Tuck-Inn beddengoed, ideaal voor baby’s en kids die zich bloot trappelen

Trappelt jouw kleintje zichzelf en papa en mama wakker? Dan is Tuck-Inn beddengoed wat voor jullie! Slaap is ontzettend belangrijk voor kindjes. En minstens net zo belangrijk voor hun ouders, die ook pas rust vinden wanneer hun baby’tje ligt te slapen. Toch zijn niet alle kinderen even rustig in hun slaap. Trappelt jouw kleintje regelmatig zijn of haar voetjes bloot? Dan kan een Tuck-Inn dekentje uitkomst bieden. Maar ook voor grotere kinderen is dit praktisch! En wij mogen iets van dit mooie merk weggeven! Dit stylish beddengoed wil ieder kind wel in zijn slaapkamer toch?!

tuck-inn beddengoed

Slaap kindje slaap

Als je papa of mama bent, weet je dat kindjes één grote hobby hebben: slapen. Oké, afgezien van eten dan 😉 . Tot 3 maanden slapen baby’s zelfs zo’n 16 uur per dag (als alles meezit). En tijdens die slaap gebeurt er stiekem nog een heleboel. Ook met de oogjes dicht, ontwikkelt je baby zich namelijk aan een stuk door! Work in progress, zelfs tijdens de slaap dus. Waar slapen bij papa vooral snurken inhoudt, is dat bij jullie kindje een heel ander verhaal!

Het belang van slapen voor je baby

Baby’s die net op de wereld zijn maken pas écht een hoop eye-openers mee. En hoe verwerk je die, als je er nog met niemand over kan praten? Precies: in je slaap. Lekker met de oogjes dicht. Dat verwerken gebeurt terwijl je kindje droomt. Ook worden tijdens de slaap nieuwe verbindingen in de hersenen gelegd: al slapend wordt je baby dus steeds ‘slimmer’. Bovendien kan je schone slapertje tijdens rustfases goed groeien. Het lichaam herstelt zich en er wordt meer bloed gestuurd naar de zich ontwikkelende spieren. Een schoonheidsslaapje kan je het dus niet meer noemen: slapende baby’s zijn keihard aan het werk!

Ook de spieren van je kindje worden tijdens de slaap gewoon aan trainingen onderworpen. Echte fitness kan je het nog niet noemen, maar er wordt heel wat gerekt en gestrekt. Daarom kunnen sommige baby’s trappelen in hun slaap, of zelfs hun bedje door kruipen. En dat eindigt dan weer in onaangenaam wakker worden (ook voor paps en mams).

Tuck-Inn beddengoed

Voor ouders van actieve slapers (en ouders die gewoon van mooie spulletjes houden 😉 ) is er Tuck-Inn beddengoed van Witlof for kids. Hoewel niet alle kindjes van witlof houden, zal het dit keer ongetwijfeld in de smaak vallen. Witlof for kids is een oerhollands merk, opgezet door twee mama’s. Wie kan er nou beter producten voor kinderen ontwikkelen dan moeders? Deze ervaren én slimme mama’s bedachten Tuck-Inn beddengoed. Aan de lakentjes en dekentjes is een elastieken rand bevestigd, waardoor het beddengoed altijd strak ligt en niet door kleine kindervoetjes kan worden weg getrappeld aan de onderzijde. Er is keuze uit verschillende (hele mooie!) designs. Je kan kiezen voor Tuck-Inn dekentjes, lakentjes en 1-persoons beddengoed voor als je al een wat oudere trappelaar in huis hebt.

Zo zijn er nog genoeg oudere kinderen die zichzelf helemaal bloot ‘schoppen’. Joyce vertelde me nog dat ze dat altijd zo vervelend vindt. Ze dekt Lotte dan ook altijd weer opnieuw toe in de avond, maar ’s nachts is ze daar niet bij natuurlijk. Zo’n Tuck-Inn is dan super handig! Heb je een kindje wat fervent het dekbed naar beneden of opzij slaat… dan kan de Tuck-Inn je niet volledig van dienst zijn, maar juist als de onderzijde altijd los ligt, dan is dit een fantastische oplossing!

Voor het Tuck-Inn beddengoed worden uitsluitend materialen gebruikt die de gezondheid van je kind niet kunnen schaden. Vooral een babyhuidje is ontzettend gevoelig, omdat ook die nog in ontwikkeling is. Altijd oppassen met nieuw beddengoed dus, en zeker even uitwassen. Gelukkig hoef je je bij Tuck-Inn beddengoed geen zorgen te maken om allergieën en irritaties.

Tip: Je vindt Tuck-in Beddengoed onder andere ook bij Babypark.

Ook fijn voor mama’s

Niet alleen je kindje zal blij zijn met Tuck-Inn beddengoed, ook voor mama’s biedt het uitkomst. Die hebben geen last van losliggende lakentjes, en maken bovendien in een handomdraai het bedje op. En producten die het huishouden makkelijker maken zijn altijd meegenomen, toch? Oh, en hadden we al gezegd dat zo’n Tuck-Inn dekentje ook een hele mooie eyecatcher voor de babykamer is? Bovendien zal je, last but not least, zelf ook vast beter slapen als de slaap van je kindje wat rustiger is.

Winnen?

Wil jij graag een Tuck-Inn 1-persoons dekbedovertrek winnen? Wij mogen er van Witlof for kids eentje weggeven! Laat ons hieronder in een reactie weten waarom juist jouw kleine kind wel zo’n dekbedovertrek kan gebruiken. En wie weet slaapt jouw spruit binnenkort wel – heel rustig! – onder een Tuck-Inn dekbedovertrek van Witlof for kids!

Let op: deze winactie is verlopen. De winnaar heeft bericht gehad.

92 gedachten over “Tuck-Inn beddengoed, ideaal voor baby’s en kids die zich bloot trappelen”

 1. Wat een ontzettend goed idee zo’n dedbedovertrek, een uitkomst voor mijn kleinzoon en zijn ouders zullen er ook heel erg blij mee zijn, blijft hij lekker warmpjes liggen!

 2. Jaa deze zou ij graag winnen voor mezelf ☺ mijn kleine (grote) man die zich altijd onder dekens vandaan weet te draaien….helaas wil hij in een slaapzak echt niet meer slapen, en maakt hij ons 1 of 2 keer per nacht wakker omdat hij het koud heeft (gek hè zonder deken).

  Ben benieuwd of het echt werkt!!!

 3. Mijn zoontje krijgt het altijd voor elkaar om de dekens van zich af te trappen. Ben erg nieuwsgierig of dit wel blijft zitten. En het is nog een mooi overtrek ook!

 4. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, ze is nog al bewegelijk in bed, dit zou ideaal voor haar zijn, vooral in winter, dat ze lekker warm blijft.

 5. Avatar foto
  Nynke Greydanus

  Wat een uitvinding! In ons slecht geïsoleerde en dus ’s nachts koude huis, klikt het geregeld: “Mam, mn deken is los!!” Wat zou het heerlijk zijn om dat niet meer te hoeven horen midden in de nacht, omdat onze zoon lekker ingestopt blijft liggen! Dus driedubbel plezier: zoon heeft het niet meer koud, ouders hoeven hiervoor hun bed niet uit en dochter wordt niet wakker van het geroep!

 6. Dit is de oplossing voor mijn jongste kleindochter, die regelmatig bij mij logeert. Nooit meer losgewoeld liggen. Dit dekbedje is een ware oplossing. Nooit meer blootschoppen in bed.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 7. Hoe tof! Deze giveaway & komt als geroepen! Wij gaan binnenkort verhuizen & dan krijgen onze kids beide een nieuw kamertje. ‘ avonds als we gaan kijken, liggen ze altijd helemaal ondersteboven in bed ( ik zou eigenlijk een foto willen toevoegen aan dit bericht, komisch gezicht). Mama of papa komt ze dan altijd even toe dekken voordat we gaan slapen. Echt een typisch geval van helluupppppppp & erg welkom 😉 Ons dochtertje slaapt nog in een ledikant, maar ons zoontje heeft een groot bed. Het lijkt ons voor hem super tof zo’n ontzettend mooi en praktisch dekbed! Wie lof joe! ?

 8. Avatar foto
  mireille de Geus- van Oostveen

  Zou erg handig zijn voor mijn zoon! Die krijgt het voor elkaar om het dekbed elke nacht zoveel te draaien dat de onderkant boven zit hahaha Dit dekbed overtrek zou ik heel graag winnen voor mijn draaikont 😉

 9. Wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee voor het zoontje van mijn best vriendin . Slaapt heel slecht omdat hij wakker word van de kou omdat hij zijn dekkens kwijt is .ik gun dit ventje van 3 een goede nachtrust onder een Tuck-Inn dekbedovertrek van Witlof for kids!

 10. Heel graag voor onze dochter Floortje. Ze valt op haar buik in slaap. Daarna draait ze in haar slaap op haar rug en neemt gedeeltelijk haar deken mee. Ze wordt als het ware een wrap. Nu is ze ook om op te eten maar zo slapen is natuurlijk niet prettig. Daarom zouden we deze graag willen winnen. (Ik had al een reactie geplaatst maar zie deze nergens staan, hopelijk nu geen dubbele reactie.)

 11. dit zou perfect voor mijn zoontje zijn die binnenkort op een grote bed gaat slapen zodat hij lekker rustig en heerlijk kunnen slapen maar wij ook waar we erg van houden.

 12. Vind deze heel erg mooi en practisch.. Maak heel graag kans. Mijn kleine meid zal deze net als ik heel mooi vinden en super graag onder willen liggen

 13. Avatar foto
  centine blaakman

  Voor mijn neefje Jasper! De kleinste bink van de familie mag snel een keer bij ons komen logeren. Met zo’n mooi fijn dekbedje slaapt hij ook buiten de deur heerlijk.

 14. Ik zou dit Tuck-Inn dekbedovertrek graag voor mijn dochtertje willen winnen. Ze slaapt erg wild. Ze ligt elke keer weer anders, en ergens anders in bed, meestal bovenop de dekens.

 15. Mijn zoontje gaat zeer binnenkort over op groot bed met dekbed in plaats van slaapzak dus die overgang zou met dit dekbed ideaal zijn

 16. Onze dochter gaat langzaam van ledikant naar gewoon bedje. En dan wordt het ook tijd om gedag te zeggen tegen haar slaapzak en onder een echt dekbed te gaan slapen. En hoe gaaf zou het zijn als ik haar kan verassen met zo een gaaf dekbedovertrek.

 17. Avatar foto
  Yolanda Landman-Breebaart

  Mijn kleinzoon, Tygo, ligt elke nacht onwijs te woelen en daarom vaak onder het dekbed vandaan. Ik zou hem nu denk ik een erg groot plezier doen met zo’n prachtig dekbed waaonder hij lekker warm blijft liggen!

 18. IK moet altijd voorlezen in bed….en dan slaapt de kleine eindelijk in…met deze spiralen op het dekbed wellicht eerder door hypnose…hahahah

 19. Avatar foto
  Corry van Ginhoven

  Zou zo’n dekbed de oplossing zijn onze lieve Teun? Hij is ‘niet helemaal gezond’ en kan snachts zo boos trappen met z’n beentjes dat hij eigenlijk altijd bloot komt t liggen…. Wie weet! Ik ding graag mee…. ♡☆

 20. Dat oker geel is gewoon een prachtige kleur! Mn dochtertje heeft een lichttintje dankzij haar indonesische oma, hierdoor staat dat okergeel echt heel erg mooi bij der.

 21. Avatar foto
  Erika van koert

  Ja graag! Mijn dochter van 5 kwam tot vorig jaar nog 3x per nacht. Als baby zijnde voor voedingen en de laatste jaren omdat ze zichzelf bloot trapt. Al van alles geprobeerd maar losse dekentjes er overdwars omheen krijgt ze ook los. Inmiddels slaapt ze iets rustiger maar wordt toch nog een paar keer per week wakker zonder dekens.

 22. Wat een fantastische uitvinding. Onze kleine meid is een echte zoals wij dat noemen, Talterkont. Zo druk als ze overdag speelt en springt en danst, zo druk is ze snachts nog. Ze ligt denk ik 80 a 90% van de nacht boven de dekens en ik haal haar altijd koud uit bed dus dit zou ideaal zijn

 23. Avatar foto
  Lili Lindenaar

  Oh, dat zou geweldig zijn voor mn slaapwoelwatertje, gek op zn bed en gek op mooie dekbedovertrekken… hier maken jullie m echt heel blij mee 😉

 24. Wat en handige uitvinding, dat hadden we veel eerder moeten weten! Elke ochtend een dekbed dat half op de grond hangt en een paar koude voeten. Dit dekbed gaat zorgen dat het een lekker warme winter wordt!

 25. Wat een mooi(e) design(s)! Dit is Witlof waar wij zeker wel van houden!
  Mijn kleine meid gaat sinds kort naar school en begint toch al wel heel rap een grote meid te worden. Wanneer een vriendinnetje komt spelen wordt zelfs haar slaapkamer fanatiek opgeruimd, zonder dat mama erom hoeft te vragen, hihi. Zulk stijlvol beddengoed mag dan eigenlijk niet ontbreken! 😀

 26. ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter, regelmatig ligt haar deken op de grond en word ze met koude voetjes wakker.

 27. Wat een uitkomst, je moet er maar op komen! Zelf loop ik iedere keer te hannessen met die instopstrook die maar niet blijft zitten maar dit zou echt de redding zijn!

 28. Ik zou het graag voor mijn zoontje willen winnen, die nu net 3 is. Hij draagt geen slaapzak meer, helaas en ‘snachts altijd zijn deken kwijt en roept hij net zo hard en lang totdat ik kom en inmiddels ook mijn dochters wakker zijn. Ik hoop dus voor hem, mijn dochters en mezelf een betere nachtrust!! Bovenal ziet het er geweldig uit!!

 29. Wauw! Dat zou te gek zijn voor ons mannetje! Komende week verhuizen we en krijgt hij een nieuwe kamer! Ik hoor veel goede verhalen en wil dolgraag zelf ervaren hoe het bevalt. Ons draaikontje trekt alles los in zijn slaap, hopelijk is het met deze mooie overtrek verleden tijd! Duim duim duim!

 30. Avatar foto
  Miekske Dingens

  Dit lijkt me echt ideaal, onze kapoen is nogal een wriemelgatje, dat heel veel beweegt, wordt steeds wakker omdat ie afkoelt. Hierdoor heeft zowel hij als mama en papa wel eens hele slapeloze nachten.
  Dus ik ben heel benieuwd, of dit ons zou kunnen verderhelpen! <3

 31. Avatar foto
  Nicole Beentjes

  Onze oudste Dex van net 3 slaapt al een tijd in zijn grote bed en dat gaat vanaf dag 1 al vrij soepel op 1 ding na … 1 van ons (lees; mama. 😉 ) moet zo’n drie keer per nacht de dekens goed leggen want meneer heeft “kippenvels” zoals hij dat zegt.. een deken die blijft liggen hoe hij hoort lijkt ons een uitkomt en daarbij vind ik hem en SUPER mooi & stoer ▪️

 32. Dat zou echt heel fijn zijn. Zoonlief heeft nu een groot bed. Maar na drie meiden hebben we zoveel roze ovrtrekken dat hij het nu nog met zn te kleine peuterdekbed moet doen. Wat zal hij het stoer vinden om een eigen mooie grote dekbedovertrek te hebben

 33. Zo herkenbaar!!! Ik heb de verwarming tegenwoordig op zijn hoogst aanstaan bij mijn dochter op haar kamer en een onesie om te slapen. Maar nog is mijn meisje elke nacht ijskoud. Dit zou in dit huis de oplossing zijn… ik lus helaas geen witlof maar deze mag er zeker wel inkomen.

 34. Wij zijn net verhuisd en onze oudste zoon Ravi Senna (2,5 jaar) heeft zijn eigen kamer en een eenpersoonsbed gekregen! Hij is er ontzettend trots op, maar vind het nog wel spannend. Elke avond kruipt hij stiekem in ons bed en brengen we hem terug als hij slaapt. Hopelijk geeft het Tuck Inn eenpersoons dekbedovertrek hem de geborgenheid die hij nodig heeft. Geen koude voeten, geen losgewoelde deken, maar een stoer dekbed wat perfect in zijn grote jongens kamer past! XOXO

 35. Zoooo mooi dit dekbedovertrek!!! Daarom staat ie ook zo gaaf in mijn dochtertjes kamer?. En natuurlijk omdat ze heerlijk warm de winter doorkomt zonder koude voetjes….

 36. Yay! Toffe giveaway.. we love witlofforkids! Zou geweldig zijn voor het nieuwe bed van ons zoontje! Z’n kleine zusje slaapt al lekker warm onder een witloffje! ?

 37. Oh wauw wat leuk zeg! Ik zou dit dekbedovertrek dol graag voor mijn oudste zoon van 6 jaar willen winnen. Ondat het een hele onrustige slaper is. En doordat hij zo vaak wakker wordt en mama er ook in de avonden vaak alleen voor staat is dat soms wel erg vermoeiend. We zijn kamertje nu aan het re-stuken en daar zou dit super stoere dekbedovertrek helemaal bij passen! Deze mama gaat heel hard duimen!!!

 38. Zoooo mooi dit dekbedovetrek!!! En daarom zal ie ook zooooo gaaf staan in mijn dochtertje haar kamertje?. En natuurlijk omdat ze dan heerlijk warm de winter doorkomt zonder koude voetjes….

 39. Ja, ja ja! Wiebel- billen, draai-kontje en Willy woel. Stil liggen is er dus niet bij! Dit te gekke merk past bij mijn dochter! Wij willen er wel warmpjes bij liggen deze winter.

 40. Mijn dochtertje van 2 trapt iedere nacht weer haar dekbedje van zich af.. gevolg.. mevrouw wordt wakker en kruipt snel bij papa en mama in bed? Hier worden alleen wij niet zo blij van! Ik denk dat dit tuck in dekbed wel eens het doorslapen kan gaan bevorderen!! Ik ga heel hard duimen!!?

 41. Mijn oudste houdt zijn dekbed met zijn armen goed vast, maar als een echte kleine voetballer ligt hij net zo lang te schoppen totdat het half uit zijn bed hangt ipv zijn benen warm houdt! Duimen dus!!

 42. Wat een uitvinding! Wij doen graag mee voor onze oudste die bijna jarig is (7). Nog elke nacht wordt hij een of twee keer wakker (lees, staat aan ons bed) omdat z’n beddengoed scheef zit, van bed gevallen is, helemaal gedraaid zit. Met nog 2 kinderen in huis wordt t nu wel eens tijd dat hij en wij de nacht kunnen doorslapen? Daarnaast past het prachtig bij de zwart-witte kamer die we nu voor hem maken! Toitoitoi!!

 43. Avatar foto
  Nicole van Dongen-Monsieurs

  Wat een supertof artikel over witlof for kids? wat zou een heerlijk tuck in dekbedovertrek fantastisch zijn voor mijn dochtertje Lilly. Lilly is een echt wiebelkontje en nu ze bijna overgaat van haar ledikantje naar een peuterbedje zou dit gave dekbedovertrek helemaal super van pas komen. Ik zie haar al heerlijk wegdromen, wat zal ze heerlijk rustig slapen, en papa en mama ja die ook?☺️?❤️

 44. Omdat onze zoon van ruim 2 in een mooi groot bed slaapt en over 6 maanden grote broer wordt. Als dit een succes is bij hem gaan we ook zeker voor onze baby er 1 aanschaffen.

 45. Witlof is dé oplossing voor mijn zoontje!
  Een hele hoop geprobeerd maar geen enkel beddengoed blijft goed zitten en ik vind het zo eng dat ik ’s nachts meerdere malen check of het beddengoed wel goed ligt.
  Dit zou perfect zijn voor mijn zoontje en mijn nachtrust 😉

 46. Super leuk voor onze kleine meid die binnenkort naar een groot bed gaat. En zo’n gave tuck in heeft ze nu in de ledikant en blijft heerlijk warm omdat ze deze niet kan los trappen. Super ook weer voor haar grote bed straks!

 47. Avatar foto
  Annuska Jongmans

  Heerlijk voor onze zoon van 6 dan staat hij niet drie keer per nacht naast mijn bed in de vorm van een ijsblokje…….
  Welkom nachtrust kom gerust eens vaker langs ?

 48. Avatar foto
  Sanne Jasperse

  Wat een uitvinding zeg!
  Hier wordt toch elke moeder blij van?
  Onze kleine Joep slaapt nogsteeds in een trappelzak, omdat hij zich anders bloot woelt midden in de nacht.
  Het frustreerd hem, nu hij kan lopen, alleen enorm dat zijn voetjes “vast” zitten in de zak.
  De winter duurt nog zo lang en dit zou voor ons zo’n enorme uitkomst zijn.
  Niet meer huilend wakker worden, innig verstrengeld in de trappelzak, maar lekkere warme nachten doorslapen.
  Fijn voor papa en mama, maar vooral fijn voor onze kleine man.

 49. Voor ons mannetje die op 6 december 3 word en binnenkort een groot bed krijgt! Het is een kleine draaitol in zijn bedje, dus dit zou super zijn om te winnen!

 50. Aaahhh ik zit hier niet te vertellen dat hij nadat ik hem heb ingestopt alweer na 10 sec volledig draait in bed en plof….bovenop zijn dekbed…daar sta je dan, want hij is diep in slaap. Missie dekbed weer niet geslaagd. Dussss wat een uitkomst dit, wij gaan flink duimen dat wij gaan winnen!

 51. Avatar foto
  Manon van Leijenhorst

  Ooo jaaaaa!!! Niet meer midden in de nacht een 4 jarig popje die naast me kruipt omdat haar dekbed van het bed is af gegleden. Want hoe lief ik haar ook vind…2/3 van mijn bed word dan ingepikt en pas als ze weer diep slaapt kan ik haar terug brengen….

 52. Onze zoon houdt er van om helemaal onder de dekens te kruipen, want dat is lekker warm. Daarbij trekt hij ook heel vaak zijn voeteneind los en dat is weer zo koud. Het is dus nooit goed 😉 Ook al is hij bijna 9, dit blijft een vervelend gebeuren. Maar nu dus niet meer, met een éénpersoons-dekbedhoes zou hij (en dus wij ook) heel blij blij zijn.

 53. Zeer welkom hier voor mijn 4 jarige zoontje die alle kanten oprolt in zn slaap, en zonder dekbed ligt te slapen. Vooral nu de koude nachten aanbreken zou deze overtrek heel goed van pas komen! ????

 54. Mijn vriend zijn dochtertje isa slaapt altijd in haar slaapzak. Binnenkort willen we een grote meiden bedje voor haar kopen. Dan zal tuck-inn beddengoed goed van pas komen zodat ze het gevoel heeft nog in haar slaapzak te liggen.

 55. Wat een slim idee. Mijn zoon rolt en wiegt zichzelf nogsteeds in slaap (hij is bijna 4) en ligt daarom regelmatig deels zonder deken. Dit klinkt als een goede oplossing. Hij kan nogsteeds wiegen maar dan blijft hij lekker warm onder de dekens.

 56. Wat een uitvinding! Dit is voor mijn draaikont echt een super oplossing! Ze ligt soms met dekbed en al op de grond, ons woelwatertje.

 57. Ingenieus idee zeg, wow! Mijn oudste zoon vindt het maar moeilijk om zijn dekens te laten liggen. Hij kan zo wild zijn in zijn slaap! Zo’n mooi 1 persoonsdekbed zou hier heel welkom zijn

 58. Wauw wat een gave actie! Onze jongste knul van 6 mnd oud is een echte wiebelaar en eindigt altijd met losse lakentjes. Met als gevolg een baby die door het bed kroelt maar slapen ho maar ?
  Dit zou een uitkomst zijn voor hem (en ons)! En past ook nog eens super bij zijn kamertje! ??

 59. Mijn dochter kruipt heel het bed door in haar slaap. Elke ochtend vind ik jaar dekens ergens anders. Ik zou graag willen winnen zodat ze in haar nieuwe bedje ook een nieuwe dekbedhoes heeft die niet zomaar van haar afgaat!

 60. Ik zou ontzettend graag dit dekbedje willen winnen. Mijn dochter van 3.5 schopt de dekens regelmatig af. Ook voor ons tweede kindje dat we in april verwachten lijkt dit mij echt een uitkomst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven