Op zoek naar een thuiswerk bijbaan? Check deze openstaande vacature!

Ben je op zoek naar een thuiswerk bijbaan, dan is onderstaande vacature misschien wel wat voor jou. We hebben al veel vaker geschreven over de diverse mogelijkheden om van huis uit te werken. Blogs zoals deze over betrouwbaar thuiswerk en extra geld verdienen vanuit huis worden dan ook altijd goed gelezen.

Dit keer hebben we een vacature openstaan voor een thuiswerk bijbaan, of een thuiswerk baan, net zoals jij het in wilt richten.

Het gaat namelijk om een baan die je van huis uit kan doen, mét flexibele uren.

thuiswerk bijbaan vacature

Vacature thuiswerk bijbaan; advertenties beoordelen en kwaliteit verbeteren

Wat houdt de vacature in?

In deze functie zal je online advertenties reviewen om hun inhoud, kwaliteit en layout te verbeteren.  Je moet feedback en analyses geven over advertenties die in de resultaten van zoekmachines worden gevonden, en beoordelingen geven over hun relevantie voor de gebruikte zoektermen.

Een ander aspect van deze thuiswerk bijbaan is het herzien van de taal die in advertenties wordt gebruikt door grammatica, toon en culturele relevantie te onderzoeken. Door dit werk lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van online advertenties in Nederland.

Bij TELUS zijn op zoek naar dynamische mensen met sterke communicatie vaardigheden en die dagelijks gebruik maken van het  internet. Je moet ook flexibel en betrouwbaar zijn en in staat zijn om vastgestelde richtlijnen te interpreteren en te volgen.

Dit is een freelance functie met onafhankelijk contract. Je zal de flexibiliteit en vrijheid hebben om vanaf afstand te werken binnen deze thuiswerk bijbaan en je eigen uren te kiezen.

thuiswerk bijbaan met flexibele uren

Wat zijn de belangrijkste vereisten voor deze functie?

 • Je moet de laatste 3 opeenvolgende jaren in Nederland gewoond hebben
 • Je moet bekend zijn met actuele en historische zaken, media, sport, nieuws, sociale media en culturele zaken in Nederland
 • Vloeiend zijn in Engels en Nederlands
 • Toegang tot en gebruik van een breedbandinternetverbinding en bijbehorende computer en software om de werkzaamheden uit te voeren, het gebruik hiervan is op eigen kosten
 • Ervaring met het gebruik van webbrowsers om te navigeren en interactie te hebben met een verscheidenheid aan content
 • Toegang tot en gebruik van een Android (versie 4.1 of hoger) of IOS Smartphone (versie 8 of hoger) om taken uit te voeren
 • Er moet een Barcode Scanner-applicatie op uw smartphone zijn geïnstalleerd om bepaalde taken uit te voeren
 • Actieve dagelijkse gebruiker van Gmail en andere vormen van sociale media

Wil je solliciteren naar deze thuiswerk bijbaan?

Aarzel niet! Je vindt hier ook de originele vacature in het Engels.

Lijkt het jou wel iets om deze thuiswerk bijbaan uit te voeren en vanaf je eigen pc advertenties te beoordelen en verbeteren? Dan kan je je hier opgeven voor deze vacature. Je zal via hun platform een account aan moeten maken om je sollicitatie te doen.

Contacteer het Sourcing Team met je PC/laptop in het Engels via deze link.

Wil je liever eerst meer weten over de organisatie? Dan kan je hieronder lezen wat TELUS doet en waarom deze thuiswerk bijbaan als vacature openstaat.

Over TELUS International AI Inc. 

Zij helpen bedrijven om machine learning modellen te testen en te verbeteren via hun globale AI netwerk van 1 miljoen+ annotatoren en linguïsten.

Hun bedrijfseigen AI-trainingsplatform verwerkt alle gegevens types (tekst, afbeeldingen, audio, video en geo) in meer dan 500+ talen en dialecten. Hun AI-gegevensplossingen verbeteren AI systemen in een reeks van toepassingen, van geavanceerde slimme producten, betere zoekresultaten, uitgebreide spraakherkenning, tot meer mensachtige botinteracties, en meer.

Hier vind je nog meer informatie over TELUS.

Waarom werken voor de TELUS International AI-gemeenschap via deze thuiswerk bijbaan?

 • Extra inkomen verdienen
 • Toegang tot het welzijnsinitiatief voor onze gemeenschap
 • Werken op afstand en locatie-onafhankelijkheid
 • Wees je eigen baas
 • Flexibele uren om thuis te werken
 • Betere balans tussen werk en privé
 • Maak deel uit van een online community

Heb je nog vragen rondom deze vacature? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Dalia, hou er rekening mee dat je met haar in Engels communiceert.

Heel veel succes met je sollicitatie, ik hoop dat het iets voor je is en dat je op deze manier flexibel van huis uit kan werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven