Tips voor vakantie en/of weekendje weg

Ben jij voor je vakantie of weekendje weg ook altijd op zoek  naar kleinschalige, authentieke locaties waar het leuk is voor kinderen, maar waar het ook leuk is voor ouders? Je kind(eren) moet(en) er lekker kunnen spelen en voor jou is het belangrijk dat je kunt ontspannen. Sfeer en kwaliteit spelen een belangrijke rol.
Op www.30pluskids.nl vind je tal van kindvriendelijke adresjes voor vakanties en weekendjes weg die ook leuk zijn voor ouders. Daarnaast kun je er terecht voor restauranttips, daguitjes en theater, kortom: alle leuke dingen die je samen met je kinderen kunt doen!

 

VAKANTIE OF WEEKENDJE WEG: In juni of september gratis extra’s bij Het Betere BoerenBed!

Het Betere BoerenBed staat garant voor een leuke, bijzondere ervaring. Terwijl je de frisse buitenlucht inademt, besef je dat dit het ritme van het Boerenbedse Buitenleven is. Het horloge kan in de koffer. De dag stuurt zichzelf. Iedere tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind (tot 12 jaar) en heeft een eigen toilet en riante bedden. Op iedere BoerenBed Boerderij vind je een boerderijwinkel met levensmiddelen van het eigen bedrijf en/of uit de regio. Iedere dag kun je je verse eitje uit het kippenhok halen.

AANBIEDING:
Boek je in juni of september 2012 bij Het Betere BoerenBed, dan krijg je een BoerenSoep / BoerenGoulash van het open vuur of wandelen met een ezel GRATIS!

ARRANGEMENT FF ZONDER KINDEREN: Pimpen onder de Spaanse zon

Wat dacht je van een lang weekend zon, lekker eten en leuke en mooie dingen maken? Van 31 mei t/m 3 juni 2012 organiseert 123ole samen met Pimp en Co een bloemrijke workshop: Pimpen onder de Spaanse zon. Tijdens deze dagen leer je hoe je out of the box kunt denken en hoe je producten van Pimp en Co zelf kunt maken. De gastvrijheid, kookkunsten en creativiteit zorgen ervoor dat het onvergetelijke dagen worden!
ARRANGEMENT:
Datum: 31 mei t/m 3 juni
Prijs: € 495 p.p. (incl. welkomsttapas, welkomstdiner, 3 overnachtingen en ontbijt en lunch op alle dagen, excl. vlucht)  lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven