Twister Dance Rave: het actieve spel Twister in een nieuw jasje

Twister Dance Rave, heb jij er al eens van gehoord? Het is de nieuwste rage voor dansgrage jongens en meiden. Met recht een sensationeel dansspel te noemen. Je leert de gaafste dance moves op leuke liedjes die bij het spel zitten, of op jouw eigen hits. Want je kan namelijke je eigen MP3 speler aansluiten op de dance console! Hoe stoer is dat. Hou je van bewegen en muziek? Dan is dit de ideale combinatie voor een paar uurtjes fun.
Twister Dance Rave is de opvolger van het super populaire Twister Dance van vorig jaar. Nu met nog beter geluid, nieuwe songs en een console, waar de kleuren aan alle kanten te zien zijn.

Twister! Twi, Twi Twister!

Als je nog nooit van het spel Twister hebt gehoord heb je (eerlijk is eerlijk) toch echt wel een beetje onder een steen geleefd. Het razend populaire spel heeft nu al verschillende generaties gehad op dat gestippelde vloerkleed. En er zijn ook al meerdere varianten van uitgebracht. Van Twister Dance tot Finger Twister. En voor de echte liefhebbers is er nu dus Twister Dance Rave.

Twister Dance Rave

Speel Twister Dance Rave alleen of dans samen met je vriend(in). Leg de gekleurde stippen op de grond en zet de console klaar. Selecteer één van de vier fantastische ‘dance hits’ van Twister Dance Rave (met o.a. ‘Hit the lights’ van Selena Gomez & The Scene en de exclusieve Twister Song), die je op de console vindt of sluit je eigen MP3-speler aan, en speel het spel op jouw favoriete hit.

Zo werkt het spel

Jij en je vriendin hebben allebei vier stippen in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Als je de console aan zet, verschijnen er zowel links als rechts kleuren. Zie je links de kleur blauw? Zet dan jouw linkervoet op de blauwe stip. Als je aan de rechterkant de kleur geel ziet verschijnen, zet je jouw rechtervoet op geel. Zo simpel is het!  Verschijnt er paars op het scherm, show dan je eigen moves… freestyle! Binnen no time heb jij de coolste dance moves helemaal onder de knie en rock jij op de Twister stippen. Even geen zin om te dansen? Gebruik de console dan als coole speaker voor je MP3 speler!

psssttt… je hebt het niet van ons, maar vraag ook je vader eens mee te doen :).

Winnen?

Wij mogen 2 x dit fantastische spel Twister Dance Rave t.w.v. € 42,99 weggeven.

Plaats een foto of filmpje van jouw dansende zoon of dochter op onze facebookpagina onder de winactie en maak kans!

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven