Ik ga voor leuke kuipstoeltjes, maar toch kom ik weer met iets anders thuis

Ken je dat? Dat je voor een aanbieding de deur uitgaat naar een specifieke winkel omdat je dat product graag wilt hebben en uiteindelijk terugkomt met een veel duurder artikel? Bij ons gebeurt dat nog al eens, zo ook deze keer bij de Kwantum toen ik op zoek ging naar tuinmeubelen in de aanbieding.

Je wordt helemaal lekker gemaakt met al die reclames in folders, maar ook online. De folders krijg ik inmiddels al niet meer in de brievenbus, maar online word ik nog regelmatig gespamd met allerlei aanbiedingen. Ook hele leuke overigens 😉 . In verband met onze verhuizing was ik nog op zoek naar mooie tuinstoelen voor bij de eettafel buiten. Naar aanleiding van een reclame uiting op Facebook kwam ik voor tuinmeubelen bij de Kwantum terecht. Super leuke kuipstoeltjes voor buiten die ook nog eens in de aanbieding zijn. Aangezien ik mijn tuin het allerliefst gebruik om in te loungen, had ik dus een missie! Hoppa de auto in dus naar de Kwantum om in te slaan. Kunnen we straks tijdens de verbouwing in ieder geval ook even lekker buiten zitten in de tuin.

tuinstoeltje kwantum

Tuinmeubelen bij de Kwantum in de aanbieding

Zo gezegd zo gedaan. Bij de Kwantum aangekomen word ik eerst tegengehouden door heel veel leuke accessoires in de winkel. Leuk voor een beetje kleur in je interieur. Veel van wat ik zie vind ik superleuk en in gedachten ben ik mijn huis alweer aan het restylen. Frank zucht. Hij trekt me nog net niet aan mijn shirt mee de winkel door, haha.

Aangekomen bij de afdeling tuinmeubelen van de Kwantum zien we de kuipstoeltjes staan. Ze zien er hartstikke leuk uit. Er staat overigens een hele rij met tuinstoeltjes voor bij de eettafel, dus wat doe je dan? Juist. Dan ga je ze allemaal even bekijken en uitproberen. De kuipstoeltjes die in de aanbieding zijn blijken echter lang zo lekker niet te zitten als de andere tuinstoelen die we testen. Tja.

tuinmeubelen kwantum aanbieding

En ook al ga ik naar de Kwantum toe met het idee dat ik liever niet teveel geld uit wil geven voor nieuwe tuinstoelen… ik wil natuurlijk wél een beetje kwaliteit én lekker kunnen zitten. Na even heen en weer dralen, zitten, staan en weer zitten is het ei gelegd. We gaan toch voor de duurdere tuinstoelen, ook al zijn deze niet in de aanbieding. Scheelt toch weer behoorlijk als je 8 stoelen wilt hebben.

Zucht. Story of my life. In plaats van € 232,00 ben ik nu zonder aanbieding uiteindelijk € 440,00 kwijt voor de tuinmeubelen van de Kwantum, want tja… een klein kussentje erin zit ook wel zo lekker.

Aanbieding trekt je naar binnen

Uiteraard ben ik superblij met mijn nieuwe olijfgroene stoelen daar niet van, maar ik vind het zo stom van mezelf dat ik me iedere keer weer door zo’n aanbiding laat lokken. Ik weet best dat hetgeen wat in de aanbieding is over het algemeen niet hetgeen is waar ik -qua smaak of kwaliteit- voor val.

Afijn, ze hadden geen 8 stuks in de winkel, dus ik heb ze besteld en mag binnenkort weer opnieuw naar de Kwantum om ze daadwerkelijk in te laden. Want die bezorgkosten van € 30,00 daar pieker ik niet over. Ik rij wel een keer op en neer. Met het gevaar dat ik weer bij de accessoires blijf steken en niet alleen met de tuinstoelen de winkel uit ga 😉 .

Wie van jullie herkent dit nog meer?

2 gedachten over “Ik ga voor leuke kuipstoeltjes, maar toch kom ik weer met iets anders thuis”

  1. Wat dat betreft ben ik geen typische vrouw. Ik ben absoluut niet makkelijk te verleiden. Ik ga naar de winkel met een duidelijke doel en de rest kan ik weerstaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven