Threa Lorist, working mam van week 52

Wow, ik mag de laatste mamsatwork in de spotlight zijn van dit jaar.

Ik ben Threa  Lorist, 46 jaar. Getrouwd met John en 3 kinderen (2 jongens en 1 meisje) van 17, 19 en 22 jaar. Doordat ik op jonge leeftijd (23 jaar) al kinderen kreeg, heb ik nu de ruimte en de tijd om met mijn eigen dingen bezig te zijn. Gezellig is het zeker, ze wonen allemaal nog thuis .

25 jaar geleden zijn John en ik een agrarisch bedrijf begonnen. Ik heb hierin voor lange tijd volledig meegewerkt. Na verloop van de tijd kwam ik er achter dat dit niet mijn passie is. Nu werk ik alleen nog op kantoor en niet meer in de stal. Hierdoor kwam er ruimte om met mijn passie bezig te gaan. Na een jaar of 6 theaterkleding ontworpen te hebben, ben ik van start gegaan met mijn eigen kledingmerk Lorijn. Na veel wikken en wegen besloten om dit via een webwinkel te gaan verkopen.

Ik ben begonnen met een cursus te volgen om zelf een website te kunnen bouwen. Tegelijkertijd was ik bezig met mijn eerst collectie van Lorijn. Studio Lorijn is op 12 augustus 2009 online gegaan. Nu achteraf weet ik dat het niet zo simpel is om een website te beheren met alles wat eromheen komt kijken. Maar ik vind het enorme uitdaging om er mee bezig te zijn en stapje voor stapje is er een professionele site ontstaan, waarin ik gekozen heb om naast mijn eigen merk Lorijn ook andere bijzondere kleding en schoenmerken te gaan verkopen.

Lorijn wordt gemaakt van ecologische stoffen of van overleftstoffen van bekende merken. Er worden maar max 10 kledingstukken gemaakt per model. Zo heb je altijd iets unieks. Ik werk met 4 thuisnaaisters, zij maken de voorraad. Naast Lorijn verkoop ik hippe klompen van Sanita, Schotse fashion Ness, warme breisels van Inti Knitwear,  mooi basics van Slippely en leren riemen van Di-Cintura. Studio Lorijn, de online winkel voor bijzondere fashion!

Ik wil iedereen een warm, gezond en vooral liefdevol 2012 toewensen en ik hoop jullie te “ontmoeten”  bij Studio Lorijn.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven