Top Wijven: een top boek vol persoonlijke verhalen van inspirerende vrouwen

Lezen, ik wens vaak dat ik er wat meer tijd voor zou hebben. Jaja, ik weet het: je moet er gewoon tijd voor maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Ben jij ook dol op een goed (vrouwen)boek? Dan hebben we weer een mooie titel voor je! Top wijven. Om maar meteen met de deur in huis te vallen 😉 . Enne, naast de titel mag het boek er ook wezen!

In Top Wijven staan 11 inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende vrouwen. In dit blog lees je er meer over. En we mogen er ook nog een exemplaar van weggeven, dus lees vooral nog even door 😉 .

Lees ook: Topvrouwen in topfuncties; zou jij het aan kunnen?

Top Wijven: dit kan je verwachten van het boek

De geportretteerde vrouwen, waaronder Lucia Rijker, Julia Samuel, Marinel van de Velde, Nicolette Mak en Patricia Steur zijn allen krachtige, zelfbewuste vrouwen die openhartig hun levensverhaal vertellen en een bijdrage leveren aan een betere wereld. De vrouwen hebben diverse achtergronden. Van fotograaf, sociaal ondernemer, innovator, presentator, trainer, coach, schrijver, wetenschapper tot topsporter.

‘Top Wijven’ is een inspiratieboek over drijfveren, dromen, angsten, dilemma’s, keuzes en successen in het leven. In de interviews vertellen de vrouwen over hun achtergrond, hun persoonlijke ontwikkeling en wat hen inspireert en drijft in het leven. De verhalen zijn los van elkaar te lezen en via een korte inleiding en introductie bij iedere vrouw, weet je snel wiens verhaal je als eerste wilt lezen. Ieder verhaal wordt afgesloten met een treffend gedicht en een aantal one-liners. De kleurrijke vormgeving met mooie foto’s en inspirerende teksten maakt het boek een feest om te lezen.

De boodschap van Top Wijven

Met haar boek hoopt Diana mensen niet alleen in hun hart te raken, maar hen ook aan te sporen om meer vanuit hun hart te leven. Dat maakt mensen namelijk niet alleen gelukkiger, maar draagt ook bij aan een mooiere wereld. En daar willen wij natuurlijk graag een handje bij helpen… Daarom geven we nu 3 exemplaren van Top Wijven weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken 🙂 .

Koop het boek Top Wijven online bij Bol.com.

Winnen?

Maak kans op één van de drie exemplaren die MamsatWork mag weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande ‘spelregels’ te volgen.

 • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Top Wijven met hierin je adres en waarom je graag dit boek wilt winnen
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
 • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

De winactie loopt topt en met 1 juni. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Lees ook: Over inspirerende vrouwen gesproken; Oprah for president?

1 gedachte over “Top Wijven: een top boek vol persoonlijke verhalen van inspirerende vrouwen”

 1. Avatar foto
  Ramona Sikkes

  Super om te horen dat ik 1 van de winnaars ben!

  Ik ben erg benieuwd naar het boek en weet zeker dat het me zal gaan inspireren.

  Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven