Een thermostaat die je niet achter je behang wilt plakken!

Hoewel ik echt een koukleum ben en een lekker warm huis hoog op mijn prioriteitenlijstje staat, zou ik mijn lelijke thermostaat toch echt het liefst achter het behang plakken 😉 . Laat dat laatste nou niet meer nodig zijn met deze art thermostaat… ja je leest het goed… een thermostaat die zowaar matcht met jouw behang!

In oktober vorig jaar blogden we al over de ThermoSmart Thermostaat. Deze superslimme thermostaat bedien je (ook op afstand met je smartphone) via wifi – iets wat, wat mij betreft, al héél lang geleden uitgevonden had mogen worden. In alle vroegte je bedje uit als het nog donker en koud is buiten is al erg genoeg; nu is je huis in ieder geval al lekker voorverwarmd. En na een lange werkdag nooit meer thuiskomen in een koud huis, heerlijk! Óok als je onverwachts een middagje vrij hebt genomen en je ‘normale’ klokthermostaat nog lang niet aan zou slaan kan je nu dus via je smartphone toch je huis alvast verwarmen. Handig!

Behalve warmte biedt de ThermoSmart ook veiligheid , je kunt heel gemakkelijk een draadloos alarm installeren (ook niet overbodig nowadays), en hij zorgt voor stroombesparing door het zelflerend systeem. Bovendien is de ThermoSmart compatibel met álle ketels in Nederland, maar dat hadden we de vorige keer al een beetje toegelicht.

Wat jij nog niet bedacht had bij je thermostaat

thermostaat design

Maar wat wil een vrouw nu eigenlijk nog meer van zo’n thermostaat? Precies: dat hij bij je inrichting past – daar hebben wij onze fashionable voelsprieten voor, toch? Bij de ontwikkeling van de ThermoSmart is al veel aandacht besteed aan het design van de thermostaat – van die vooroorlogse draaiknoppen aan de muur zijn we inmiddels gelukkig wel verlost. Maar ThermoSmart doet er dus nog een schepje bovenop.

Bij ThermoSmart vinden ze namelijk ook dat je leefomgeving aangepast moet kunnen worden aan je eigen unieke wensen en individuele smaak. Hallelujah! Deze toevoeging is vast verzonnen door een vrouw 😉 . Tegenwoordig kan je zelfs je bankpas opleuken met een vakantiekiekje – waarom dan nog tegen een saaie witte thermostaat aan kijken? ThermoSmart is het hier helemaal mee eens en introduceert daarom nu hun nieuwste product: de ThermoArt. De naam zegt het al; je maakt heel gemakkelijk een waar kunstwerk van je ThermoSmart thermostaat.

ThermoArt is een statische folie die je op je thermostaat plakt. Op de website van ThermoSmart bestel je heel gemakkelijk bestaande designs, of maak je je eigen unieke ontwerp. Ben je nou ook zo’n wispelturig typje? Dan plak je er toch weer een ander design op! Ga voor de nachtwacht of kies een foto van je eigen spruit – de mogelijkheden zijn eindeloos. Een intelligent ding dat warmte en veiligheid biedt en er tenslotte ook nog mooi uit ziet.. laat ik het er maar op houden dat ik bij een man al lang tevreden ben als hij over een van deze kwaliteiten beschikt, laat staan allemaal 😉 .

 

thermostaat design

1 gedachte over “Een thermostaat die je niet achter je behang wilt plakken!”

  1. Avatar foto
    Kim | AlleenPuur.nl

    Wat een bijzonder, inventief apparaat. Hier had ik zelf echt totaal niet bij stil gestaan. Leuk onderwerp!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven