Tirza Brouwer, working mam van week 16

Hallo mama’s, ik ben een soort italiaanse mama van: 2 kindjes, 4 paarden en een hondje op het platteland. Mijn leven is positief veranderd door de kindjes en de dieren. Zij dwingen mij tot het maken van echte keuze’s; alleen werk aannemen wat past en energie geeft.

Anders red ik het niet, eeuwig tijd tekort! Daarom ben ik ook superblij dat ik eigen baas ben, ik werk als loopbaanadviseur en ik coach mensen met behulp van paarden. Wil je meer over mij weten? Kijk dan op mijn website!

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top