Twinning t-shirts; van hilarisch tot übercute

Het begrip twinning is winning heb ik niet uitgevonden. Over het algemeen vind ik het namelijk helemaal niets, matchende twinning shirts, hoodies of truien bijvoorbeeld. Maar in sommige situaties moet ik zeggen dat ik er wel voor te porren ben. En voor die situaties heb ik eens even wat shirts op een rij gezet die niet alleen heel leuk matchen, maar die ook nog eens vet gaaf zijn om in je kledingkast te hebben liggen!

Twinning shirts

Twinning is winning!

Goed, ik hou me dus toch maar even bij deze uitspraak. Twinning in de vorm van ‘exact hetzelfde’ óf twinning in de vorm van teksten die bij elkaar passen. Niet hetzelfde, maar wel degelijk matchend. Ben je geen liefhebber? Sla deze blog dan maar over. Wel een liefhebber? Eat your heart out met onderstaande twinning shirts en meer!

Twinning shirts voor ouder en kind

Vooral bij vaders en hun baby vind ik matching shirts ubercute. Je kent ze wel, die stoere papa’s die ineens supersoft blijken te zijn als het om hun kleintje gaat.

https://www.instagram.com/p/BVZVGp_FKyT/

Voor ouder en kind kan het geinig zijn om een matchend shirt te hebben, maar waar wat denk je van twinning shirts voor het hele gezin bijvoorbeeld als koningsdag kleding?

Twinning samen met je partner

Normaal gesproken zou ik zeggen: ‘No Way!’ Maar eerlijk is eerlijk, onderstaande matching shirts zijn gewoon te leuk om te laten liggen. Zolang er maar een beetje humor verwerkt is in de teksten wil ik wel samen met mijn partner twinnen. Jij ook?

twinning shirts mr en mrs
Bron: Etsy.com
Bron: Aliexpress

Twinning voor tweelingen

Wil je graag dat je tweeling hetzelfde draagt maar toch ook weer net niet? Dan zijn onderstaande rompers bijvoorbeeld fantastisch om te dragen.

twinning rompers

O wat denk je van deze twinning shirts ‘double trouble’, te cute toch?

Bovenstaande voorbeelden vonden we bij Sweetestdesign.nl maar je kan uiteraard ook een bedrijf zoeken waar ze kleding bedrukken. Zeker handig als je nog een kleine eigen twist aan de tekst wilt geven. Wat denk je van onderstaande bijvoorbeeld? Gevonden op Etsy en Pinterest, maar eenvoudig zelf te laten maken.

Bron: Etsy
Bron: Pinterest

Twinning shirts voor best friends!

Echte BFF’s hebben uiteraard ook een setje twinning t-shirts in de kast liggen. Onderstaande voorbeelden zijn superleuk en Lotte heeft haar favoriet dan ook snel uitgekozen!

best friends shirts
Bron: Pinterest
Twinning shirts best friends
Bron: Pinterest

Drie BFF’s in plaats van twee? Geen probleem hoor 😉 .

Bron: Pinterest

Zoals je ziet zijn er aardig wat twinning shirts te verkijgen die wél gewoon leuk zijn. Mijn voorstel is dan ook dat we het twinning in de vorm van tweemaal hetzelfde vervangen door twinning in de vorm van shirts die bij elkaar horen maar niet hetzelfde zijn. Wel zo leuk.

1 gedachte over “Twinning t-shirts; van hilarisch tot übercute”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven