Turkije, hot or not?

Paradijsjes voor de kids

De boekingsperiode voor de zomervakantie van 2015 staat op het punt van beginnen en waar kun je je vakantie nou beter vieren dan in een gloednieuw kinderparadijs aan de Turkse kust? Er zit natuurlijk een groot verschil in hoe mensen hun vakantie willen vieren, maar als je ‘into’ de all inclusives bent, dan moet je toch ècht even verder lezen. Een vakantie in Turkije is echt een aanrader!

Jaarlijks worden er vele kasten van hotels bijgebouwd en ook aankomende zomer zullen er een groot aantal hotels hun deuren openen. Zoek je de meest kindvriendelijke hotels? Deze eer komt toe aan de hotels Royal Taj Mahal en Water Side Deluxe Resort. Beide hotels liggen in de badplaats Side aan de Turkse Rivièra. Hier vind je een schitterend lang zandstrand om de nodige uurtjes op door te brengen. De stad zelf beschikt over een historisch centrum met opgravingen die door de grootte en hoeveelheid veel indruk zullen maken. In de nabije omgeving liggen daarnaast de watervallen van Manavgat die eigenlijk ook niet overgeslagen mogen worden.

Royal Taj MahalRoyal Taj Mahal
In dit gloednieuwe hotel kun je op zeer luxe wijze vakantie vieren. Het verblijf in dit vijfsterrenresort is op basis van een ultra all inclusive concept. Dit houdt in dat drankjes 24 uur per dag voor het grijpen zijn en dat daarnaast ook op zo goed als elk moment van de dag buffetten, snacks, gebak en ijsjes klaarstaan. Rijen om eten en drinken te halen zullen hier overigens niet gevonden worden. Er is namelijk de keuze uit 9 verschillende bars en 6 restaurants. Hotel Royal Taj Mahal is echter pas echt speciaal door het aantal faciliteiten voor zowel volwassen als kinderen. Het hotel beschikt over maar liefst zes(!) zwembaden waarvan er twee met waterglijbanen zijn. Verder is er voor de kids een speeltuin met trampolines, een speelhal, een miniclub en dagelijks animatie. Er worden bijvoorbeeld piratendagen, sporttoernooien en bakwedstrijden georganiseerd terwijl de ouders lekker kunnen genieten van sport, wellness, of lekker luieren. WiFi is gratis bij dit hotel en dit is slechts een van de vele services die bij dit hotel worden aangeboden.

Water Side Deluxe ResortWater Side Deluxe Hotel
Het Water Side Deluxe Hotel doet maar weinig, zo niet niets onder voor hotel Royal Taj Mahal. Dit hotel is te vinden in een bosrijke omgeving direct aan het strand van Side. Het verblijf is zoals bij de meeste Turkse hotels op basis van all inclusive en het enige wat je hier nog hoeft te doen is genoeg uitrusten en ‘nietsen’. In tegenstelling tot het uitrusten zorgen een groot zwembad, een speeltuin en de miniclub/animatie ervoor dat de kinderen zich in ieder geval geen moment van de dag hoeven te vervelen en lekker de hele dag bezig kunnen zijn. Verder beschikt het hotel over een tennisbaan, een fitnesscentrum en een wellnesscentrum zodat de volwassenen ook nog iets anders te doen hebben dan de liggen op een ligstoel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven