TV-serie de Jacht nu op dvd verkrijgbaar, bloedstollend en verslavend

Sinds kort is seizoen 1 van de TV-serie de Jacht op dvd verkrijgbaar. Joehoe! Een fijne makkelijke manier om een lekkere binge-watching avond te hebben. Zonder dat je afhankelijk bent van je netwerk en dus zonder dat je risico’s loopt op een ‘kink in de kabel’. Als je kids tenminste op bed liggen en ook daadwerkelijk slapen, wat met de hitte van de laatste tijd geen garantie is bij ons 😉 .

tv-serie de jacht

TV-serie de Jacht op dvd

Afijn. Ik heb de TV-serie de Jacht afgelopen Mei en Juni enige keren voorbij zien komen. Maar sinds dat wij een puber in huis hebben staat dit garant voor tv-gebruik-discussie. Hij wil niet zien wat wij willen zien en (uiteraard) andersom. En 20.30 is tegenwoordig toch echt te vroeg om meneer naar bed te sturen. Soms slagen onze pogingen om hem te verleiden om op zijn kamer tv te kijken. Maar gezellig is natuurlijk anders.

Dus… mijn oog werd al snel getrokken door het bericht dat de TV-serie de Jacht op dvd uitgebracht zou worden. Eindelijk op ons gemak gaan zitten wanneer het ons uitkomt. Niet afhankelijk van de grillen van Zoon. En niet afhankelijk van ons netwerk wat de laatste tijd wel eens wat kuren vertoont. Gewoon een dvd-tje afspelen, wat popcorn of chips erbij en lang leven de ontspanning!

Waar gaat de Jacht over

Of nu ja… ontspanning? Al gauw zit ik op het puntje van mijn stoel als er in het bos een lijk van een jonge vrouw wordt gevonden. Lea Smid, een jonge rechercheur krijgt de zaak toegewezen. Grappig, ze doet me een beetje denken aan die rechercheur van de Bridge (maar dan aantrekkelijker). Een serie op Netflix die we ook met veel plezier (en haperingen) hebben gekeken.

Lea (Loes Haverkort) schakelt een ex-forensisch psycholoog in, Thomas de Wolf (Fedja van Huêt). Als ijzersterk duo gaan zij samen deze zaak te lijf. Dat ze daarbij nog wel eens afwijken van de standaard methodieken van een normaal politie onderzoek maakt de TV-serie wat mij betreft een stuk aantrekkelijker.

TV-serie de Jacht is een remake van de de Deense serie Den som draeber (Those who kill). Misschien dat ik daarom ook direct het vergelijk met de Bridge trok, want ook dit is een Deense serie 😉 . Loes werd voor haar hoofdrol in deze serie genomineerd voor een Gouden Kalf dus dat geeft weer hoe het niveau ligt.

Winactie de Jacht

Ook in voor een avondje binge-watchen, of gewoon lekker kijken wanneer je daar zin in hebt? Wij mogen 3 dvd’s met seizoen 1 van deze bloedstollende TV-serie weggeven. Laat ons in een reactie hieronder weten waarom juist jíj deze dvd moet winnen en deel dit bericht via onderstaande social media knoppen. De winactie loopt tot 20 Augustus 2016.

 

Geen geduld om de actie af te wachten maar gewoon lekker nu alvast bestellen zodat je je vermaak voor de vakantie al geregeld hebt? Hier kan je de dvd online bestellen.

39 gedachten over “TV-serie de Jacht nu op dvd verkrijgbaar, bloedstollend en verslavend”

 1. Avatar foto
  Sandy van der Kolk

  Ik heb deze serie op tv gemist en er wel goede dingen over gehoord/gelezen dus dat maakt mij wel nieuwsgierig. Heel graag maak ik kans op één van de dvd’s 🙂

 2. Avatar foto
  Linda Mastwijk

  Ik had de 1e aflevering gezien en vond het geweldig ! Omdat ik de volgende afleveringen niet kon zien had ik die opgenomen. Dacht ik…..dus niet, ik baal nog steeds als een stekker.
  Dus ik hoop dat ik de dvd win, heerlijk alles achter elkaar kijken !

 3. Ik heb weer wat gemist op de tv, maar wat een mooie kans om het alsnog te bewonderen.
  Wij zijn gek op bloedstollende series,

 4. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik ben erg benieuwd naar deze serie, ik heb deze serie nog niet gezien.
  Lijk me erg leuk om deze serie te bekijken !!.

 5. We gaan niet op vakantie en het regent nogal vaak. Dus lekker wandelen is er niet bij, en op tv komt ook weinig dat ik de moeite waard vind. We zouden héél graag deze serie kijken!

 6. Een beetje spanning en sensatie op een vakantiedag,
  Ik vind het altijd zo fijn als dat weer mag.
  Daarom maak ik graag kans op deze dvd,
  Daar beleef ik zeker zo’n ideale vakantiedag mee.

 7. Geweldig, dit lijkt me nu echt een mooie en spannende serie, die ik nog niet gezien heb. Zou het super vinden om zo de kans te krijgen om deze alsnog te zien.

 8. Als na een lange drukke dag,de kinderen eindelijk lekker slapen,ontspan ik me graag met een leuke serie op dvd.

 9. Omdat ik niet alleen de bekende tiener in huis heb die niet wil zien wat wij willen zien maar mijn partner werkt ook nog eens erg veel en slaapt daarom ’s avonds soms wel erg vroeg. Voor ons is het dus echt ideaal om een geweldige serie op dvd te hebben zodat we kunnen kijken wanneer het ons uitkomt, en hoe spannender hoe kleiner de kans dat hij ondertussen in slaap valt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven