Hoe mijn blote borsten de aandacht trokken van Twan Huys

De meeste dromen zijn bedrog. Uitgenodigd worden door een bekend tv-programma? Een grote droom of kan zoiets werkelijkheid worden voor een gewone Brabantse? Mijn blote borsten hebben de aandacht getrokken van Twan Huys, maar wat nu?

Fan van Twan Huys

Yes! Mijn favoriete tv-persoonlijkheid is tegenwoordig iedere werkdag op tv. Al jaren ben ik stiekem fan van Twan Huys. In mijn ogen een aantrekkelijke, leuke man. Maar waar ik als een blok voor gevallen ben, is zijn stem. Zijn stem vind ik GEWELDIG! Hij spreekt duidelijk en dan die subtiele zachte G. Fantastisch!

twan huys blote borsten

Ik blijf thuis voor Twan Huys

Twan heeft het RTL late Night stokje overgenomen van Humberto Tan. Mijn zegen hebben ze bij RTL. Ik kijk het programma regelmatig. Ook toen Humberto het nog presenteerde. Humberto vind ik erg sympathiek. Alleen had ik soms wat moeite om hem te verstaan. Ik ben dus erg blij met de komst van Twan Huys! Helaas blijft niet iedereen thuis voor Twan Huys. De kijkcijfers blijven achter.

Interessante onderwerpen zoals topless zonnen

RTL Late Night brengt graag actuele, en voor de kijker interessante onderwerpen. Met zijn journalistieke achtergrond is het voor Twan Huys een eitje om de gesprekken met boeiende gasten te leiden. Ja ja, ik heb een hoge pet op van Twan.

Enorm verbaasd was ik dan ook toen ik een tijdje geleden benaderd werd door een aardige redactrice van het programma. Dat was op nationale topless dag…. Serieus. Ik heb het gegoogeld. Dit bestaat echt. Het nieuwe tv-seizoen was nog niet begonnen maar er werden een aantal proefuitzendingen gemaakt. Twan moest even wennen. Wennen aan zijn team, de studio en het licht. You go Twan! Een goede voorbereiding is het halve werk. Of ze me de volgende ochtend even mocht bellen. Ze had mijn blog gelezen over topless zonnebaden en vond mijn argumenten om niet topless te zonnen erg helder.

Wat was ik gevleid. Mijn blog van vorig jaar wordt dus goed gevonden op internet én Twan heeft interesse in mijn borsten. Twan Huys wist vast nog van helemaal niks maar hey, mag ik mijn fantasie eventjes laten gaan ?. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en de redactrice mocht me zeker bellen. Ze zal vast willen dat ik mijn argumenten om niet met de borstjes bloot te gaan, nog even nader toe licht. Dan kan Twan dit meenemen tijdens het gesprek.

Uitgenodigd in de studio bij RTL Late Night

Tot mijn grote verrassing werd ik niet gevraagd om wat achtergrondinformatie te verstrekken. Nee joh! Tijdens het telefoongesprek met de redactrice werd ik gelijk uitgenodigd om naar de studio te komen. Ik mocht aanschuiven bij Twan Huys! Mijn Twan! Om mijn argumenten zelf toe te lichten. Voorstanders van topless zonnen waren al gevonden. “Tegenstanders” niet. Wow! Mijn hart maakte een sprongetje! Twan wil mij! Hij wil met mij praten over blote borsten! Hij vindt het vast chique dat ik niet meer topless zon! Die Twan!

Kun je vanavond naar Amsterdam komen? De redactrice zette me weer met beide benen op de grond. Vanavond? Uh… nee. Ik woon en werk in het zuiden van het land en heb vanavond al een afspraak. Kak, dat gaat hem echt niet worden vandaag. Morgen kan ik wel. Maar ja, dan is topless zonnen zelfs voor een proefuitzending niet meer actueel.

De nieuwe side kick

Dat is jammer mevrouw Slegers, dan ga ik verder kijken. Tot ziens! Verslagen bleef ik achter. Was dit het dan? Dit was mijn grote kans om Twan te ontmoeten. Misschien was dit ook wel de kans om door te breken op tv. Want wie weet werd ik de ster van de avond. Werd ik gevraagd om de nieuwe side-kick van RTL Late Night te worden. Nu zullen we het nooit weten.

Maar wilde ik wel met mijn hoofd op tv? Oké, de proefuitzending waar het om ging, kwam niet eens op tv. Toch was ik benieuwd wat ik gedaan zou hebben als ik geen afspraak had.

Waarschijnlijk had ik een smoesje verzonnen. Schijterd die ik ben. Volgens mij zou ik alleen maar kunnen hakkelen en stotteren bij Twan Huys aan tafel. Van de zenuwen. En eerlijk. Een discussie over het al dan niet topless zonnen in een actualiteitenprogramma? Uit reacties op het blog weet ik dat er vrouwen zijn die hierover een hele sterke mening hebben. Dat heb ik niet.

Comfortabel bij Twan

Met mijn blog wilde ik alleen aangeven waarom ik het niet meer doe. Jarenlang heb ik met mijn blote borsten aan het strand gelegen. Nu ik me er niet meer comfortabel bij voel, wil dat niet zeggen dat ik een tegenstander ben van topless zonnen. Integendeel. Ik vind het prachtig. Maar om dit nu allemaal met “mijn” Twan te bespreken op de nationale tv en met felle voorstanders? Neuh.

Blijven dromen

Als je uitblinkt in iets, iets bijzonders hebt meegemaakt of ergens heel veel van weet, dan is een plek aan de tafel van Twan Huys geoorloofd. Toch niet omdat je niet meer topless gaat zonnen? Mijn droom is niet om een bekende Nederlander te worden, geen side-kick, geen doorbraak op de nationale tv. Wel droom ik ervan ooit een boek te schrijven. Waar het boek over moet gaan? Dat weet ik nog niet. De kans dat ik de hoofdpersoon een keer topless laat zonnen is groot. Wie weet mag ik dan alsnog in Twans programma. Om mijn boek te bespreken. Dat voelt vast wat comfortabeler. Net als zonnen met een bovenstukje aan.

Shutterstock foto van REALDEE

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven