ThermoSmart: de kou verdrijven, dat doe je gewoon met een gadget

Brrr, we gaan de kou weer tegemoet. Ik ben geen wintermens. Vroeg donker, koud buiten, regen, blegh. Het enige wat de kou me brengt is dat ik het lekker vind om, met de gashaard aan, de avond door te brengen. Maar hé, voordat het zover is moet ik ook nog de dag doorkomen. Dat doen we tegenwoordig met de ThermoSmart en ik zal je vertellen waarom.

Ik klaag verder niet want tegenwoordig gaat het allemaal een stuk lekkerder dan ‘vroeger’. Als in ongeveer vijf jaar geleden 😉 , toen ik nog voor een baas werkte. Vier dagen in de week buiten de deur en op woensdag van huis uit. Die bewuste woensdag vond ik altijd een feestje. Lekker vanachter mijn eettafel werken, met mijn eigen bakkie pleur in een opgewarmd huisje, en een kleine rondkruipende kruimel. De beste dag van de week.

Lees ook: Altijd koude voeten? Een echte vrouwenkwaal

thermosmartMaar die andere vier dagen… niets vervelender dan om op het einde van de dag (tegen sluitingstijd van het kinderdagverblijf) je hongerige kleuter en dito baby op te halen. Zeker in de winter. Brrrr, door de kou, gauw naar huis met de kids en als het tegenzat eerst nog even langs de supermarkt omdat we (wederom) niet van te voren goed hadden nagedacht over wat voor eten er op tafel moest komen. En dan thuis komen in een koud huis 🙁 , met jengelende kinderen die moe en hongerig zijn.

Je herkent dat gevoel vast wel 😛 .

Daar heb ik gelukkig tegenwoordig geen ‘last’ meer van. Maar je gaat je grenzen verleggen, weet je? De momenten die mijn humeur beïnvloeden zijn nu verschoven naar het in de gure kou mijn dochter met de fiets van school halen (omdat ik geen auto-mama wil zijn) en het met-ijskoude-vingers-maar-blijven-doortypen gevoel, omdat ik te lui ben om op te staan en de verwarming wat hoger te zetten.

Tja. Zo is het. En niet anders. Ik ben verwend.

Vanuit luie stoel hobbyen met ThermoSmart

Maar mijn man zou mijn man niet zijn als hij voor het laatste ‘euvel’ geen oplossing zou bedenken. Als rasechte gadgetfreak heeft hij, na enig speurwerk, voor mij dé oplossing gevonden in de vorm van de ThermoSmart. Twee vliegen in één klap, want hij doet voorkomen alsof ìk degene ben waarvoor we deze slimme thermostaat krijgen, terwijl híj geniet van alle andere gadget snufjes die de ThermoSmart voor ons in petto heeft 😉 .

Deze knappe thermostaat heeft namelijk tegenwoordig zijn onverdeelde aandacht. Hij ziet er niet alleen een stuk fraaier uit dan onze vorige, maar is ook in het bezit van een hoop technisch vernuft. En ja, zodra er een laptop, telefoon of ander mobile device als bediening bij komt kijken wordt mijn mannetje zielsgelukkig. Daar komt nog bij dat de ThermoSmart niet alleen gebruikt kan worden om de kou te verdringen, maar dat je er ook nog een hoop andere dingen mee kan! Door de ThermoSmart te koppelen aan andere apparaten en apps heb je er zo een heel technisch domein bij. Ik zal een kleine opsomming maken:

  • Met wat vingerwerk op je smartphone of ipad kan je eenvoudig de instellingen van je ThermoSmart zien en aanpassen. Pauzeer deze bijvoorbeeld even als je de deur uitgaat en stel in dat de badkamer lekker warm is als je wakker wordt.
  • Een draadloos alarm sluit je eenvoudig aan, toch een veilig gevoel!
  • De ThermoSmart is zelflerend en zorgt daarmee voor besparing op je energiekosten.
  • Overige domotica aansluiten? Ook dat kan, want het systeem staat open voor communicatie.

Thermosmart via ipad

Een van mijn persoonlijke wensen is dan toch om weer eens een robotstofzuiger aan te schaffen en deze door mijn ThermoSmart te laten aansturen. Als manlief die stofzuiger niet pakt, dan doen we het gewoon op deze manier 😉 .

Word ik -als dat al mogelijk is-  gewoon nog wat verwender!

Hoe gaan jullie de kou te lijf? Of heb jij niets tegen het aankomende seizoen en ben je juist een winterliefhebber?

 

 

thermosmart post

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven