Tv serie Oogappels: hoe perfect kan het leven met een puber zijn?

Als je zelf een (of nog erger: meerdere!) pubers in huis hebt, leent ook jouw leven zich ongetwijfeld wel voor het script van een dramaserie. De hormonen gieren door je huis terwijl die pubers “zichzelf aan het ontdekken zijn”. Hoe houd je dan als ouder nog grip op de situatie? In andere woorden: hoe perfect kán het leven met een puber eigenlijk zijn? In de nieuwe tv serie Oogappels volgen we meerdere ouders en hun puberale kroost. Opvoeden doen ze allemaal op hun eigen manier, maar ze hebben één ding gemeen: ze streven allemaal naar perfectie. En zodra je daar aan begint mét een puber in huis, levert dat meteen materiaal op voor een dramaserie.

Gisteren begon eindelijk de langverwachte tv serie Oogappels! In dit blog lees je meer over wat je van de serie kan verwachten.

tv serie oogappels

Pubers? Drama!

De nieuwe tv serie Oogappels is vanaf donderdag 24 januari wekelijks te zien bij BNNVARA om 20.30u op NPO 1. Het is een dramaserie, dus geen reality tv… Al komt de problematiek behoorlijk dicht in de buurt van het echte leven.

Merkkleding, puberdagboeken, prestatiedruk, seks, drugs en social media: er speelt een heleboel in het leven van de pubers. En de ouders, die hebben het er maar druk mee. Herkenbaar? Dan voel je je vast helemaal thuis bij tv serie Oogappels.

Tv serie Oogappels

De serie is van dezelfde makers als Divorce en Gooische Vrouwen. We like! De humor kan je een beetje vergelijken met die van De Luizenmoeder… Al komt er in deze serie aanzienlijk meer drama voor. Wat wil je, met al die pubers. En ook de ouders kunnen er trouwens wat van! Scherpe humor wordt afgewisseld met serieuzere en spannende scenes. Maar er kan gelukkig genoeg gelachen worden.

De cast van tv serie Oogappels bestaat onder andere uit: Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Maryam Hassouni, Jeroen Spitzenberger, Eva Van der Gucht en Mike Libanon. Heel wat bekende namen dus, die in combinatie met de al net zo bekende scriptmakers vast weer een heerlijk stukje televisie gaan neerzetten. Ik heb de eerste aflevering al gezien en Joyce heeft hem opgenomen. Kijk je gezellig mee? Enne, laat je ons ook nog even weten of je ook genoten hebt?

Tv serie Oogappels wordt vanaf 24 januari iedere donderdag uitgezonden om 20.30u op NPO1. Heb je ze gemist? Dan zou ik ze zeker terugkijken!

De conversaties met mijn puber: veel oogrollen en zuchten… Maar ook veel lol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven