The Christmas show 2019; samen genieten van een heerlijke kerstshow

Het weer wordt er niet beter op en de dagen worden korter. Het is weer tijd voor gezelligheid en de kerst nadert met rasse schreden. Ook van dit seizoen kan ik wel weer genieten. Wij hebben bijvoorbeeld al verschillende keren de openhaard gestookt en kaarsjes gebrand. Heerlijk. Een ander groot voordeel van deze periode zijn de leuke shows die in het winterseizoen weer tevoorschijn komen. Zo heb ik mijn oog laten vallen op The Christmas Show Ziggo Dome 2019.

the Christmas Show Ziggo Dome

The Christmas Show 2019 in Ziggo Dome

Vroeger gingen we graag met de kids naar Disney on Ice, maar daar maak ik ze tegenwoordig niet meer blij mee. Nu bezoeken we liever een andere fantastische kerstshow om met het gezin in kerstsferen te komen. The Christmas Show is daar een mooi antwoord op.

Op 21 en 22 december kan je met het hele gezin in de Ziggo Dome gaan genieten van deze kerstshow over het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Een prachtig (volwassen) sprookje vol spanning, humor, zang én dans.

Meer informatie over the Christmas Show vind je hier.

'voorstelling van the Christmas Show

Deelnemende acteurs en actrices in The Christmas Show

Bij het opnoemen van een deel van de cast van dit spektakel gingen de ogen van Lotte al glinsteren. Tuurlijk kent ze Carlo Boszhard (kijken we momenteel wekelijks naar bij The Masked Singer), Buddy Vedder (van ons vorige event Generation Discover Festival) en Famke Louise (vlogger). Maar laten we ook vooral Ilse Warringa niet vergeten die in de hilarische serie de Luizenmoeder speelt!

Het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins

Er was eens … lang geleden en hier ver vandaan… een koninkrijk met koning en koningin. Na jaren van verlangen wordt eindelijk de geboorte van een prinsesje aangekondigd en groots gevierd. Het hele koninkrijk rukt uit, maar de koning is vergeten om Fee Fataal uit te nodigen. Je snapt hem al… Fee Fataal komt toch opdagen en vervloekt het pasgeboren prinsesje. Voor haar zestiende verjaardag zal zij door een prik in een honderd jaar durende slaap vallen. Alleen echte liefde kan haar redden! Om haar te beschermen sturen haar ouders Roosje naar de veiligste plek op aarde; de Noordpool waar de Kerstman woont. Een klassiek verhaal van de schone slaapster in een modern jasje!

Kijk, als dat geen verhaal is voor een mooie kerstshow 😉 . De afgelopen jaren zijn er jaarlijks ongeveer 50.000 mensen die genieten van dit kerstspektakel. Dit jaar gaan ook Frank, Luc, Lotte en ik een kijkje nemen bij The Christmas Show 2019 en ik heb er nu al zin in! Je kan het voor ons zomaar de start van een nieuwe kersttraditie noemen!

the christmas show

Opvoering The Christmas Show 21 en 22 december in Ziggo Dome

Zoals aangegeven vindt dit jaarlijkse spektakel in de Ziggo Dome plaats rondom de kerst en dit jaar is dat op 21 en 22 december. De zaterdagmiddag en zaterdagavond voorstellingen zijn inmiddels al uitverkocht. Momenteel zijn er dus alleen nog maar tickets beschikbaar (vanaf € 19,95 per ticket ) voor de zaterdagochtend, de zondagmiddag en de zondagavond. Tickets bestellen kan hier.

Winactie 4 gratis tickets

Wij mogen van The Christmas Show 4 kaartjes weggeven voor de Ziggo Dome op de zondag om 19:30, ring 1. Wil jij graag kans maken op deze tickets, laat me dan even weten waarom deze Kerstshow voor jouw gezin zo’n goed idee is. De actie loopt tot en met 10 november, daarna trekken we de winnaars.

126 gedachten over “The Christmas show 2019; samen genieten van een heerlijke kerstshow”

 1. Dit is zo onwijs leuk om met je gezin heen te gaan, sinds de 1e keer dat the christmas show gedaan word zijn wij er al bij. de sfeer is zo geweldig om in de kerststemming te komen. Het lijkt me geweldig om dit als kado te kunnen geven aan ons gezin aangezien dit het eerste jaar zou zijn dat we anders niet zouden gaan.

 2. We zijn als gezin van 5 graag samen en zijn gek op de kerst. Na het zorgen voor onze meiden is de tijd aangebroken om mijn carrière weer op te gaan pakken, nu de jongste 6 jaar is en er qua tijd meer ruimte voor is. In mijn nieuwe baan ga ik ook feestdagen en weekenden werken. Ik zou het fantastisch vinden om met ons gezin deze kerst nog specialer te maken dan anders. Vooral omdat ik vanaf volgend jaar op deze dagen werk.

 3. Ik zou dolgraag naar The Christmas Show gaan, niet alleen betoverend voor de kids, want ik denk dat ik zelf ook betoverd ga worden door dit spektakel!

 4. lijkt me superleuk. mijn neefje, nichtje en kleindochter komen altijd graag bij mij logeren. het lijkt me geweldig om met alle 3 tegelijk zoiets leuks te mogen doen

 5. Avatar foto
  Monique Zwinselman

  Mijn 2 oudste kids leiden al zo hun leven dat we samen minder tijd met elkaar hebben en dan is er ook nog een broertje die zijn aandacht wil. Dit zou echt even quality time voor ons samen zijn

 6. Avatar foto
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Dit jaar heb ik heel weinig tijd tijdens de kerstperiode. Ik ben namelijk bezig met een verkorte deeltijd studie aan de Pabo en de week naar de kerstvakantie hebben we direct toetsen en moeten we vlak daarna onze verslagen inleveren. Ook heb ik de kwartaal afsluiting op mijn werk en de opstart van het nieuwe jaar. Weinig tijd voor mijn gezin dus, zou fantastisch zijn als we echt een avondje quality time kunnen hebben tijdens deze prachtige show.

 7. wow even wanen in een kerstsprookje, wie wil dat nu niet en als je de fantastische artiesten ziet….. lijkt ons een prachtige show!

 8. Avatar foto
  Mikki Poyner Posthuma

  Papa moet tijdens de kerstdagen in het verzorgingshuis werken.
  Met z’n viertjes naar deze show zal ons kerstfeest toch compleet maken.

 9. Wauw dit lijkt mij geweldig om even als gezin er tussen uit te gaan in zo’n drukke maand. Even vol op genieten met zijn allen!
  En wat is er nou leuker dan naar the Christmas show te gaan!

 10. Wauw; wat lijkt het me ontzettend gaaf om naar deze show te gaan. Het is een prachtig verhaal, en ik stond in 2017 al versteld van de show die toen opgevoerd werd. Vingers gekruisd dus maar!

 11. Dit lijkt me geweldig om een keer mee te maken! Zo’n groot spektakel en zo’n mooie show. Ik doe dan ook graag mee!

 12. Ons hele gezin is dol op kerst en ons huis is nu al versierd en de boom staat. We kunnen niet wachten en zouden dolgraag de The Christmas Show 2019 willen zien, lijkt ons een geweldige belevenis.

 13. Avatar foto
  Esther van der Doef

  EEN DROOM!!! Samen met mijn gezin naar de fantastische Christmas Show in Ziggo Dome.
  Wat zou dat geweldig zijn om de ogen van mijn kinderen te zien glinsteren en hun wangen van spanning te zien gloeien tijdens de show. We Love Christmas at Ziggo!

 14. Avatar foto
  Sylvia Groenbroek

  Waaauuuww, zo’n spektakel hebben onze kids nog nooit meegemaakt, wat zou het mooi zijn om ze dit te laten meemaken!

 15. Kerstshow met….

  Zie de lichtjes in de straten,
  Mensen die massaal over kerstmis praten.
  Daarom ben ik dol op Kerstmis…

  Kijk naar binnen,
  om die mooie pure gezelligheid te vinden.
  Daarom ben ik dol op Kerstmis …

  Een pakje maakt de kerstboom af en de sfeer plezierig,
  Zoveel kinderen nieuwsgierig.
  Daarom ben ik dol op Kerstmis….

  Delen van liefden samen zijn tijdens een show,
  Dat is voor mij en mijn familie een waar cadeau.
  Daarom ben ik dol op Kerstmis…

 16. Dit is een fantastisch idee als verjaardagskado voor mijn moeder en 2 dochters van 18 en 13. Oma is jarig op die dag, 22 december en houdt heel erg van dit soort mooie shows. Een uitje voor de drie generaties dames.

 17. Omdat het mij fantastisch lijkt om mijn moeder nu eens mee te nemen naar een uitje i.p.v. dat zij ons altijd meeneemt. Kerst is voor haar hét feest met alle mooie herinneringen en ik zou er daar graag een aan toevoegen.

 18. Het lijkt me geweldig om met het hele gezin te genieten van de Christmas Show in de Ziggo Dome. Hoe fijn om ze heerlijk in de kerststemming te komen. Doe heel graag mee aan de superleuke actie!!

 19. Voor het ultieme kerstgevoel! Het zou een mooie verrassing zijn voor vrouw, dochter en… voor diegene die wij blij maken met het 4e kaartje!

 20. Ik ben ten huwelijk gevraagd met kerst. Blijft elk jaar weer zon magisch momentje. We gaan graag samen naar de show.

 21. Een gezin heb ik helaas nog niet maar ik heb wek ieder jaar een ultieme kersttraditie met mijn bff we gaan dan kaasfondue bij een restaurant in haarlem en na die kaasfondue de volgende dag naar the christmas show !!! Ik hoop dat jullie deze traditie in ere kunnen houden door ons de kaartjes te gunnen ! Kunnen we geleik een date meenemen om zo een familie op te bouwen ?

 22. Avatar foto
  Loes van der Veeke

  Met mijn zus op kamers en bijna iedereen aan het studeren of werken, is kerst dé tijd waarop we echt even samen zijn. We zijn altijd dol geweest op theater en musicals en zouden deze voorstelling dus ook graag meemaken. Het lijkt me gewoon heel fijn om mijn ouders eens te kunnen verwennen i.p.v. alleen andersom.

 23. na een jaar van mijn man met gebroken rugwervels en ikzelf twee weken ziekenhuis met als gevolg dialyse denk ik dat wij samen met onze dochters wel zo een mooie en leuke show verdient hebben

 24. Het zou zo leuk zijn om mijn vader van 83 mee te nemen, Onze familie is altijd een beetje kinds gebleven en dol op sprookjes, heerlijk om zo in de kerstsfeer te komen

 25. Avatar foto
  Jans snijders

  Dit is echt de mooiste kerstshow van het jaar Zo gewedlig leuk en mooi verhaall.
  Vind het echt geweldige show En respect voor laa makers en acteurs Maandenlange repetities
  en dan al die kleding voor iedereen Dipe respect.
  Zou er graag heen willen natuurlijk en daarom doe ik graag mee met deze super leuke actie

 26. Ik zou heel graag met mijn dochters dit spektakel willen meemaken! We zijn dol op kerst en kunnen dan gelijk weer mooie nieuwe herinneringen maken!

 27. Niet om medelij op te wekken. Maar afgelopen jaar was zo’n geweldig pok…sorry, rot jaar voor ons gezin
  Ziekenhuis in en uit met onze oudste 30 jarige zoon
  Een ziekte die ongeneeslijk blijkt te zijn.
  Onze zoons zijn volwassen en de jongste woont dit jaar voor het laatst nog thuis.
  Mede daarom gaan we dit jaar geen Kerst met de familie vieren maar nu het nog kan.
  Gewoon gezellig met zijn viertjes
  Om dit jaar toch nog fijn af te sluiten .
  The Christmas Show zou dit rot jaar toch nog hartstikke gezellig af sluiten.
  Om een mooie herinnering te maken 😉 … Zou super geweldig en zeer welkom zijn

 28. Ik zou hier graag met mijn man heen gaan ,hij geniet hier van.en ik dan natuurlijk ook.
  dan nemen we ook de kinderen mee.
  dan is het feest compleet

 29. Avatar foto
  monique zwinselman

  Wauw! Ik heb 3 kinderen en zou ze dan alle 3 kunnen laten stralen met Kerst. Kerst heeft voor ons de laatste 2 jaar een rouw randje. Hun opa, mijn vader is 2 jaar geleden de dag na kerst ingeslapen. Sinds die tijd is Kerst niet meer de kerst die wij altijd hebben gehad. Ik hoop dat d,.m.v een mooie show wij weer mooie herinneringen kunnen maken met kerst, zodat het weer meer gaat stralen. Opa zal nooit vergeten worden, maar Kerst mag wel weer wat mooier worden.

 30. Als verrassing voor mijn dochter en haar oma. Ik zou ze graag meenemen omdat onze herfstvakantie dit jaar niet kon doorgaan terwijl we voor het eerst samen zouden vliegen. En daarbij is Doornroosje haar lievelingssprookje dus dit zou het beste kerstcadeau ooit zijn !

 31. Vorig jaar naar de kerstshow geweest met ma van 84 jaar. Enkele dagen later is ze met gillende sirenes opgenomen in het ziekenhuis. Hartfunctie van minder dan 25 procent en een nierfunctie van 12 procent, en een dubbele longontsteking. Door haar hart, suikerziekte en zwakke gestel kan ze niet gedialyseerd worden. Conclusie van de artsen: binnen enkele dagen komt ze te overlijden. Nu is het bijna 1 jaar later, en tot verwondering van iedereen is ze er nog, nog steeds ernstig ziek en nog steeds met dezelfde levensverwachting. Wat zou het mooi zijn om haar (intussen 85 jaar) nog eenmaal mee te kunnen nemen.

 32. Zou hier graag met mijn vriend naar toe willen gaan, want ook op 62 jarige leeftijd geloven we nog steeds in de mooiste sprookjes!

 33. jaaa! Kerst is toch een traditie van (te) veel eten, veel leuker om lekker samen wat te gaan doen. Ik doe mee en ga hard duimen!

 34. door mijn nieuwe baan heb ik weinig tijd om leuke dingen te ondernemen, rond kerst is het wat rustiger, dus wat zou het dan fijn zijn om de kinderen te kunnen verrassen met the christmas show

 35. Zou helemaal te gek zijn met onze tweelingdochters van 9,5 jaar. Ze zijn gek op muziek en dansen en beter zouden we de kerstvakantie niet kunnen beginnen 😉

 36. Onze dochters zijn in 2016 in Nederland aangekomen en we zijn in 2017 ook naar deze show geweest. Het was een heel groot succes en als gezin zouden we dit graag willen winnen.

 37. Avatar foto
  Lynn Brekelmans

  Deze kerstshow lijkt mij echt prachtig, magisch! Ik weet zeker dat het hele gezin zijn ogen hierbij uitkijkt, we zouden hier super graag naartoe gaan ♥

 38. Avatar foto
  Chantal Norder

  Ooooh dit zou echt een cadeautje zijn! Het echte kerst gevoel! Samen met ons gezin daar hebben we zeker zin in! Samen een uitje in het donker… in kerstsfeer?

 39. ik ben er 1 keer geweest en vond het geweldig. 2018 kon ik helaas niet mee ipm. zwangerschap daarom zou ik dit jaar super graag weer willen graan naar de Ziggo dome. Heerlijk stapje uit met de kerstdagen. Nu maar duimen.

 40. Lijkt me super leuk, om samen met mijn man, oudste zoon (9 jaar) en opa of oma (en ikzelf) te komen. Gezellig een gezinsuitje. Wij doen erg graag mee.

 41. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Wat zou het geweldig zijn om hier als gezin naar toe te gaan en samen te genieten van een mooi sprookje vol spanning, humor, zang én dans. Dat zal ons echt verbinden met elkaar.

 42. Wat een geweldige prijs. Mijn combinatiegezin is de kerstdagen nooit bijelkaar dus proberen we ervoor of erna altijd iets bijzonders te doen met kerst. Nou, dit valt wel in de categorie iets bijzonders. Dus doe graag mee voor de tickets.

 43. Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag, want dit lijkt me HET ultieme kerst-uitje om samen met mijn man en kinderen te bezoeken 🙂

 44. Sprookjes, we houden ervan, en we worden er nooit te oud voor.
  Een goed verhaal met een mooie afloop, daar worden we gelukkig van en dat geluks gevoel lijkt me nog intenser als je het live kan meemaken in de Ziggo dome.

  Het lijkt dan ook geweldig om dit met mijn gezin mee te mogen maken.
  Daarbij zijn we ook nog eens dol op de kerst dus deze show is de ideale combinatie 🙂

 45. Kerst is een tijd voor samen zijn en echt tijd voor elkaar te hebben. Super gaaf als we dat dit jaar met deze prijs extra glans kunnen geven!

 46. Omdat ik vrijwel nooit de gelegenheid heb om kerstmis te vieren, lijkt het mij GEWELDIG om het dit jaar uitgebreid te vieren: dit lijkt mij een spektakel!

 47. Zie altijd reclame voor deze show maar de tickets zijn voor ons niet te betalen zou dus echt een verrassing zijn voor de kinderen om daar eens heen te kunnen gaan.

 48. Kerst is met ploegendienst werken daarom vieren wij het ieder jaar een week eerder met het gezin en het zou fantastisch zijn om er dit jaar een hele speciale draai aan te geven door deze fantastisch kerstshow. Een betere kans om in de kerstsfeer te komen een week eerder is wel deze show mee te mogen maken

 49. Omdat er geen beter begin is van de kerstvakantie dan naar deze show gaan met het gezin! Lijkt me superleuk, zeker omdat de meiden vorig jaar heel enthousiast waren toen ze het op tv zagen 🙂

 50. Wat een leuke actie , ik zou hier heel graag naar toe gaan met mijn zoon en dochter en haar vriend een gezins moment .

 51. Dit lijkt mij nu eens een leuk verjaardagskado voor mijn man die 27 dec jarig Is en ik na alle dagen kerst geen kado meer kan verzinnen
  En natuurlijk nemen wij knze meiden mee??

 52. Ik vind het heel belangrijk om tijd te maken voor het gezin. Dat is niet altijd makkelijk met sport, werken, school en andere verplichtingen. We genieten al van kleine dingen zoals lekker lopen op het strand of in het bos. Maar naar de Christmas Show gaan lijkt me helemaal geweldig. Echt iets waar ik iedereen blij mee zou maken. Een leuker kerstcadeau kan ik niet bedenken.

 53. lijkt me superleuk om dit eens met het hele gezin, en ons kleinkind, mee te mogen maken. vaak zo weinig tijd met elkaar….. wat zou dat leuk zijn

 54. deze kerstshow lijkt mij super gaaf om te winnen!
  maak graag een kansje om hier samen met me moeder heen te gaan en me stiefvader en me vriend
  dit gun ik hun ook heel erg omdat ze altijd voor me klaar staan en toppers zijn!! 🙂
  en omdat ze altijd zo lief voor me zijn
  als ik dit win spring ik een gat in de lucht een leuk prachtig uitje zal dit dat wezen voor ons!

 55. Avatar foto
  Eliatha Buurmans

  Mijn stiefzoon komt dan juist terug van een lange stage buitenland, dit zou dan een gezellig weerzien uitje zijn met ons gezin.

 56. Avatar foto
  anne van den uithoorn

  Deze show is geweldig mooi.Zoveel werk door heel veel mensen die maanden bezig zijn geweest
  omdeze show te maken.Zou er super graag heen willen omdat het een bijzonder kerstsfeer geeft.
  En diep respect voor alle makers van deze show.

 57. Avatar foto
  Lara van Sundert

  We vinden het altijd leuk om met het gezin een uitje te doen rond de kerst. Voor dit jaar hebben we nog niets gepland staan en dit is natuurlijk wel het ultieme kerstuitje!

 58. Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar mag zijn,
  want dat jullie deze mooie prijs weggeven is echt super fijn!
  Maar is geluk wel zo vanzelfsprekend?
  heeft iedereen dat wel?
  Of moet je het zelf zoeken,
  en vind je dat dan snel?
  Een leven zonder geluk,
  zal erg eenzaam zijn.
  Daarom ga het zoeken,
  geloof me, het zal er zijn.
  Soms ziet het leven er donker uit,
  ga je door een heel diep dal.
  Dan kun je bijna niet geloven,
  dat daaraan een einde komen zal.
  Maar toch,
  het zijn maar van die kleine dingen.
  Die jou dan toch weer eens,
  van geluk doen zingen.
  Ik wens eenieder veel geluk,
  in een moeilijke tijd.
  Waarin toch veel problemen zijn,
  velen voeren soms een strijd.
  De hele wereld lijkt van slag,
  de mensen doen elkaar vaak pijn.
  Daarom hoop ik voor iedereen,
  dat je af en toe,
  toch ook gelukkig zult zijn.

 59. Avatar foto
  Karin van Hal

  Dit zou super zijn samen met mijn schoonzussen en ons mam. Het staat op de planning om samen naar een musical te gaan maar er was geen musical waar nog niemand geweest was. Nu hebben we hem dus gevonden!!! Ik ga duimen!

 60. Avatar foto
  Sylvia Dijkhuizen

  Mijn dochter en ik zijn vorig jaar samen naar deze show gegaan. Omdat haar vader in het buitenland werkt, kon hij op dat moment niet mee tot grote teleurstelling van mijn dochter. Dit jaar is hij de kerstperiode eindelijk een keer thuis en ik zou het heel speciaal vinden om dit jaar als gezin naar deze show te mogen gaan.

 61. Kerstmis is het grootste feest waar ons gezin elk jaar weer naar uitkijkt. En om dan een mooie kerstshow te beleven in de Ziggodome, dat lijkt ons waanzinnig magisch. Zo warm met zijn allen naar deze mooie kerstshow kijken, daar wil ik mijn gezin mee verrassen.

 62. mooie prijs! ik neem de mensen mee die me het dierbaarst zijn, mijn 2 dochters en mijn beste vriendin. Om gewoon samen het jaar af te sluiten

 63. Na een zeer bewogen jaar met veel veranderingen, zou dit het perfecte uitje zijn om het jaar goed af te sluiten met een fantastische kerst.

 64. Wat is er nu een mooiere manier om met z’n allen in de kerstsfeer te komen en deze te ervaren dan met z’n allen deze kerstshow te gaan beleven !

 65. Ontzettend leuk lijkt mij dit zelfs! Dan kunnen we gezellig met z’n alle een avondje uit. Als de reclame van The Christmas Show op tv komt zeggen we steeds tegen elkaar: daar moeten we echt heen! Dus leuke kans is dit! Duimen!

 66. Ik kan hier gaan rijmen of een mooi verhaal vertellen. Maar dat doe ik liever niet.
  Ik zou gewoon heel blij worden om hier samen met de kinderen naar toe te gaan!

 67. Leuk! Het zou fantastisch zijn om met mijn man, mijn moeder en dochter naar deze show te gaan!
  Vooral voor mijn moeder die nu ze 86 is, niet zo vaak de deur meer uitkomt!

 68. Wat een fantisch leuk uitje. Ik zou dit graag winnen om samen met mijn beste vriendin en haar dochters een topavond te hebben en alvast in de deze kerststemming te komen. En zo vieren we ook gelijk kerst samen ?

 69. Avatar foto
  anne van den uithoorn

  Deze show is echt geweldig Zou een feestje zijn om hierbij te mogen zijn Is toch veel leuker dan op tv
  Je beleeft het dan zoveel intenser.Ga dumen want dit willen wij wel heel erg graag

 70. Dat zou toch geweldig zijn om te kunnen meemaken had twee jaar geleden kaartjes maar helaas kon ik toen niet gaan omdat ik griep had nu hoop ik het toch Nog te kunnen meemaken om samen met mijn man kleindochter en zoon heerlijk te kunnen genieten

 71. Wow, wat lijkt mij het leuk om hier met de kleinkinderen naar toe te gaan.
  Ik zie hun glunderende gezichtjes al voor mij, als ik het hen vertel.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee,

 72. Ik zou graag willen winnen omdat we beide met kerst moeten werken. Het zou voor ons gezin een vervroegde kerst zijn.

 73. Avatar foto
  Mariëlle van der Veer

  O dat zou geweldig zijn om daar heen te kunnen gaan met het gezin.
  Ook om er een leuke dag van te maken ter herrinnering aan mijn overleden schoonvader die dat weekend jarig zou zijn.
  Ik ga duimen.

 74. Avatar foto
  Dionne van der Kooij

  Het lijkt me geweldig om met onze kinderen deze kerstshow te bekijken. Dit jaar zijn we voor het eerst compleet, normaal heeft mijn man inzet van zijn werk waardoor we hem altijd moeten missen. Deze mooie kerstshow zou ons allemaal goed doen en een family quality avond bezorgen. Eerst lekker uit eten met zijn alle en dan deze show!

 75. Avatar foto
  Sonja Hubregtse

  Ik zou graag willen genieten van deze mooie show,
  dat is pas echt een prachtig kerstkado.
  Heerlijk met m’n gezinnetje van al het moois genieten,
  nee deze kans laat ik niet schieten.
  Mooie muziek en mooie dans,
  dit is echt een unieke kans.
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  dan kunnen de prettige kerstdagen pas echt beginnen !

 76. Dolgraag zou ik met mijn dochter hier naar toe gaan omdat ik met kerst moet werken hebben we bij deze show toch een beetje kerstbeleving

 77. Wat leuk om met mijn 3 dochters naar toe te gaan. Ik moet gewoon werken met de kerst en dat vinden ze wel jammer. Zo beginnen we wat eerder aan het kerstgevoel.

 78. Avatar foto
  Marieke van der Zandt

  We zouden dit heel graag willen winnen. Na een aantal jaren studeren en veel qualtytime heb moeten missen heb ik mijn dilpoma deze week gehaald en is het tijd om weer te genieten van leuke dingen met ons gezin.

 79. Aan deze winactie doe ik heel graag mee.

  Vroeger als kind maakte kerst zo’n indruk op mij, de tijd leek langzamer te gaan, iedereen zag er mooi uit, je zag je liefste familie en bracht samen kostbare tijd door.

  Maar je wordt ouder, verliest geliefde Opa’s en Oma’s en het magische van kerst gaat er door de dagelijkse hectiek een beetje van af.

  Wat zou ik graag met mijn gezin de tijd weer even langzaam laten gaan, dat echte kerst gevoel weer ervaren. Samen genieten van een mooi verhaal in kerst sfeer. Een mooier begin van kerst 2019 kan ik mij niet bedenken??????

 80. Hier zouden wij graag als gezin naartoe gaan. Ons samengesteld gezin bestaat uit bonusdochter (10), zoon (4) en zoon (7 weken), mijn man en ik. De oudste 2 zijn dol op musicals en theater, helaas kunnen we niet zo vaak gaan als zij willen.
  Ik gun hen dit omdat ze gedurende de laatste weken zwangerschap en de eerste weken van de geboorte van hun broertje, door complicaties keizersnede bij deze mama, niet altijd de aandacht hebben kunnen krijgen die ze verdiende. Ik hoop voor gen dat we mogen gaan.

 81. Avatar foto
  Annemieke Damsteeg

  Lijkt me super leuk! De kinderen zitten volop in hun sprookjesfase en even als gezin weg zijn we wel aan toe, qualitytime samen!

 82. Avatar foto
  Jolanda Teunissen

  Het zou geweldig zijn om mijn kleinkinderen Elin en Mels en mijn dochter Jennifer te verrassen. Ze zijn mijn grootste trots.

 83. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  wat een ontzettend cool gebaar verras mijn kleindochters maar met dit geweldige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven