Tweedehands speelgoed kopen en verkopen via Reshopper

Maak kennis met de nieuwe Deense app Reshopper. Dit is een gratis app waarmee je tweedehands speelgoed en andere kinderspullen kunt kopen en verkopen bij jou in de buurt. Niet alleen tweedehands trouwens, ook eventueel nieuw spul. Super handig en zeer overzichtelijk!

Tweedehands speelgoed over de vloer

Reshopper is in 2012 ontstaan door een groep vaders die niet meer wisten wat ze met al het tweedehands speelgoed aan moesten wat thuis niet meer gebruikt werd. Ik denk dat iedereen dit wel bekend voorkomt, niet? Dat je zeg maar struikelt over spullen in de kamer, in de garage, op zolder. Gewoon omdat je het zonde vindt het weg te gooien, maar het ook niet meer gebruikt worden. Hartstikke jammer natuurlijk! Reshopper maakt kopen en verkopen van je tweedehands speelgoed gemakkelijk, snel en vooral leuk. Doelgericht shoppen is tijdbesparend en ideaal voor drukke werkende ouders, vandaar dat wij er graag wat extra aandacht aan besteden voor je!

tweedehands speelgoed reshopper

App Reshopper in Denemarken

In Denemarken is de app een regelrechte hit met meer dan 185.000 app-downloads! Niet voor niets de winnaar van de beste kinderapp in 2015. In Nederland moet Reshopper zijn weg nog vinden, ze zijn pas net gestart, maar is toch al een aardig eindje op weg. Je hebt heel gemakkelijk en snel een (gratis) account aangemaakt. Vul je eigen online winkel met tweedehands of nieuwe kinderspullen die je niet meer gebruikt en graag wil verkopen. Je kan naast tweedehands speelgoed van alles aanbieden. Van kinderkleding tot schoenen en van kinderfietsen tot spelletjes.

Vaders verkopen, moeders kopen?

En als de vaders al het tweedehands spul verkocht hebben, dan kunnen de mama’s weer aan de slag. Lekker shoppen tussen alles wat er verkrijgbaar is 😉 . Van kinderkleding en speelgoed tot aan fietsjes. Dus mocht je toch nog niet genoeg spullen in huis hebben…. be our guest 😉 . Je kan gemakkelijk met één druk op de knop de afstand bepalen waar jij wil kijken en shoppen. Handig ook als je op korte termijn nog iets nodig hebt, maar niet te ver wilt rijden.

tweedehands speelgoed

Bewaar je leukste gekozen producten tussen je favorieten zodat je altijd later nog even terug kan kijken of je het definitief wil kopen. Ook kan je je laatste 30 reacties op favoriete producten teruglezen onder de noemer geschiedenis. Kom je er even niet uit, dan is er een direct hulp toets die je verder op weg helpt. Het ideale van deze Deense app Reshopper is dat je perfect in je eigen omgeving kan kopen en verkopen zonder dat het opgestuurd hoeft te worden. Niet naar het postkantoor, geen postzegels en lange bezorgtijd maar lekker shoppen of verkopen vanuit je luie stoel en (laten) ophalen wanneer jij maar wilt. Wat wil je nog meer!

Ik heb zelf inmiddels een winkeltje aangemaakt en wat mij betreft is het een app vol mooie gebruikte en ongebruikte schatten, lekker laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Hoe leuk is het als je elkaar blij kan maken met de spullen die je niet meer gebruikt! Alle producten die worden aangeboden bij Reshopper verdienen een nieuwe kans, een tweede leven. Goed voor je portemonnee en voor het milieu, want zeg nu zelf… iets weggooien is toch zonde?

Tip: Je vindt de reshopper app hier in de Itunes store en in de Google Play store

Tip van de redactie

Tip: betrap je jezelf erop dat je er de tijd niet voor neemt om spullen te verkopen en dat je ook je partner maar moeilijk kan motiveren? Bij ons werkt de volgende afspraak als de beste. Diegene die iets verkocht heeft mag van dat geld weer iets nieuws kopen 😉 . Ineens wordt het ‘vechten’ om wie het tweedehands speelgoed online mag zetten.

 

1 gedachte over “Tweedehands speelgoed kopen en verkopen via Reshopper”

  1. Die reshopper is voor mij nou niet bepaald goed te noemen. Ik heb diverse speelgoed te koop gezet en ik hoor gewoon niets.

    Mijn beleving negatief. Ik hoor anders een idee hoe het wel interessant gemaakt kan worden dat ik wel reacties krijg, want ik heb heel veel leuk speelgoed nieuw dat ik wil verkopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven