Thuisblijven deze zomervakantie; zo maak je het gezellig

Zonneschijn is het beste medicijn. Maar hoewel het alweer juli is, raken we zo langzamerhand van de regen in de drup. Dan is het heerlijk om een zomers avontuur te hebben om naar uit te kijken. Maar wat als je deze zomer geen vakantieplannen hebt? Niks mis met een paar weken horizontaal thuisblijven in de achtertuin, maar als je dan dit Nederlandse weertje houdt wordt dat toch een stuk minder aantrekkelijk. Voor alle vakantiegangers die dit jaar eens een jaartje thuisblijven hebben we wat zonnige producten op een rijtje gezet. Heb jij toch een warme vakantie, wat het weer ook gaat doen 😉 .

Pareltjes waar je bijna voor thuis zou blijven

Het geeft mij wel eens een licht jaloers gevoel, als ik al die mensen hun caravans zie vol laden terwijl ik zelf op weg ben naar mijn werk. Zelf ga ik vaak buiten het seizoen op vakantie. Dat betekent dat je wel lekker lang naar je vakantie kan uitkijken, maar ook dat al je al weken de zonnige vakantiefoto’s van je vrienden moet aanzien terwijl je wekker gewoon om 7 uur gaat. Toch mag ik niet klagen, want ik ga in ieder geval op vakantie. Er zijn natuurlijk mensen die er geen budget voor hebben, of die de mega verbouwing van de keuken maar in hun paar schamele vrije weken gepland hebben. Er zijn talloze redenen waarom mensen thuisblijven. En de volgende producten maken dat toch een stukje leuker!

Thuisblijven: gewoon open kaart over spelen

thuisblijven

Het is misschien een tikkie ouderwets, een kaartje sturen, maar daarom juist extra leuk. En misschien had je er nog niet zo over nagedacht, maar als je vrienden een kaart van je krijgen die hen een fijne vakantie wenst, is er een dikke kans dat jij weer een vrolijk kaartje terugkrijgt vanuit een willekeurig zonnig oord. Of wat dacht je van een souvenir? Hou je reizende vrienden dus te vriend met deze gezellige kaart 😉 . Voorop staat een kleurige wegwijzer, binnenin de tekst “Have a great trip”. Hoe attent!

tuisblijven vriendenboek

Zijn je vrienden alweer terug, of heb je er zelf al een vakantie op zitten en ga je daarom deze zomer thuisblijven, dan kan je met dit pareltje aan de slag. Maak samen met je vrienden of familie heel gemakkelijk een vakantieboek met jullie mooiste herinneringen. Via e-mail nodig je hen uit om allerlei vragen in te vullen en leuke foto’s toe te voegen. Zo ontstaat er een wel heel complete verzameling aan beeldmateriaal en mooie herinneringen. Ideaal ook voor de thuisblijvers van volgend jaar. Als je toch moet thuisblijven, kan je in ieder geval nog van vorige vakanties nagenieten.

Keep Dreaming

thuisblijven, maak het gezellig

Mocht het onverhoopt toch weer blijven om binnen te zitten, dan hebben we hier nog een mooie decoratie voor op de vensterbank. Als we toch thuisblijven kunnen we het daar beter maar gezellig maken nietwaar? En deze Dream tekst herinnert je er mooi aan dat je gewoon mag blijven dromen… over die verre reis die je de volgende zomervakantie gaat maken bijvoorbeeld! Of beter nog, een laat herfstreisje dit jaar? Ben je niet zo’n dromer, dan is de tekst er ook in de varianten You & Me, Welcome of Riverdale.

thuisblijven wereldkaart om te plannen

Heb je die verre reis bedacht? Vergeet niet om hem achteraf te ‘krassen’ op deze toffe wereld kraskaart! Wij hebben er zelf ook eentje hangen, en ook al is het merendeel van Europa wat weggekrast is, we will keep on dreaming!

Thuisblijven? Haal dan de tropen in huis

maak thuisblijven gezellig

Kan jij deze zomer niet naar de tropen, dan komen de tropen toch gewoon naar jou? Wij worden in ieder geval helemaal warm van binnen bij het zien van dit prachtige lampje (ook in mint verkrijgbaar). In de vorm van een ananas, heerlijk toch! Officieel is ‘ie eigenlijk bedoeld voor de kinderkamer, maar wij zouden hem gewoon midden in de woonkamer zetten. Kunnen alle thuisblijvers er tenminste van genieten!

Het allergrootste zomeravontuur voor thuisblijvers

thuisblijven vanwege een geboorteEr zijn ook mensen die wel een hele goede reden hebben om niet op reis te gaan… mensen die een heel ander zomers avontuur voor de boeg hebben en daarom thuisblijven. Voor alle papa’s en mama’s die deze zomer een eigen zonnestraaltje verwachten hebben we dit vrolijke geboortekaartje gevonden. Helemaal in de stijl van strand en zomer. Het kaartje komt in vele uitvoeringen, dus of je nu een tweeling krijgt of wil vieren dat je dochter een grote zus wordt, voor alle beach-loving ouders is er wel een geschikt kaartje.

1 gedachte over “Thuisblijven deze zomervakantie; zo maak je het gezellig”

  1. Hi Joukje,

    Door een lichamelijke aandoening van mij konden wij dit jaar ook niet op vakantie. Daarom heb ik samen met mijn vriend onze tuin echt omgetovert tot een paradijs. Die lamp op je foto vind ik dan ook echt geweldig! Wij hebben een groot zwembad gekocht (5.49m doorsnee) en vaak poolparty’s gehouden. Bbq aan en gaan! Ook hebben we 2 nep palmbomen ‘geplant” lichtjes opgehangen en sávonds deden we vaak de vuurkorf aan (goed tegen muggen en gezellig)! Ik raad het iedereen aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven