen met mijn zus en haar 2 jongens. Dat gaat altijd zo trouwens: Tante Maaike… Tante Maaike… Tante Maaike??? *Kijkt kind aan* Ja? *Uuuuuuuuuuuuuuuh… en dan nadenken over wat ie wil zeggen* Haha en élke keer weer he? Maar het zijn leuke jongens 😀 Dus zou ze graag hiermee verrassen 😀

 5. De hele middag lekker aan het buiten spelen en net op het moment dat ik even lekker met mijn moeder aan de telefoon hang…… mammmmmmmmmmmm……. 😉

 6. Avatar foto
  Kirsten Bruinsma

  Ze zeuren mij de oren van het hoofd en spelen de trailer na. Hun broertje Bas moet dan allemaal instructies opvolgen ha ha ha dat doen baby broertjes uiteraard niet altijd.
  Leuk schouwspel voor mij dus.

 7. Avatar foto
  Greetje Laamri

  Heel simpel,normaal noemt mijn dochter mij mama.Maar als ze iets gedaan wil hebben of heeft gedaan wat niet mag is het slijmerig Mammie.En mijn zoon begint mij gewoon te vragen om een knuffel.Maar het zijn nu grote blagen namelijk pubers.

 8. haha heb 2 jongens die weten echt je aandacht wel te vangen. als je niet snel genoeg reageert trekken ze wel aan je arm!
  Inmiddels kan ik ze wel met een handsignaal laten weten dat ik ze gehoord heb en dat ik ze antwoord als ik daar aan toe ben

 9. Avatar foto
  Lisanne Bons

  Mama, mam, MAAAAAM!! Roepen in die volgorde en als dat nog niet werkt dan roept ze LISANNEEEEEE!!!! En dan krijgt ze meestal wel de aandacht. Maar als het héél stil wordt. Naar mijn gevoel ’te stil’ dan heeft ze ook mijn aandacht. Meestal is dit niet de meest positieve aandacht.

 10. Dat is niet nodig hij is enorm ziek dus heeft volop mijn aandacht, dit zou een tof cadeau zijn als hij beter is!

 11. Mijn oudste van 4,5 jaar doet dat door constant mama te zeggen, tot het onder je huid gaat zitten :), mijn jongste van een half jaar gebruikt haar longetjes daarvoor

 12. Avatar foto
  Aleesha Verhoeff

  Heel simpel. Gewoon praten is al genoeg. Maakt niet uit wat er gezegd wordt. Ik kan mij nergens meer op concentreren als mijn dochter tegen mij praat. Of tegen haarzelf praat.

 13. Aandacht trekken doet mijn kleindochter door mijn hand te pakken en me heel lief en lang aan te staren en te zeggen met een dun stemmetje: Oma, ik vin jou zo lief. Dan lukt het haar altijd om van mij te krijgen wat ze wil. Dat is haar manier om mijn aandacht te trekken. Samen naar deze grappige film, dat zien wij samen ook wel zitten.
  Ik volg je op Bloglovin.

 14. Ik zou graag deze kaartjes winnen. Hoe mijn kinderen mijn aandacht trekken? Door stiekem in de koekjesla te gaan graaien. Dat hoor ik dan, dus ga naar ze toe: en voilà! Ze hebben mijn aandacht…

 15. Mijn dochter wil heel graag naar deze film lijkt haar zo grappig.
  Dit word lachen en dat verdiend ze.
  Fijne paasdagen allemaal!

 16. Avatar foto
  Jolein koolske

  Oh ik zou dolgraag met mijn dochters en man naar de bioscoop film willen gaan ! Hoe mijn dochters mijn aandacht trekken ? Dat doen ze op 2 verschillende manieren….
  Manier 1: is mama roepen en steeds harder tot ik reageer.
  Manier 2: is door te stil te zien. Dan weet ik ook dat ik moet gaan kijken hahah. Van de week heb ik mijn jongste dochter (3 jaar oud) hier nog door betrapt haha. Het was te stil en toen ik ging kijken zat ze met mijn Make up tasje onder de tafel en ze zag er echt uit als een clown. Ik moest zooooooo mijn best doen om niet te lachen 😉 Want als mijn oudste dochter mij dan ziet lachen gaat ze dit ook stiekem doen omdat ze denkt dat ik dat grappig vind en dat kost me iets te veel aan nieuwe Make up kopen whahahah (waarschijnlijk is dit heeeeeel herkenbaar voor veel mama’s ) hahahah

 17. Herkenbaar wat velen zeggen: mama mama MAMA!!!! Haha. En ik?: ik geef eraan toe!
  Ik zou mijn gezinnetje graag willen verrassen met een uitje. Deze trailer laatst in de bios gezien en dochter elise was meteen enthousiast en papa krijgen we ook mee omdat hij dit soort animatiefilms wel weet te waarderen!

 18. Avatar foto
  Jeltje brandsma

  Mijn dochter van 1 loopt naar de snoertjes van de tv en gaat daar aan trekken. Terwijl ze dit doet kijkt ze mij aan en zegt euhuh, of wanneer ik aan het bellen ben en ze zit op schoot, trekt ze aan mijn haar en zegt auw?.

 19. Avatar foto
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Mama, mama, mama, mama, mama, mama, MAMA, MAMA, MAMA, MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Of ruzie onderling, dat ze ineens elkaar een extra lettergreep geven. Ella word dus Ellllluuuulla en Tess word Thhhhheeeeessss (of zoiets) en dan met heel veel volume.

 20. Hoe hier onze 3 meiden de aandacht trekken,als 1 Van de 3 bij mama komt met een of ander slap verhaal en me kust en knuffelt ik zie het gelijk ook aan die blik dan is dit een afleidingsmanoeuvre want dan zijn mn andere 2 dochters iets aan het bekokstoven ???
  We hebben n voorstukje gezi en van de film en vinden deze geweldiggg dus wij duimen hier ?

 21. Avatar foto
  Marlon Kok-Toet

  Oh leuk!!!
  Mijn dochter van 9 zit tegenwoordig op streetdance, en sindsdien maakt ze samen met m’n zoontje van 6 vaak.eigen dansjes, zo schattig!! Zie je zo’n klein mannetje met volle overgave een hartje maken met z’n handen en BFF zingen hihi. Nou dan hebben ze op een positieve manier mijn aandacht hoor!!

  We gaan duimen!

 22. Het aandacht trekken, gebeurt bij mij als ze stil zijn. Want dát is verdacht. Dan vind ik ze steevast terwijl ze wat aan het uitvoeren zijn. Zoals met permanent marker aan het tekenen op een bed of de konijnen hun boterhammen aan het voeren.

 23. Avatar foto
  Cindy Jerphanion

  Maakt mijn je dochtertje beertje ranja !! Voor we boodschappen moeten doen! !! Nee! Alles onder de siroop! Staat je zoontje met zijn handjes omhoog van oeps!.mama weer gelijk aan de poets terwijl net klaar was!!

 24. Hoe mijn kleine mijn aandacht trekt? Mijn hoofd met beide handjes vast te pakken, naar haar kant te draaien, haar eigen hoofd in een strenge look gewrongen en dan zeggen: mamma, even luisteren!
  Ik ben benieuwd, als wij winnen, of mijn dame nog iets kan leren van deze boss baby, want ze heeft het al aardig onder de knie ??

 25. Mijn dochtertje weet dat heel goed voor elkaar te krijgen door een pruil lipje op te zetten en ja dan is papa verkocht.. (Helaas 😛 ) Kan er namelijk echt niet tegen

 26. “Mama, niet kijken hoor!” (zoon van inmiddels 3 jaar)
  “Mama, ik vind je zo lief!” (dochter van 6)

  Daarnaast kijk ik graag naar ze als ze samen heerlijk aan het spelen zijn. Of als mijn dochter goed voor haar broertje zorgt, door bijvoorbeeld drinken te pakken of samen goed naar links/rechts te kijken als ze (het fietspad bij ons huis) oversteken. Ze hebben het zelf niet door, maar in die momenten hebben ze mijn volledige aandacht.

  P.S. Ook alles wat neerkomt op ‘not the mama!’ (ken je die nog? Dinosaurs), eist mijn aandacht op 😉

 27. Meestal is mijn jongste heel zelfstandig maar als hij mijn aandacht wil dan springt hij gewoon bovenop me, als ik t aan zie komen vind ik het niet zo erg maar die onverwachtse…..

 28. Avatar foto
  Albertine van Veldhuizen

  Kun je je misschien voorstellen hoe graag we naar de bioscoop gaan…dan zit ze 1 1/2 uur stil zonder iets uit te vreten ?…

 29. Avatar foto
  Albertine van Veldhuizen

  Wij hebben 4 dochters…de opvoeding is 3x goed gegaan, maar op een of andere manier wil dat bij de laatste (5 jaar) niet zo lukken….Veel mensen vinden het ‘zo’n’ grappig kind, maar wij kunnen haar af en toe wel achter het behang plakken! Ze is echt zo’n lomperd zonder angst, altijd onder de blauwe plekken (omdat ze geen gevaar ziet)…ze vraagt trouwens niet echt om aandacht hoor….ze EIST het gewoon op haha! Maar ondertussen houden we heel veel van haar en kunnen we niet meer zonder (nou ja…niet langer dan een week ofzo..) HOE ze aandacht vraagt? Kan 100 manieren bedenken…maar eergisteren vond ze een nieuwe manier….op mijn bed een wind laten en dan helemaal in een deuk liggen… En dan ben ik zo’n irritante moeder die heel hard naar haar kamer rent om het terug te doen haha! Gevolg…ik lag daar zo lekker dat we samen in slaap gevallen zijn na een kietelpartij….

 30. Avatar foto
  Machteld Mets

  Haha
  5 en 7 zijn ze en ze willen heeel graag naar Boss Baby. Naast de minimaal miljoen keer mama per dag roepen die vrij standaard blijkt te zijn zo te lezen, kan mijn jongste echt bij je komen zitten je een dikke knuffel geven en kusjes en dan zeggen mama ik vind jou de liefste mama van de wereld, ik hou van jou tot aan het einde van het universum en terug. En dan als je zwak bent vraagt ie; Mama mag ik alsjeblieft een snoepje, lieve mama? Probeer maar eens nee te zeggen dan:):):)

 31. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Mijn kinderen vragen gewoon of ze even moeder – dochter/zoon tijd mogen en en gaan we even samen op de slaapkamer lekker kletsen met zijn tweetjes. Even een portie persoonlijk aandacht. Dat hebben mijn kinderen af en toe echt even nodig, wanneer je moet concurreren met nog een zus en broer. Vroeger ging dat inderdaad wel anders, toen was het de hele dag mama, mama, mama!

 32. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Het aandacht trekken begint vroeg in de morgen al als het muisstil is in huis en dan eentje roept:
  “Mama, mag ik bij je komen liggen”. De ene keer is het mijn zoon die het eerste wakker is, de andere keer met dochtertje. Heerlijk even een half uurtje voor de ochtendspits begint nog gezellig even samen liggen.
  Een ding heb ik zeker niet nodig om aandacht te trekken………………een wekker!

 33. Mijn zoontjes hebben voorstukjes gezien en willen erg graag naar deze film. Ze liggen bij het voorstukje al helemaal in een deuk.

  1. ow…. en ze willen heel graag de aandacht van mama…. en als mama even geen aandacht geeft (en ze willen dat wel) dan gaan ze iets doen wat niet mag, dan komt mama vanzelf. Snoepje uit de kast pakken…. op de bank springen…. tv hard aanzetten… broertje klieren.

 34. Avatar foto
  Tamara v Bodegom

  Onze dochter komt het gewoon heel lief vragen en zou echt nooit iets uitvreten. Ons zoontje probeert eerst “mama” dan “mamaaaaaaaaa” en dan “MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!” Nou en als dat allemaal niet helpt gaat hij zijn zus pesten, zodat we binnen de kortste keren 2 schreeuwende kinderen hebben. En geloof me… dan wil deze mama dolgraag reageren!

 35. Avatar foto
  Patricia de crom

  Als ze leuk met elkaar spelen,geen ruzie maken of me helpen.positiviteit moet je belonen?En natuurlijk ook als ze pijn hebben dan vertroetel ik ze maar al te graag ?

 36. Mijn zoon van 11 leeft in zijn eigen bubble. Op de een of andere manier vergeet hij veel, leeft hij in het nu (een voorbeeld, wat dat betreft) en kan hij weinig rekening houden met anderen. Hij heeft een zus en een broertje. Op het moment dat hij aardig, gezellig en samenwerkend gaat doen met de andere twee, dan weet ik dat er iets gaat komen. Dat ze iets willen of iets nodig hebben van me. En dan weet ik ook dat ik moet opletten wat ik zeg, want hij onthoud alles. Dat zijn de momenten die mijn aandacht vragen, nog meer dan wanneer hij gaat eten op de bank of langer dan een uur stil zit met een ipad. t is echt zo: samen staan ze sterk.

 37. Die van mij hebben en krijgen altijd alle aandacht..( mits ik niet moet werken want dan ben ik er niet) en ze maken ook bijna nooit ruzie… behalve….als mama en keer mag uitslapen??? dan mag mama er juist extra vroeg uit omdat ze dan toch nog even alle aandacht willen?

 38. Met hun 14 12 en 9 zijn ze de mama mama mama fase gelukkig voorbij maar met zijn 4 naar een toffe film doen ze nog wel graag daarvoor willen ze graag mijn aandacht trekken

 39. Avatar foto
  Jaccomijne keijser

  Over de vraag hoe mijn kids de aandacht trekken is heel gemakkelijk!
  Iedere dag weer begint het met eerst zachtjes de melodie mee te zingen maar ze gaan steeds harder met film muziekje te zingen tot schreeuwen aan toe en Uiteindelijk eindigen in de discussie wie het eerste/beste was…Zo frustrerend…En het eerste willen zijn staat op nummer 2 want moet altijd weer inspringen.

 40. Natuurlijk ook door mama te roepen net zolang tot ik reageer.
  Reageer ik niet snel genoeg hoor ik ” ja hallo ik heb je nodig hoor “.
  Ook kan ze in de avond uit bed komen om echt even te moeten praten, maar ze is wel even vergeten waarover hihi.

 41. Avatar foto
  Erika van Koert

  Leuk ! Wij hebben de trailer in de bioscoop gezien en de kinderen riepen gelijk daar willen we heen. Ze weten dat ze met jengelen hier geen aandacht krijgen. Vaak knutselen ze iets wat ze komen laten zien, of komen savonds naar beneden met de smoes dat ze niet kunnen slapen

 42. Ik heb een zoon die adhd heeft en slechthorend is… hij is een echte clown! Ik weet nog wel van toen hij klein was andere mensen tegen mij zeiden daar kun je toch niet boos op worden als ie je weer eens inpakken met zijn charmes!! Hij kijkt/keek je aan met z’n onschuldige blik.. hahaaa nou heel makkelijk hoor. Tis hier altijd Maaahhhaaammmmm…. ik roep dan terug papa is er ook! O okee maar mahammm??????

 43. Mamaaaaaaaa!!!En dan constant elkaar in de haren vliegen..op zo’n moment zou ik ze het liefst achter het behang plakken??Verder zijn het schatjes hoor..???

 44. Avatar foto
  Miranda Taling

  Ik heb 2 jongens .En heel hard en veel mamaaaaaa roepen kennen ze hier ook!!! Maar als ze weer( dagelijks) aan het klimmen zijn. Hebben ze mijn aandacht ook want ze klimmen overal op! Een kennen dus geen gevaren.

 45. Ik kan het woord ‘mama’ af en toe echt even niet meer horen en dat steeds een toontje harder…Tot ik er echt niet meer omheen kan……..

 46. Ik doe graag mee..

  Aandacht trekken…? Heel makkelijk!

  Mama, mama, mama, mama, mama , mama…!

  Facebook: An Na

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven