Een lekkere theebloem voor een gezellig relaxt moment

Een heerlijke en smaakvolle verrassing, als cadeautje voor een ander of voor jezelf, de theebloem! Origineel, lekker èn altijd gewenst, zo’n mooie bloem voor in je thee zorgt voor een lekker ontspannend moment.

Wil je liever thee drinken om te ontzuren lees dan dit artikel over Alka thee eens.

theebloem
Stockfoto van thee met theepot d

Wat is een theebloem precies?

Een theebloem is een bolletje theebladeren, welke tot bloei komt wanneer deze in aanraking komt met heet water. De theebladeren mengen zich met het hete water tot een heerlijke groene of zwarte thee. Aan de bloem wordt over het algemeen ook geen smaak of geurstoffen toegevoegd. Daarmee is de theebloem dus 100% origineel. Het assortiment theebloemen telt veel verschillende smaken en verpakkingen. Vaak vind je bij de bloem ook een duidelijke beschrijving voor de bereiding van deze kunstwerkjes.

De lekkerste theebloem combinaties vind je op deze plek.

Een theebloem cadeau geven

Als je een cadeautje zoekt voor een echte theeliefhebber, dan hoef je eigenlijk niet meer verder te kijken. Een theebloem, of een cadeauset van meerdere theebloemen is dan een gegarandeerde hit. Niet alleen omdat de ontvanger gek is op thee en de smaak van de thee dus zal kunnen waarderen, maar juist ook omdat het een gezelligheidsmens is. En er is niet veel gezelliger als een doorzichtige theepot met zo’n grote bloem erin. Een lust voor het oog!

Naast dat het heel lekker is geef je ook nog eens een goed cadeautje, want thee is gezond!

Waar moet je op letten als je een bloem cadeau geeft

Als je een theebloem cadeau geeft is het wel van belang dat je weet of de theeliefhebber ook wel een glazen theepot heeft. Is dat niet het geval, dan heeft zo’n bloem weinig nut. Alhoewel de smaak nog steeds uitstekend zal zijn zie je helemaal niets van het ontvouwen van de bloem in de thee en dat is toch wel een beetje zonde.

In het geval de ontvanger geen glazen theepot heeft kan je uiteraard ook juist die cadeau doen en dan een enkele theebloem erbij geven. Weet je zeker dat ze de volgende keer een set met bloemen voor in de thee ook kunnen waarderen.

Hier vind je overigens hele leuke glazen theepotten. Heb jij wel eens thee van een theebloem gedronken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven