Een tweede kind zou voor Bridget Maasland toch een optie zijn

Jaren heeft Bridget Maasland openbaar geroepen dat ze geen tweede kind zou willen. Ze had een fantastisch leven heeft zo met één kind, aldus Bridget. En dat kan zomaar natuurlijk, want de combinatie werk en moederschap is niet altijd makkelijk. Wellicht vond ze het fijner combineren met de zorg voor één kind in plaats van meerdere.

Toch lijkt de presentatrice daar nu enigszins op terug te komen. Of dat haar eierstokken weer beginnen te rammelen of dat ze inmiddels bedenkt dat een broertje of zusje wel leuk zou zijn, dat wordt niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze in het interview in de Kekmama aangeeft dat ze -mocht ze iemand tegenkomen die ze het vaderschap zou gunnen- zo weer aan het moederschap zou beginnen. Daarnaast geeft ze ook aan dat ze zich regelmatig alleen voelt.

tweede_kind

Credits: Bridget Maasland (instagram)

Een tweede kind in plaats van vier kinderen

Maar even terugkomend op een tweede kind. Mooi is het om te lezen dat je -jaren later-  toch weer een hele andere inschatting kan maken dan je daarvoor deed. Zo heb ik zelf altijd geroepen dat ik graag vier kinderen zou willen. Manlief is echter altijd enig kind geweest wat maakt dat we na een tweede kind bedachten dat het eigenlijk wel fijn is zo.

Ik ben niet zo van de kleine baby’s, dat schreef ik eerder ook al in een blog voor Relaxed Opvoeden en vind het heerlijk dat ze inmiddels iets groter zijn. Afgelopen weekend hadden wij twee meiden van twee en vier te logeren van vrienden. Gezellig, maar ook fijn toen ze weer gingen, haha. Dat bewijst voor ons maar weer dat het goed is zo en dat een viertal wellicht toch niet zo past bij ons 😉 .

Nu heb je het niet altijd voor het zeggen natuurlijk, maar stel dat je gewoon kon kiezen… voor wat voor gezinssamenstelling zou jij dan willen gaan? Zou jij gaan voor meer voor kinderen, of ook na een tweede kind ‘klaar’ zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven