Circle of Parents: makkelijk, veilig en duurzaam pre-loved kinderkleding

De impact van de kledingindustrie op onze aarde wordt steeds duidelijker. Zo kost de productie van een nieuwe, warme herfsttrui voor je kinderen, al gauw 3200 liter water*. Dit is zonde van het milieu, en daarnaast is het ook zonde van je geld om altijd maar nieuwe kleding te kopen. Je kinderen zijn namelijk zo wéér een maatje gegroeid waardoor je weer opnieuw naar de winkel mag. Een hele goede manier om slim om te gaan met kinderkleding is deze te hergebruiken. Dit kan nu super makkelijk en veilig met Circle of Parents. Zo kan je tweedehands kinderkleding verkopen óf kopen op een soort marktplaats-achtige manier, maar dan alleen voor kinderkleding.

tweedehands kinderkleding verkopen

Hoe wordt kinderkleding nu vaak hergebruikt?

Veel ouders hergebruiken al kinderkleding door in hun eigen vriendengroep kleding door te geven en te krijgen. Dit soort uitwisselmomenten zijn natuurlijk super gezellig, maar wat doe je als de maatjes toch niet meer helemaal goed op elkaar aansluiten, je een iets andere stijl hebt of dat ene merkjasje toch eigenlijk net te duur vond om zomaar weg te geven? Dan kan het een heel goed idee zijn om eens te kijken naar de mogelijkheden om online (tweedehands) kinderkleding te kopen en verkopen!

De bekende opties om online kinderkleding te kopen en verkopen zijn Marktplaats.nl en Facebook-groepen, alleen zoals je misschien weet is de kwaliteit van de kleding hier lastig in te schatten en zijn deze opties ook onhandig in gebruik. Het is natuurlijk goed voor het milieu en de gezinsrekening om tweedehands kinderkleding te kopen en verkopen, maar… de kleding moet wel van hele goede kwaliteit zijn en het mag niet teveel tijd kosten. Dit hebben David, Julius en Lucas zich ook gerealiseerd. Daarom hebben zij een prachtige webshop gebouwd specifiek voor het super makkelijk en veilig kopen en verkopen van tweedehands kinderkleding.

Circle of Parents: ‘tweedehands kinderkleding de standaard maken’

“Circle of Parents is opgericht om het makkelijker en prettiger te maken voor ouders om online tweedehands kinderkleding te kopen en verkopen. Hun missie? Tweedehands kinderkleding de standaard maken. Er is nog zóveel goede kinderkleding die we kunnen hergebruiken. Het leven als ouders is al hectisch genoeg. Daarom moet dit zo makkelijk en fijn mogelijk zijn voor ouders om te doen”.

circle of parents

En dat is met Circle of Parents zeker zo. De webshop is volledig ingericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken nieuwe maatjes te vinden. Met een filtersysteem ontworpen voor het vinden van specifieke maten en categorieën kinderkleding vind je -als je s’avonds laat even online aan het scrollen bent op de bank- binnen no-time super leuke outfits.

Goede verzekering aankoop tweedehands kinderkleding

Daarnaast ben je als koper bij Circle of Parents altijd verzekerd van je aankoop. Mocht de kleding die je hebt besteld namelijk toch anders zijn dan hoe deze werd aangeboden of iets aan de kleding kapot zijn, dan krijg je bij Circle of Parents altijd je geld terug!

Als je nieuwe kleertjes koopt, houden zij namelijk altijd eerst even je geld vast, totdat jij aangeeft de tweedehands kinderkleding goed te hebben ontvangen. Daarna maken ze het geld over naar de verkoper. Super fijn om je daar geen zorgen om te hoeven maken.

Tot slot; de kinderkleding die we hergebruiken is of zal door onze liefste kleintjes worden gedragen. Dat betekent dat we graag willen weten waar onze nieuwe kleertjes vandaan komen en onze te klein geworden maatjes heen gaan. Ook daar is bij Circle of Parents aan gedacht. Doordat ouders persoonlijke profielen hebben en verkopers zichtbare reviews krijgen, kan je snel zien bij wie je een goed gevoel hebt. Dat maakt het kopen en verkopen van tweedehands kinderkleding dus niet alleen heel makkelijk en veilig, maar ook gewoon heel leuk! Je kunt namelijk zoveel andere gezinnen super blij maken door onderling kinderkleding te hergebruiken, het is leuker om wel dan niet te doen.

Ben jij op zoek naar nieuwe maatjes voor de koudere maanden (of gewoon alvast voor als de dagen weer langer worden) en wil je besparen op kleding? Of heb je zelf nog kleding liggen en wil je deze een nieuw leven geven? Dan raad ik zeker Circle of Parents aan!

Bekijk nu het aanbod van kinderkleding op www.circleofparents.nl.

*‘De teelt van een kilo katoen kost 8.000 liter water’. NRC, 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven