Tis Lifestyle en merk Stuga: tijdloos fijn design voor de babykamer

Tis LifestylePakketjes bij de post… Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word er blij van als er tussen de rekeningen en reclamefolders een pakketje zit. Want ook al zijn reclamefolders en rekeningen niet zo geweldig, meestal zijn de pakketjes wèl leuk! En dit pakketje van Tis Lifestyle zeker! Ze hebben er een waar feestje van gemaakt. Leuk ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Ik houd ervan.

Lees ook: Babykamer inspiratie – 9 tips voor extra sfeer

Design voor de allerkleinsten

In het pakketje zit een leuke hoes voor het aankleedkussen van onze jongste spruit! Op één of andere manier heb ik altijd een beetje ruzie met die aankleedkussenhoezen (mooi scrabble woord trouwens)… Het lijkt wel of ze bij mij altijd net niet passen. En na ze een paar keer gewassen te hebben (ook al niet echt mijn hobby) lijkt zo’n hoes wel net zo breed als lang en zie ‘m dan maar weer om dat kussen te krijgen. En met een baby van drie maanden moeten die hoezen best vaak in de was zeg maar…. Dus het gevecht met de hoes komt vaker terug dan me lief is.

TIS_LIFESTYLE_STUGA_CHANGINGPADMaar…: Tis Lifestyle heeft er een fan bij! Wat een mooie kwaliteit, leuke print en zelfs na een paar keer wassen (geen droger) past de hoes nog super. En het allerleukste is natuurlijk, dat mijn kleine moppie er zo heerlijk op ligt …. Een kijkje in de webshop van Tis Lifestyle leerde me dat zij nog veel meer mooie producten hebben, van slab tot behang. En de kleuren van deze nieuwste lijn, Stuga, zijn neutraal eenvoudig èn tijdloos. Ideaal dus als je in blijde verwachting bent en bij wijze van uitzondering niet weet of je een jongen of een meisje op de wereld gaat zetten.

Tis Lifestyle: van deco tot kleertjes, alles voor je baby

Deze collectie introduceert prints met huisjes, maar ook twee nieuwe vrolijke dierenfiguurtjes: egel en eend. Ze beleven de gekste avonturen rondom de huisjes en sieren samen allerlei producten als slabben, ledikantlakens en baby-kleding. Egel en eend kregen bovendien versterking van een knaloranje konijn met enorme oren en twee gezichten: slapend of wakker.

Je vindt in deze webshop alles voor je baby. En dat lieve kamertje, waar zo lekker in geslapen moet worden. En fijn gespeeld natuurlijk. Alles is 100% babyproof, maar toch nog een lust voor het oog. En da’s voor iedere ouder mooi meegenomen, toch?

Winnen?

Winactie: Nog meer goed nieuws… we mogen van Tis Lifestyle nog zo’n aankleedkussen hoes weggeven! Heb je interesse? Doe dan mee met onze winactie en geef hieronder in een reactie aan welke van de 3 collecties van Tis Lifestyle je het mooiste vindt. De winactie loopt tot 12 oktober.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Lees ook: De temperatuur op de babykamer houd je ideaal met deze tips

24 gedachten over “Tis Lifestyle en merk Stuga: tijdloos fijn design voor de babykamer”

  1. Forest! Fantastisch! Vooral nu het opeens herfst is.. geen mooi weer maar misschien kan ik mij verheugen op leuke spulletjes van Tis Lifestyle! 🙂

  2. De Forest collectie is mijn favoriet! Heel erg mooie zachte grijstint.. Had nog nooit gehoord van het merk maar ga er zeker wat van bestellen!

  3. De Fabel is het leukste naar mijn mening, gezellig wat kleur, en door het blauw en groen blijft het toch rustiger ogen.

  4. Ik vind de Forest collectie het mooist. Wij houden zelf erg van neutraal. Wij krijgen over drie weken tijdens de 20-weken echo het geslacht van de baby te horen maar wij wilden wel al de babykamer klaar hebben. Wij hebben de babykamer dus neutraal gemaakt (zwart/wit/grijs). Maar ook als wij zouden weten wat het gaat worden, dan nog vind ik onze neutrale kamer mooier dan een kamer met felle kleurtjes.

  5. Forest vind ik erg leuk bij ons dochter me leeg gekocht van deze lijn. Nu zwanger van haar broertje of zusje en hoe gaaf zal het zijn als ik deze mooie aankleedkussrn mag winnen. Zelfs van de lijn huishoud dingen gekocht

  6. Mag een papa ook reageren? Ik ben fan van de nieuwe stuga collectie. De bosdieren zijn schattig en de oranje-grijze kleurtjes retro-hip. Een aankleedhoes zou een leuk presentje zijn voor onze kersverse dochter!

  7. Wij, mama en 2 mini-dochters, zijn helemaal fan van de nieuwe STUGA collectie van “t’is lifestyle”. Wij zijn verliefd op de hartjes-eend (Sien), hartjes-uil (Flo) en hartjes-egel (mama). Voor ieder wat wils in de nieuwe collectie 🙂

  8. Mijn voorkeur gaat uit naar de collectie Fabel. De blauw/groentinten vind ik mooier dan de oranje/roodtinten. Daarnaast zijn de prenten van Fabel erg mooi. Forest is ook erg mooi, maar mist naar mijn mening toch wat kleur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven