Très cool met Barts!

En..zijn jullie al gezwicht? Nou, ik wel! De verwarming staat aan.
Brrrr…zo vlieg je van een heerlijke nazomerdag in een frisse herfstdag.
Natuurlijk, de herfst heeft ook zeker zijn charmes: de mooie herfstkleuren aan de bomen, paddenstoelen, lekker rondstruinen in de bossen, de regen tegen het raam en jij met een lekkere kop thee en een goed boek op de bank.

Nummer16 Barts1Maar die kou he..en het zal er de komende tijd niet beter op worden vrees ik. De winterjassen hangen alweer klaar. Maar het wordt ook weer tijd om je vast te verdiepen in de winteraccessoires zoals een muts en sjaal.
Ik ben namelijk iemand bij dat belletje pas gaat rinkelen wanneer het (bijna) te laat is. Wanneer de weersvoorspelling echt vrieskou aangeeft en ik in blinde paniek bedenk dat ik die accessoires nog niet in huis heb en al het leuk al is uitverkocht. (Idem dito met snowboots trouwens, want ja, daar zijn de kids een jaar later wel weer uitgegroeid).

 

 

De hoogste tijd dus voor een trendy muts en sjaal van Barts! Nummer Zestien heeft een uitgebreide collectieNummer16 Barts2 mutsen, dassen en handschoenen voor dames, heren én kinderen. Elk jaar brengt Barts opnieuw een unieke collectie winteraccessoires zoals mutsen, dassen en handschoenen, aangevuld met prachtige hoeden, petten, hippe oorwarmers en poncho’s uit.

Veel mutsen en dassen van Barts zijn handgebreid. Steek na steek zorgen ervaren handen voor een authentiek en levendig product dat nooit door een machine evenaart kan worden. Zo krijgt elke sjaal en muts zijn eigen unieke karakter. De wanten, handschoenen en skigloves zorgen ervoor dat je handen lekker warm blijven en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uni kleuren, zelfs denim en goudkleurig!

Nummer16 BartsTotaal

 Leuk weetje! : Barts is als merk ooit begonnen op het strand van St. Tropez met de verkoop van shorts. Nu zijn ze uitgegroeid tot Europa’s grootste en toonaangevende merk van winteraccessoires.

 

In de webshop van Nummer Zestien shop je eenvoudig jouw favoriete Barts winteraccessoires.

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven