Thermen Wellbeing Veluwe

Thermen WellBeing Veluwe is een kleinschalig sauna & wellness centrum in oprichting voor vrouwen zoals jij en ik, maar net een beetje anders. Vrouwen ‘met een verhaal’ die in het leven gekwetst zijn door ziekte, pijn en geestelijk of lichamelijk letsel. Maar die net als iedereen de behoefte hebben om zich eens heerlijk te laten verwennen.

wellbeingDaarom Thermen WellBeing !

Elke vrouw wordt regelmatig geconfronteerd met het ideaalbeeld van dé vrouw. Een beeld dat in stand gehouden wordt door de media. Een onrealistische weergave van de werkelijkheid waar vrijwel niemand aan kan voldoen. De vrouwen waarvoor Thermen WellBeing bedoeld is, horen per definitie niet tot dit ideaalbeeld en de kans is klein dat zij zich hier überhaupt mee bezig houden.

Maar ze willen wèl geaccepteerd worden om wie ze zijn, niet om hoe ze eruit zien. Voor hen is acceptatie dé uitdaging.
Acceptatie…. voor hen een dagelijkse strijd in het kwadraat: acceptatie met zichzelf, met de ziekte of aandoening waar ze mee te maken hebben. De gevolgen hiervan voor henzelf en hun directe omgeving. Een langdurig proces, want veel vrouwen in de doelgroep van Thermen wellbeing voelen zich aangetast in hun vrouw zijn. Een duidelijk voorbeeld hiervan is een geamputeerde borst of de niet vervulde kinderwens door endometriose. Maar ook het niet goed kunnen zorgen voor eigen kinderen omdat de vrouw in kwestie te veel pijn heeft, de aanwezigheid van littekens door diverse operaties, zelfbeschadiging, brandwonden of een aangetaste huid door psoriasis, zorgen voor een negatief zelfbeeld.
Acceptatie…. in een vertrouwde omgeving is dit mogelijk. In familie- en kennissenkring. Maar daarbuiten is het een confronterend bestaan. Veel vrouwen zullen daarom kiezen voor de compromis: hoe verberg ik, camoufleer ik wat ik heb, of wat ik mis…

Ontspannen

Werkelijk thuiskomen bij jezelf door een dagje “even helemaal niks”  dat is de (h)eerlijke ervaring die sauna en wellness kan bieden. Maar waar vind je de vertrouwde omgeving? Wat als je je de hele dag aangestaard voelt, je je er niet thuis voelt, je je schaamt…. ? Hoeveel ontspanning geeft dat ? Niets, helemaal niets.

Thermen WellBeing wil een omgeving bieden waar haar gasten zich volkomen normaal, geaccepteerd en veilig voelen. Dit door de vertrouwdheid van een eigen gezelschap te waarborgen (nooit met vreemden erbij !). Met een gastvrouw die elke vrouw bijzonder vindt en dit ook uitstraalt.
Dit is wat ik graag wil uitdragen: “bij Thermen WellBeing sta jij als vrouw centraal; niet je klachten of je lichamelijke onvolkomenheden, maar jij als persoon ! Het is niet belangrijk hoe je eruit ziet… alleen wie jij bent is belangrijk en dat betekent dat je hier gewoon helemaal jezelf kunt zijn ! Geniet van sauna & wellness in een omgeving waar je je thuis voelt en beleef de verrassende ervaring van rust en stilte voor volledige ontspanning.”

Astrid Kesler is de drijvende motor achter dit geheel. Waarom? Omdat zij wat te GEVEN heeft. “She wants to make a difference” tussen vandaag en morgen. Voor jou een moment in het leven om even stil te staan, bij jezelf, bij wie je werkelijk bent en niet bij je ziekte, je aandoening of andere nare dingen waarop vandaag je focus ligt.
Astrid Kessler, een aardse vrouw met een gezond gevoel voor yin&yang, voor de balans tussen gevoel en verstand, tussen je hart en je hoofd. Ontspanning is volgens haar de manier om deze balans te creëren. Het heeft een uitwerking op je hele zijn, hoe jij in het leven staat, hoe je je voelt en hoe je over jezelf denkt.

Door je verblijf in een mooie rustige omgeving waarin je je volkomen geaccepteerd voelt, je te laten verleiden tot een verwenmoment voor je lichaam, kom je wellicht dichter bij de acceptatie die je wenst. Een moment waarin je thuiskomt bij jezelf, dat is wat zij je wil geven…

Meer weten? Kijk dan hier

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here