De top 10 vrouwenparfums; van welke geur word jij blij?

De top 10 vrouwenparfums, een handig lijstje voor mannen én vrouwen. Je bent een parfumliefhebber, of je bent het niet. Ik vind parfum op zich heel lekker, mits de geur niet te zwaar is en hij ook subtiel gebruikt wordt. Zo’n hele walm om iemand heen geeft me het gevoel dat ik geen frisse lucht meer kan krijgen, verschrikkelijk. Maar tussen parfums onderling zit natuurlijk ook een enorm verschil.

Deze vrouwenparfums horen in de top 10

Al even geleden vroegen wij onze lezeressen welk type parfum hun voorkeur had, en daar is deze top 10 vrouwenparfums uit voortgekomen. Een handig lijstje voor als je iets nieuws wilt proberen, of als cadeautje voor iemand anders. Welke geur heeft jouw voorkeur?

  1. Paco Rabanne – Lady Million
  2. Lancôme – La Vie Est Belle
  3. CHANEL – COCO MADEMOISELLE
  4. Ariana Grande – Cloud
  5. Emporio Armani Elle – Eau de Parfum
  6. DIOR – J’adore
  7. Giorgio Armani – Sì
  8. Chloé – Chloé Signature
  9. DIOR – JOY by Dior.
  10. Hugo Boss – The Sent for Her

Vraag jij je trouwens af ‘hoe maak je parfum‘ dan raad ik je het blog van mijn collega Esmée aan. En voor parfum opbergen vind je hier een zee aan tips.

Paco Rabanne, top 10 vrouwengeuren

1. Paco Rabanne – Lady Million

Een fris en bloemig parfumgeurtje in een prachtige verpakking. De geur komt intens over en mag wat ons betreft dus ‘licht’ aangebracht worden om niet te overheersend te worden. Maar zeker een plekje in de top 10 van vrouwenparfums waard!

lancome La vie est belle

2. Lancôme – La Vie Est Belle

Aangezien Julia Roberts het gezicht is van deze parfum móet hij ook lekker ruiken toch? En dat doet ie. Bloemig en licht fruitig is deze geur die voor overdag en de avond geschikt is. Deze geur krijgt dan ook enorm veel positieve reviews op bijvoorbeeld Bol.com.

top 10 vrouwenparfums, chanel, coco mademoiselle

3. CHANEL – COCO MADEMOISELLE

Bloemig en kruidig, maar toch verrassend fris, zo wordt deze parfum omschreven door de liefhebbers. Vandaar ook dat hij in de top 10 vrouwenparfums niet mag ontbreken.

parfum voor vrouwen, ariane grande, cloud

4. Ariana Grande – Cloud

Een subtiele geur met een klein vleugje kokos naast de lavendelbloesem. Deze vrouwenparfum mag qua geur absoluut in de top 10, ook al vinden wij het flesje niet zo heel stijlvol.

emporio armani, elle vrouwenparfum top 10

5. Emporio Armani Elle – Eau de Parfum, ook in de top 10 vrouwenparfums

Dit is een van mijn eigen favoriete geurtjes uit de top 10 van vrouwenparfums. Je hebt er wat mij betreft maar heel weinig van nodig, want ook al is de geur zacht aan de andere kant is hij ook krachtig. Teveel van deze parfum maakt dat je te opvallend aanwezig bent.

dior_jadore_vrouwenparfum

6. DIOR – J’adore

Een volwassen, zoete en vrouwelijke geur heeft J’adore van DIOR. De smaken verschillen over de nummer 6 van de vrouwenparfums uit onze top 10. De een kan er geen genoeg van krijgen, de ander bestempelt deze geur als ‘oude vrouwen’ geur.

giorgio armani si, vrouwenparfum top 10

7. Giorgio Armani – Sì

Een zacht parfum voor vrouwen die niet te doordringend is met een perfecte balans tussen fris en zoet. De geur blijft lang aanwezig en ben je eenmaal verkocht aan deze geur? Dan kan je er geen afscheid meer van nemen.

chloe signature parfum

8. Chloé – Chloé Signature

Een veelzijdige geur met toch de herkenbare rozengeur erin. Niet te zwaar, waardoor deze overdag en in de avond gebruikt kan worden om je vrouwelijk en elegant te voelen.

dior parfum voor vrouwen, joy by dior

9. DIOR – JOY by Dior

Nog een parfum van Dior in de top 10 van lekkerste vrouwenparfums. Een zoetig parfum waarvan aangegeven wordt dat het een luchtje voor de jongere meiden is.

hugo boss, the scent for her

10. Hugo Boss – The Sent for Her

Last but not least in deze top 10 een parfum voor vrouwen van Hugo Boss. Een zoete geur die ook als fris gekenmerkt wordt. Opmerking door meerdere dames; de geur vervliegt wat snel.

Welke van deze vrouwenparfums ken jij en gebruik je met plezier? Of heb jij een andere parfum die wat jou betreft toch in de top 10 van de vrouwenparfums zou moeten staan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven